Orális szex a végéig (beszélgetés)
Basszus,már ennyi az idő!!!
Ma sem alszok már el:)
Szerintem akkor lennél túl érzékeny,ha már attól is elsírnád magad,ha már ránézel a farkára:)))
Szerintem a te reakciódban nincsen semmi különös,teljesen egészséges lélekre vall!:)
Aztán lehet,hogy én edződtem meg annyira(más témában),hogy ilyenen már nem tudnék pityeregni.
Ez jó! Leharapni a farkát:-)
Persze csak tényleg gyerek után:-)
Szerinted akkor én vagyok túl érzékeny én szex közben nem bírom az ilyen brutális kifejezéseket, olyan ijesztő nekem.
amiről itt beszélünk, az élet legszebb részéhez tartozik, de mint mindennek, ennek is vannak árnyai,
amitől nem kell elszomorodni,
csak kellő távolságban maradni
:)))
de édes vagy:))
de tényleg
én az ilyentől nem hatódnék meg,bár valószínűleg más a temperamentumunk.Bár szitu válogatja,lehet,hogy nekem sem esne mindig jól,sőt!!Biztos is.
Nem elpityerednék,inkább lennék oly kedves leharapni a farkát:DDDD
á,nem amíg nincs gyerek,addig farok marad:))
Szagoltam gumit, de nem abban a "megközelítésben" mint egy nő, egy ilyen helyzetben.
Elfogadom, hogy a gumi szaga-íze is lehet taszító.
*
Ahhoz a - többször leírt - látványhoz, hogy a férfi túl aktív, és mintegy szájba erőszakolja a nőt - annyit, hogy a nők egy része is elfogadja ezt.
Van is erre, külön - durvának ható - kifejzés, amelyet egy ilyen aktusnál többször is kimondhatnak. Úgy is, hogy a férfi kérdi: mit csinálok veled? és a nő ezzel a kifejezéssel válaszol. És ettől, még lehet szeretet, szerelem, tisztelet....az aktus után kézcsók.....mert széles sávon történnek az események....
Bevallom, én is meglepődtem ott Németországban :) de amikor láttam az arcán azt a semmihez sem fogható arckifejezést, már nem bántam, hogy nem kaptam rögtön félre a fejem és - a topic címnek megfelelően - oráloztam a végéig! :)
Persze utána már csak néztem... hogy hogyan élvez a vőlegényem (mert akkor még az volt:)
:)))))
A testemre jöhet,bárhová,de a számba nem engedném,semmi pézért sem.
Sosem felejtem el, mikor egyszer Münchenben, az Oktoberfest után a szobánkban voltunk, éppen szeretkeztünk és én voltam az orálsoros :) Éppen akkor ment el, persze bele a számba, amikor fellőtték az első tűzijátékot az égre... hát az valami csodálatos volt!
Szerintem ne ijedj meg, ahogy már írogattam, én sem nyeltem le, csak egy kicsit belőle, amíg meg nem éreztem, hogy most aztán, mint a vulkán fog kitörni.
Remélem nem kötelezne rá a barátod, hogy rádspricceljen, meg egyebek, ha te nem akarod! Hiszen, ha már ilyen módon kielégítetted, már elég sokat tettél az élvezetéért :) Na, és ne félj, nem rossz érzés, ha egy kicsit is rádcsöppen!
Fúúúúj,a mentásat volt eszem nem kipróbálni,ennél már csak a mentolos intim mosakodó nagyobb hülyeség.Persze,hogy csíp,éget:((
De az epres vagy a narancsos nagyon jó,én nem éreztem mellékízét!!:))
A gumi tényleg jó ötlet,azzal nekem is megy,de anélkül...:((
Ajánlon az ízesítettet:)))
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Megalázó a fej irányítása orális szex közben?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Orális kényeztetés vagy szex
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?