Ördög fánk recept

Az Ördög fánk hozzávalói:
25 dkg túró
2 db egész tojás
15 dkg liszt
fél zacskó sütőpor
fél doboz tejföl a kis kiszerelésűből

porcukor
kakaó


Az Ördög fánk elkészítési módja:
A hozzávalókat összekeverjük. Egy lágy tésztát kapunk. Pihentetjük egy kis ideig,de az se baj,ha azonnal elkezdjük sütni. Forró olajba teáskanállal kis halmokat szaggatunk. Mindkét oldalukat megsütjük,majd kakaós porcukorba forgatjuk.

A sütésnél figyeljünk oda a szaggatásra,mert a sűtőpor miatt majdnem kétszeresére nőnek.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az Ördög fánk elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook