Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Orális szex a végéig fórum

Orális szex a végéig (beszélgetés)

❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
2008. jún. 19. 14:06

Nos, nem is igazán letolás volt, inkább érzem támadásnak, amit pusztán azért kaptam, mert valamiről mást gondolok. És egyesek nem bírják elviselni ha valakinek eltér a véleménye az övékétől.. Persze, meglehet hogy én regálom túl, de egy kicsit bántónak érzem...

Íme az ominózus hozzá(m)szólás:

"Én egy szint alá azért nem megyek.

ami még elmegy 13 évesen huszonévesen maradandó, és nem az én súlycsoportom.

ennyire nyomoronc szemlélettel, és ennyi aggyal szemben inkább kussolok."

840. vmágika (válaszként erre: 839. - 35926750cb)
2008. jún. 19. 13:42

Én azokra a hsz-ekre válaszoltam,amiket az én utolsó hsz után írtak.Ez logikus.

Ki és miért tolt le egy másik topicban???

Talán én,mert nem emlékszem rá,de az is elképzelhető,hogy amit te letolásnak érzel,azt más nem olyan szándékkel írta:))

Nem kellkimaradni a vitákból,a forum azért forum,hogy mindenki kifejtse a véleményét és teljesen természetes,ha különböző vélemények születnek,hisz mindannyian különbözőek vagyunk.Azt hiszem,ez így van rendjén!:)

2008. jún. 19. 13:26

Én is kimaradtam.. De lehet jobb is.

A másik topicban is le lettem ordítva..

Így inkább kimaradok a vitákból.

838. ab4b6bc17d (válaszként erre: 837. - Vmágika)
2008. jún. 19. 12:56
Csak mert kérdezted, hogy kit hagytál ki!? :)))
837. vmágika (válaszként erre: 836. - Ab4b6bc17d)
2008. jún. 19. 11:56

Na jó-jó,te ki ügyes,de te olyan gyors voltál,hogy te 3 hsz-re is válaszoltál,míg én ezt az egy hosszút írtam!

Mit mondhatnék neked?

Sok-sok szebbnél szebb gyönyört kívánok!:)

836. ab4b6bc17d (válaszként erre: 835. - Vmágika)
2008. jún. 19. 11:54
De! Én. :)
2008. jún. 19. 11:42

Hú,pörögtetek ám!És én hol voltan???:)

Látom születtek pro és kontra vélemények,mindkét oldal részéről.

Judye,igazad van.Valaki vagy szereti az ízét,vagy undorodik tőle.Ezt nem lehet kényszeríteni,csak annál rosszabb lenne.Ez ösztönből jön,hogy miként reagálsz rá és talán csak a tudalatti tudja az okát,de ez már pszichológia.28 éves vagyok és mindig is utáltam a spenótot,nagyon kicsi az esély arra,hogy valaha is ez lesz a kedvenc kajám.Hiába kóstolom meg évente-félévente,annak reményében,talán változott az ízlésem,számomra ehetetlen!!!

newmoon,igen ez érzelemfüggő is,akárkinek én sem mentem le.Valahol ezzel megajándékozod a párodat,természetes,hogy egy időnek el kell telnie,mire az érzelmi kötődés kialakul.Adni és kapni egyaránt jó,de ahhoz,hogy el tudd engedni magadat és élvezni tudd,ahhoz kelle egy kis bizalom is,nem megy az 3 órás ismeretség után.

(ha menne egyből,tuti,hogy pénzt kérnék érte és a legősibb mesterséget űzném:DDDDDD)

Na,80ASIQ erre mondják,hogy ízlések és pofonok.Szernencsére én megtaláltam azt a párt,akivel mindent meg lehet beszélni és megértő.Örülök annak,hogy úgy mint az élet más területein is,az ágyban is egy hullámhosszon vagyunk.Hasonlóan gondolkodunk,hasonlóak az igények és egyikünk sem vár el többet a másiktól,mint az jószívvel adni tudna.(tényleg,van olyan,amit az egyikünk nem akar és ezért nem tesszük meg? ha jól emlkszem,akkor a puncis-farkas szájjal csókolózáson kívül nincs semmi:))És hidd el,hogy a szexuális életünk enélkül is igencsak gazdag és nem befolyásol semmit negatívan.Azt hiszem,nő létemre valahol ez természetes,hogy nem a punciszagra gerjedek be:)

