Nyíregyházi babák és mamáik (beszélgetés)
sajnálom.
egyszer csak jobb lesz!
most Nórihoz is mentem 1x, de ez van, ha fogzik :(
lassan lépek most. megyünk dolgunkra...
jó reggelt!
sehol senki?
jaj köszi, de én már túl vagyok ezen...
Nóri már azt eszi, amit mi.
sőt, ügyesen, egyedül eszik, egyedül a levest nem engedem neki még, mert abból több lenne a ruhán :)
mindig teszek elé egy saját tányért, amiből Ő a levesbetétet kanalazza, a levest meg én adagolom.
a másodikat viszont teljesen egyedül eszi, csak akkor segítek be, ha már túl régóta eszik, de nem fogy...
aztán evés után majdnem egyedül megissza pohrból a innivalót, éppen csak tartom neki, hogy ne nagyot zúdítson.
szal mi már itt tartunk :)
csak azt írtam le, hogy én hogyan csináltam :)))
és igen Ági, tuti módszer a monoton zaj :)
Sziasztok Csajok! Látom megy a kaja-para! :)
Monci nyugi! Minél idegesebb vagy, annál rosszabb. Szerintem párszor próbálkozz kicsit pl. almával, hadd kóstolgassa Babóca. Aztán meglátod, hogy reagál. Utána jöhet a következő, pl. őszibarack. Szerintem most még biztonságosabbak az üveges gyümölcsök, mint a primőrök. Az üveges legalább nincs tele vegyszerrel.
Bálint kis pocakmanó volt. Mindent megevett azonnal, sőt 1 hét alatt rászokott a pépekre, úgy, hogy délben nem is fogadta el a tápszert. Mondjuk most is megeszik mindent, a nyers hagymától, a savanyú káposztán át a mustárig. :) Máté (a nagyfiam) meg a párizsis kenyéren kívül szinte semmit. :)
Kialakul az!
sziasztok!
azta, alig bírom, győzöm visszaolvasni amit írtatok...
porszívó!
ja, ez nekünk is csodaszer volt egy időben, ha nem akart aludni, akkor bekapcsoltam, pár pers és aludt :)
a tv-t is hangyaharcos módra állítottuk az is segített :)
hozzátáplálás:
én is almával kezdtem, aztán adtam volna barackot, de az még akkor nem jött be, aztán a krumpli, mindennel szépen sorban amit lehet.
már annyira nem is emlékszem :(
pedig nem is rég volt...
kicsit híg az agyam. a naplómban van.
na most lépnem kell, meg jött Apa nővére :)
Köszi Ági! :)
Addig maradjunk az almánál? Nem szeretnék neki össze-vissza adni mindent..
Mi van ha valami nem ízlik? Erőltessem?
Remélem ez a kajafrász nem fog eluralkodni rajtam..:D
Kellemes levegőzést! :)
Andris még húzza a lóbőrt. Ma nagyon rápihen a délutánra..
Na várj, ezt most nem biztos, hogy értem:-) Ma ilyen értetlen napom van, úgy látszik:-))
www.gyakorikerdesek.hu
Azon belül a gyerekvállalás és babák alatt tudsz olvasgatni kérdéseket és a rá adott válaszokat. Ha regisztrálsz, akkor kérdezhetsz is.
Vagy nem ezt kérdezted?:-)
Nem hiszem hogy azon el tudtál valamit rontani hogy túl éber a gyermek. :)
Van egy olyan érzésem hogy Andris is hasonló "jó gyerek" lesz. :D Ha elromlik valami, ezentúl szerelőt se hívj, ott van Bence. Kikapcsol, bekapcsol..:DD
Akkor pláne konzultálnunk kell. :)
A mi védőnőnk egyenlőre csak almát mondott. A hozzátáplálást majd krumplival kell kezdeni.. Aztán répa.. No de nem kéne előbb kóstoltatni? Mikor? Mennyit? Vagyok bajban. :D :(
Feszegeti a határait, semmi nem jó. :) Talán nem fárasztja le magát eléggé? Azt se hiszem, gondolom kis örökmozgó.
Kíváncsi vagyok mi lesz a válasz a kérdésedre..
Nem gondoltál arra hogy megmutasd egy másik gyerekorvosnak?
Arra gondoltam, igen. Van aki oltás után azonnal kúpot ad a gyereknek. Én sem adtam semmit, nem is volt hőemelkedése sem. Reméljük Lilinek sem lesz kutya baja sem tőle. :)
Léccilécci majd add tovább a védőnő tanácsait nekünk is.. Úgy érzem most kicsit sorsunkra hagytak minket. :(
:( Csak egy ötlet volt.
Úgy látszik Bence nem szereti alvással elpazarolni az idejét. Tv? Zene? Semmi nem jön be neki?
Esetleg porszívó? Tittiéknél bejött. :)