Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nyíregyházi babák és mamáik fórum

Nyíregyházi babák és mamáik (beszélgetés)

1328. moncianya (válaszként erre: 1327. - Takacsagi)
2010. ápr. 21. 07:57

sajnálom.

egyszer csak jobb lesz!

most Nórihoz is mentem 1x, de ez van, ha fogzik :(

lassan lépek most. megyünk dolgunkra...

1327. takacsagi
2010. ápr. 21. 07:53
Jó reggelt, nem most keltünk, de nem olyan nagyon régen :) Nem volt rossz az éjszaka Bence 3szor kelt, én kicsit többször, mert nem igazán kaptam levegőt. Remélem megtartja a jó szokását, mert most nem tudtam a göthösségem miatt aludni :)
1326. moncianya
2010. ápr. 21. 07:51

jó reggelt!

sehol senki?

1325. moncianya (válaszként erre: 1324. - Bri*)
2010. ápr. 20. 21:06

jaj köszi, de én már túl vagyok ezen...

Nóri már azt eszi, amit mi.

sőt, ügyesen, egyedül eszik, egyedül a levest nem engedem neki még, mert abból több lenne a ruhán :)

mindig teszek elé egy saját tányért, amiből Ő a levesbetétet kanalazza, a levest meg én adagolom.

a másodikat viszont teljesen egyedül eszi, csak akkor segítek be, ha már túl régóta eszik, de nem fogy...

aztán evés után majdnem egyedül megissza pohrból a innivalót, éppen csak tartom neki, hogy ne nagyot zúdítson.

szal mi már itt tartunk :)

csak azt írtam le, hogy én hogyan csináltam :)))

és igen Ági, tuti módszer a monoton zaj :)

1324. Bri*
2010. ápr. 20. 18:25

Sziasztok Csajok! Látom megy a kaja-para! :)

Monci nyugi! Minél idegesebb vagy, annál rosszabb. Szerintem párszor próbálkozz kicsit pl. almával, hadd kóstolgassa Babóca. Aztán meglátod, hogy reagál. Utána jöhet a következő, pl. őszibarack. Szerintem most még biztonságosabbak az üveges gyümölcsök, mint a primőrök. Az üveges legalább nincs tele vegyszerrel.

Bálint kis pocakmanó volt. Mindent megevett azonnal, sőt 1 hét alatt rászokott a pépekre, úgy, hogy délben nem is fogadta el a tápszert. Mondjuk most is megeszik mindent, a nyers hagymától, a savanyú káposztán át a mustárig. :) Máté (a nagyfiam) meg a párizsis kenyéren kívül szinte semmit. :)

Kialakul az!

1323. takacsagi (válaszként erre: 1322. - Moncianya)
2010. ápr. 20. 17:52
szia! úgy látom a porszívó, tv ezek az ősi segítőeszközök :)
1322. moncianya
2010. ápr. 20. 17:42

sziasztok!

azta, alig bírom, győzöm visszaolvasni amit írtatok...

porszívó!

ja, ez nekünk is csodaszer volt egy időben, ha nem akart aludni, akkor bekapcsoltam, pár pers és aludt :)

a tv-t is hangyaharcos módra állítottuk az is segített :)

hozzátáplálás:

én is almával kezdtem, aztán adtam volna barackot, de az még akkor nem jött be, aztán a krumpli, mindennel szépen sorban amit lehet.

már annyira nem is emlékszem :(

pedig nem is rég volt...

kicsit híg az agyam. a naplómban van.

na most lépnem kell, meg jött Apa nővére :)

1321. takacsagi (válaszként erre: 1319. - Szimpátia)
2010. ápr. 20. 15:54
Menj csak majd jössz ha tudsz.
1320. takacsagi (válaszként erre: 1318. - Szimpátia)
2010. ápr. 20. 15:54
Szerintem maradjatok, addigra megszokja. Ha valami elsőre nem tetszik ne erőltesd majd pár nap múlva újra próbálod. Nem is kell össze-vissza. Elég először ezeket, aztán meg én úgy csináltam amit már lehet 4 hósnak adni én a 6 hós hozzátápláláskor azzal kezdtem. Nem fog eluralkodni nyugi, bele fogsz jönni, én is így voltam most már semmi para nincs bennem, csak egy-két dolognál, ilyen hogy kenyeret illetve kiflit mikor adhatok neki, vagy pl. gyerek joghurtot danoninot ilyesmit ezt majd megkérdezem jövö héten a védőnőt, hátha erre tud választ adni :)
1319. Szimpátia (válaszként erre: 1316. - Takacsagi)
2010. ápr. 20. 15:41
Már próbálkozik is. Megyek mert hallom hogy felébredt. :)
1318. Szimpátia (válaszként erre: 1313. - Takacsagi)
2010. ápr. 20. 15:39

Köszi Ági! :)

Addig maradjunk az almánál? Nem szeretnék neki össze-vissza adni mindent..

Mi van ha valami nem ízlik? Erőltessem?

Remélem ez a kajafrász nem fog eluralkodni rajtam..:D

1317. takacsagi
2010. ápr. 20. 15:28
MÁr a számítógéppel is próbálkozik, de azt még nem kapcsolta ki, de a dvd-t és az egységet előszeretettel :)
1316. takacsagi (válaszként erre: 1314. - Szimpátia)
2010. ápr. 20. 15:27
Biztos le akarja anyát majd nagyon fárasztani :)
1315. takacsagi (válaszként erre: 1312. - Tittiritty)
2010. ápr. 20. 15:26
Dede, ezt kérdeztem köszönöm szépen, mert írtad mindig és nem tudtam hogy lépsz fel rá, de most már tudom és majd meglesem :)
2010. ápr. 20. 15:26

Kellemes levegőzést! :)

Andris még húzza a lóbőrt. Ma nagyon rápihen a délutánra..

1313. takacsagi (válaszként erre: 1308. - Szimpátia)
2010. ápr. 20. 15:25
Azt szokták mondani délelőtt, vagy dél körül kell kóstoltatni az új ízzel, ha esetleg bántja a pociját, akkor is nyugodt legyen az éjszakája, a kóstoltatás pár kanál, de te látod úgyis ízlik e Andrisnak vagy sem.A hozzátáplálásnál a kóstoltatással kezdesz, de ha gondolod, majd vagy két hét múlva megpróbálhatod a krumplit vagy répát.
1312. Tittiritty (válaszként erre: 1307. - Takacsagi)

Na várj, ezt most nem biztos, hogy értem:-) Ma ilyen értetlen napom van, úgy látszik:-))

www.gyakorikerdesek.hu

Azon belül a gyerekvállalás és babák alatt tudsz olvasgatni kérdéseket és a rá adott válaszokat. Ha regisztrálsz, akkor kérdezhetsz is.

Vagy nem ezt kérdezted?:-)

1311. Szimpátia (válaszként erre: 1305. - Takacsagi)

Nem hiszem hogy azon el tudtál valamit rontani hogy túl éber a gyermek. :)

Van egy olyan érzésem hogy Andris is hasonló "jó gyerek" lesz. :D Ha elromlik valami, ezentúl szerelőt se hívj, ott van Bence. Kikapcsol, bekapcsol..:DD

1310. takacsagi (válaszként erre: 1309. - Tittiritty)
2010. ápr. 20. 15:23
Oksa, jó sétát
2010. ápr. 20. 15:23
Én most lépek, mert felébredt Lili. Uzsizunk, aztán sétálunk egyet. Jövök majd. Pusza
1308. Szimpátia (válaszként erre: 1304. - Tittiritty)
2010. ápr. 20. 15:21

Akkor pláne konzultálnunk kell. :)