Drága lapozó!Ahogy mondod,nem lehet tudni,hogy ki részesül nagyobb élvezetben,az orál szexet is űzők vagy az azt nélkülözők.Biztos vagyok benne,hogy akik valamiért nem kedvelik az orális gyönyöröket,azok máshol találják meg a testi boldogság forrását,tehát kompenzálnak.Lehet,hogy éppen az anális szexel?:)

andita1:Nem lehet,hogy gátlásaid vannak??Szerintem ha párodat nem zavarja,hidd el,hogy nem illemből mondja.Próbálj meg ellazulni,ha annyira akrja,csak csinálja neked.Szerintem őt nem érdekli,hogy te éppen 1 hete nem epiláltál.Ha nem akrná és őt is zavarná,akkor nem menne le neked.Nekem is voltak régebben hasonló témában gátlásaim,de amikor kiakadt,hogy higyjem már el,hogy őt nem zavarja és engedjem már meg neki,akkor valahogy elszálltak a gátlásaim a témát illetően:)

Vieste.Azt mondod,hogy te nagyon szeretsz nyalakodni.Nem lehet,hogy a párod viszont nem szeret annyit adni,mint amennyit te adsz/adnál neki orálisan???Nem lehet,hogy az a baj,hogy azt hiszi,hogy ha te csinálod neki,akkor neki is kötelező visszaadnia és ezért nem szereti annyira?Ha annyira szeretsz nyalakodni,ő viszont annyira nem szeret szopni,akkor nyalakodj csak anélkül,hogy a kölcsönt visszavárnád és lehet,hogy megjön legalább ahhoz a kedve,hogy a nyelvedet gyakrabban a lába közé engedje,később meg már ő is alig bír magával és egyszerűen rádveti magát:)Egyébként nem lehet,hogy valamiféle gátlásai vannak odalent?

No,fiúk,lányok,remélem nem maradt ki senki sem a szórásból.Én a saját véleményemet írtam le mindenről(mint általában szoktam):),remélem nem volt bántó!:)

Szép napot és élvezeteket mindenkinek!☺

834. ab4b6bc17d (válaszként erre: 829. - 867f9adc74)
2008. jún. 19. 11:18

Szerintem csak akkor fogja kipróbálni, ha teljesen elfogadja a másikat. Bennem is fokozatosan alakult ki például! Én sem rajongtam az orálisért egyből!

A férjem azonban türelmes volt, s miután engem kényeztetett, megkérdezdte finoman, hogy ő nem részesül hasonlóban? Eleinte csak nagyon kevésszer viszonoztam. Aztán szép lassan, fokozatosan eljutottam arra a pontra, hogy én kezdem el így kényeztetni :) és nagyon jó érzés látni, hogy milyen jólesik neki.

De nem ítélem el azt sem, aki nem akar így szerelmeskedni. Elvégre szíve-joga neki. Azt viszont annál inkább elítélem, ha a férfi ráerőltet valamit a nőre és - ahogy már az előbbiekben írtam - tövig benyomja a szájába, stb. Brrrr! Hát attól a hideg ráz és felháborít!

833. ab4b6bc17d (válaszként erre: 828. - 80ASIQ)
2008. jún. 19. 11:13
Én úgy tudom, nagy mértékben függ attól, hogy mit eszik a férfi :)
832. ab4b6bc17d (válaszként erre: 825. - 95cf1e718b)
2008. jún. 19. 11:12
Én sem nyelem le! Olyankor szünetet tartok. Érdekes mód ő sem szeretné, ha lenyelném, merthogy nem akar vele megalázni. Én viszont csak azt tartom megalázónak, ha a hapsi tartja a nő fejét közben és erőszakosan a szájába nyomja a dákóját (mint ahogy a Spice Platinumon csinálják), majd az arcába, szemébe, szájába, stb. spricceli direkt. Na, attól kiakadok én is!
831. ab4b6bc17d (válaszként erre: 824. - Vmágika)
2008. jún. 19. 11:09
:))))))))))))))))))))
2008. jún. 19. 10:55

Sziasztok!

Jó kis téma... :-)

Nálam ez abszolút érzelem-függő. Ezidáig egyetlen pasival tettem meg... És ez annyira természetes volt. Mert az is belőle van, hozzá tartozik. És mert nemcsak a lelke finom. :-)

Meg is fogja ezt kapni tőlem, akárhányszor csak tehetem.

829. 867f9adc74 (válaszként erre: 828. - 80ASIQ)
2008. jún. 19. 10:39

Egyetértek!! én is írtam már ide többször.....

de rájöttem hogy ha valaki finnyás, az az is marad, hiába magyarázod neki, hogy ez szervesen hozzátartozik a szexhez:-)))

Úgysem érti meg:-(

828. 80ASIQ (válaszként erre: 816. - 35926750cb)
2008. jún. 19. 01:59
Kíváncsiságból megkóstolja az ember. Se nem vonzó, se nem taszító. Állítólag minden ember spermája más és más ízű, sőt az állaga is különböző. Eképpen érthetőnak találom azt is ha valaki szereti, azt is, ha nem. De ezek már tényleg le voltak már itt írva. Nem csókolózni pinás, faszos szájjal?? Szerintem hiba. Ez egy olyan témna, ami minél gusztustalanabb, annál jobb! (Elnézést a szóvirágokért!:D)
827. lapozó
2008. jún. 18. 23:58

Telitalálat volt ezt a beszélgetést elindítani!

Olvasni is jó volt azt a sok érvet, hogy ki miért igen, vagy miért nem teszi.

Vadulásokról, nem sok szó esett, de ami késik, nem múlik. Igaz, azokat leírni, épp a lényegük miatt - nehezebb, több nyelvi leleményt igénylőek.

Az a jó, hogy semmi nem tiltott, és semmi nem kötelező. Szerencsére, nincs olyan mérőeszköz sem, amely kimutatná, azoknak jut-e magasabb fokú élvezet osztályrészül, akik megteszik, vagy akik undorodnak tőle.

826. andita1 (válaszként erre: 825. - 95cf1e718b)
2008. jún. 18. 23:09

A sperma íze nekem sem jön be viszont az előnedvet annál jobban szeretem. Attól beindulok.

Viszont én sem igénylem nagyon hogy nyaljanak. Illetve nagyon szeretem és élvezem, de valamiért szégyenlős vagyok és ha nem tökéletes minden odalennt(szőrzet) akkor nem is engedem. Ez egy nagyon hülye rigolyám és próbáltam nem törődni ezekkel, de akkor meg nem tudok teljesen odakoncentrálni.

2008. jún. 18. 22:21
Nekem nagyon bejön az ize a puncinak, ha rajtammulna mindeneste kostolgatnám. De a nejem nemigazán igényli, az a baj, hogy ö a sperma izét nem szereti, már azis baj, ha a szájába veszi és elöjön az elönedv. De persze, hogy jön , ha jóérzés. Ezért nállunk -e szex nagyon ritkán szokot elöfordulni, igaz én nagyon szeretem!
824. vmágika (válaszként erre: 823. - Ab4b6bc17d)
2008. jún. 18. 18:57

Nálunk is csak engem zavar,de tolerálja,nem közeledik puncis szájjal!:))

Persze,hogy őt izgatja az illat,különben nem csinálná.Ha csinálja,az meg engem izgat:DDDDDD

823. ab4b6bc17d (válaszként erre: 818. - Vmágika)
2008. jún. 18. 18:06
Most hogy mondod... tényleg jellegzetes illata van... utána... de minket nem zavar. Szerintem a férjemnek kifejezetten tetszik :) mert utána valahogy még "vadabb" :))) még szenvedélyesebb... na, a többit a képzeletetekre bízom.
2008. jún. 18. 18:03
Bennünk mind a kettőnkben megvan, de mi akkor is szoktunk (orálozni akkor nem) csókolózni, természetesn úgy, hogy az ép, sértetlen ajakrészt puszilgatjuk meg. És baromi jó érzés, hogy egyikünk sem undorodik a másiktól! Elfogadjuk, hogy ez van, de ettől még szerethetjük egymást :) Mondjuk a gyereket nem puszilgatom így!
821. ab4b6bc17d (válaszként erre: 819. - 35926750cb)
2008. jún. 18. 18:01
Az igaz, hogy aki egyszer már elkapta a herpest, abban örökre megmarad a vírus. De csak akkor fertőz, ha éppen kiüt.
2008. jún. 18. 15:55
Ez szuper....
2008. jún. 18. 15:51

Neki van ajakherpesze, ami néha kijön rajta.

Csak akkor veszélyes amikor épp beteg, vagy akkor is ha nincsenek tünetei?

A vírus ott lappang a szervezetben. De ha így is veszélyes, akkor sose csókolózhatunk, vagy orálozhatunk mert rögtön megfertőz??

Nekem sokszor van fogínyvérzésem fogmosás után, talán már el is kaptam... :S

818. vmágika (válaszként erre: 817. - Ab4b6bc17d)
2008. jún. 18. 15:08

Én az orális szex szempontjából szerencsés vagyok,azt hiszem,hiszen szeret többet adni,mint kapni.Ez is ritka!:)

Viszont képtelen lennék utána megcsókolni,engem zavar a tudat,hogy mit csinált előtte!És igenis van szaga(illata,ha csak egy kicsit is,hiába éppen elötte tusoltál).Engem zavar.Nem is próbálja rámerőszakolni utána a csókot,puszit.Ennyi erővel én is nyalhatnék nőt,de szencsére nincsen leszbi hajlamom.

Magukkal a leszbikkel és homoszexuálisokkal nincsen bajom,sőt,szerintme a legtöbb teljesen jófej ember!

Viszont képtelen lennék nővel szeretkezni!!!

A 69 nem rossz dolog,de én olyankor nem tudok mindkét dologra koncentrálni.Arra is,hogy úgy csináljam,hogy neki jó legyen és arra is,hogy én teljes mértékben át tudjam magamat adni az élvezerteknek.Tehát nálunk nem túl gyakori.Inkább külön-külön kényeztetjük egymást.:)

817. ab4b6bc17d (válaszként erre: 816. - 35926750cb)
2008. jún. 18. 14:26

Hááát... szerintem nem volt szép tőle, hogy fordítottan ő nem akart csókolózni veled! Sőt! Én megbántódtam volna.

Ez pont olyan, hogy a legtöbb pasi szereti, ha a nő leszopja, lenyalja, tövig beteszi a szájába - fordítva azonban alig nyalakodnak a nőnek... pedig nekünk is jár a kényeztetés! Szóval fő az egyenjogúság!!!

Hálisten az én férjem mindig visszaadja a "kölcsönt" :))) talán a legjobb, amikor 69-es pózban mindketten kényeztetjük egymást. Úgy biztosan nem marad el az egyik fél sem!

2008. jún. 18. 13:57

Sziasztok!

Elkezdtem olasgatni az elejétől a topicot, de túl sok hsz-van nem érek az elejére :)

Olvastam, hogy sokan a szagát sem bírják az "anyagnak"

Én úgy tapasztaltam, hogy semmi szaga nincs :O Ezen jól meg is lepődtem. Aztán megkóstoltam.. :(

Az íze förtelmes volt... Soha többet!! Ki is köptem, de csak amikor nem figyelt :))

Utána meg akartam csókolni a páromat, aki fancsali képpel elhúzta magát..

Pedig amikor fordítva volt, én nem tettem..

Mondtam neki, hogy vannak pasik akik simán megkóstolják a sajátjukat már masztinál pl..

Ezt el sem akarta hinni.

Jó, tudom hogy a pasikat jobban izgatja a női nedv, lehetséges, hogy a sajátjuk meg egyáltalán nem? :O

Ti mit gondoltok erről?

815. ab4b6bc17d (válaszként erre: 813. - Vmágika)
2008. jún. 13. 21:45
He, he.
814. ab4b6bc17d (válaszként erre: 812. - 80ASIQ)
2008. jún. 13. 21:44

Ha van kedved, gyere az egyéb élvezetek topicba :)

Mert most ott cserélünk gondolatokat! :)))

813. vmágika (válaszként erre: 812. - 80ASIQ)
2008. jún. 13. 21:43
Várunk az egyéb élvezetek topicban.
812. 80ASIQ (válaszként erre: 806. - Vmágika)
2008. jún. 13. 21:42
Tudom. Azért nem szeretnék abba a helyzetbe kerülni, hogy magyaráznom kelljen, mit miért írtam. De nem is erőlködnék rajta.
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook