Olaj, zsír folt a ruhán! (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a hintőporos tippet, azt hiszem sikerült! Kiszedte, felszívta belőle a zsíradékot, olajat! Igaz reggelre nem száradt meg 100 %-osan , de nem látom rajta a foltot! Remélem nem ittam előre a medve bőrére!
Jó estét mindenkinek!
Az előbb szórtam be a két felsőmet hintőporral! Várom a végeredményt!
Sziasztok!
Elfelejtettem ma hintőport venni, így még nem tudtam kiszedni a foltot! De holnap talán nem fogom elfelejteni! De megírom, hogy kijött -e! Írtam ki egy új fórumot Figyelmeztetés címmel! Olvassátok el minél többen!
Köszi a segítséget mindenkinek!
Azt hiszem, hogy először a hintőporos megoldást próbálom ki, azt többen is javasolták és ez a legolcsóbb is. Este megírom, hogy sikerült-e eltávolítani belőlük a foltokat. Mégegyszer köszi mindenkinek!
Ha van otthon esetleg mosogatógép tablettád, tedd be azt a mosógépbe a ruha közé és mosd ki úgy.
Vagy a Dm-ben és Rossmannban kapható Domol nevezetű folttisztító porba áztasd be és utána mosd ki.
A mosogatógép tablettával a férjed ruháit is szépen ki tudod mosni, az ugyanis tartalmaz zsíroldót!!
Tulajdonképpen mindegy:)
Én pont 3 napja próbáltam ki, a párom nadrágjára ráesett valami zsíros ételdarab és ráadásul kb. két héttel ezelőtt, és a hintőporral kijött a folt!
De vastagon szórtam és dörzsöltem bele!
Az a szerepe, hogy feligya, beszívja a zsírt!
Szia! Ami nekem eddig a legjobban bevált az a Vanish szappan - és kizárólag a szappan változata. A gyerekek elég sok foltos, zsíros ruhát alkotnak :-) és ezzel szinte mindig sikerül kimosni a foltot (szappannal bedörzsölni a foltot akár körömkefével rásegíteni)
Ha semmi nem segít - sok vízbe kevés Clorox - ruhát betenni folyamatosan figyelni, így dörzsölni a foltot, minél kevesebb ideig nehogy a színét is vigye... Remélem valami beválik - a DM-es foltűzőt kipróbálom - köszi!
van egy frankó szer, Folt Ördög ( Dr.Beckmann termék )a DM-ben lehet kapni...
van mindenféle "baj"-ra, zsír, olaj, fűfolt, golyóstoll, stb....
nekem nagyon bevált...
Segítsetek!
Tegnap mikor mostam véletlenül belekeveredett párom munkás, olajos, zsírós fehér pólói közé egy fehér és egy rózsaszín felsőm! Miután megszáradt vettem észre, hogy mindkettőn egy nagy folt van! Gondolom, hogy a pólókról származó olaj és zsír! Azóta már kétszer kimostam kézzel, vastagon bemosóporoztam, dörzsöltem, de semmi! Mind a kétszer úgy száradt meg, hogy látszik! Mit tanácsoltok? Segítsetek! Imádom azt a két felsőt!