A mi védőnőnk egyenlőre csak almát mondott. A hozzátáplálást majd krumplival kell kezdeni.. Aztán répa.. No de nem kéne előbb kóstoltatni? Mikor? Mennyit? Vagyok bajban. :D :(

1307. takacsagi (válaszként erre: 1304. - Tittiritty)
2010. ápr. 20. 15:20
Titti akartam már kérdezni a GYAK-ra hol lépsz, illetve hogyan lépsz, mert én még soha nem léptem és nem tudom hogy kell.
1306. takacsagi
2010. ápr. 20. 15:20
Ja a lefárasztás, hát örökmozgó, levegőzős és így sem alvós szóval passz, most a görényt kelti fel, ő se aludjon :D
1305. takacsagi (válaszként erre: 1303. - Szimpátia)
2010. ápr. 20. 15:18
De azon is gondolkodtam már. De félek, hogy valami olyat mond,hogy én rontottam el valamit vagy mit tudom én. De ez nem sokáig mehet így, mert nem sokáig fogom bírni. Most kikapcsolta a t-home-os egységet, jövök egy pill. :D
1304. Tittiritty (válaszként erre: 1301. - Szimpátia)
2010. ápr. 20. 15:17
Persze, hogy továbbadom. Én már korábban nézelődtem a GYAK-on a kóstoltatás után és tök jó tanácsokat lehet összeollózni a válaszokból.
1303. Szimpátia (válaszként erre: 1302. - Takacsagi)
2010. ápr. 20. 15:17

Feszegeti a határait, semmi nem jó. :) Talán nem fárasztja le magát eléggé? Azt se hiszem, gondolom kis örökmozgó.

Kíváncsi vagyok mi lesz a válasz a kérdésedre..

Nem gondoltál arra hogy megmutasd egy másik gyerekorvosnak?

1302. takacsagi (válaszként erre: 1299. - Szimpátia)
2010. ápr. 20. 15:12
Amíg kisebb volt, addig jó volt a porszívó is, most már szerelni szereti inkább :) A tv-ben csak a reklámot nézi, zenére meg nem alszik, azt már kicsi korában is próbáltam. Semmi baj az ötlettel, mert van, hogy beválik, csak nem alszik akkor sem sokat, és nem értem miért, ahogy nő, úgy alszik még éjszaka is egyre rövidebbet :( Írtam egy netes babás oldalon az ott választ adó gyerekorvosnak, hátha tud valamit segíteni, mert a miénk csak a lent említett dolgokban gondolkodik.
1301. Szimpátia (válaszként erre: 1297. - Tittiritty)
2010. ápr. 20. 15:11

Arra gondoltam, igen. Van aki oltás után azonnal kúpot ad a gyereknek. Én sem adtam semmit, nem is volt hőemelkedése sem. Reméljük Lilinek sem lesz kutya baja sem tőle. :)

Léccilécci majd add tovább a védőnő tanácsait nekünk is.. Úgy érzem most kicsit sorsunkra hagytak minket. :(

1300. takacsagi (válaszként erre: 1298. - Tittiritty)
2010. ápr. 20. 15:09
Hát jah, csak nem tudom akkor miért is vannak ők?!!!! A kóstoltatásnál is legalábbis az enyém, adjam az almát a krumplit, a tejet egyéves koráig ne a többit meg ahogy a bébiételek vannak, áhh mondom oké, és nem baj, hogy az egyik hat hósba rakja az adott zöldséget, a másik meg pl. 8 hósba. Én döntsem el, hogy mit mikor adok. Tök jó.
1299. Szimpátia (válaszként erre: 1294. - Takacsagi)
2010. ápr. 20. 15:08

:( Csak egy ötlet volt.

Úgy látszik Bence nem szereti alvással elpazarolni az idejét. Tv? Zene? Semmi nem jön be neki?

Esetleg porszívó? Tittiéknél bejött. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook