Nyíregyházi babák és mamáik (beszélgetés)
örülök, hogy sikerült megnyitni, ne izgulj nem lesz semmi gond, biztos máshol sem megy minden zökkenő mentesen ilyen az élet legalábbis ezt szokták mondani :D
sajnos nincs lehetőség nagyszülős vigyázásra, és a bizonytalanság azért van, mert nyíregyre tudom bölcsibe adni és eddig úgy volt, hogy nem veszik be, mivel nem nyíregyi, aztán csak úgy néz ki, hogy igen, de végülis még van egy hónap, hogy eldőljön és ha a part szakad kicsit később is kezdhetek, bár nem szeretnék, mert a pénz meg kellene.
köszi Bri :)
sajna nem érzem már magam annak, épp ma mondtam Sógornőmnek, hogy eddig úgy vártam a szülinapokat, most meg csak azt érzem, hogy megy el a fejem felett az idő :(
első nap? jó volt, bár kevesen voltak, de bízunk benne, hogy beindul :)))
viszont nem volt sima az indulás.
előző nap Apa feltöltötte a fritut, be is kapcsolta és akkor elkezdte lecsapdosni valami az áramot, de nem mindenhol, csak pl a konyhában, meg az akváriumnál. na akkor dugdossuk máshová a vízszűrőt meg levegőztetőt mert a halak totál belassultak.
jött is a szerelő (Keresztanyám férje) nemsokára, baj megoldva, a forró fritu elégetett egy vezetéket.
megyünk hétfőn, Apa kapcsolná be a fritut, de nem megy. nem maradt meg a láng, folyton elaludt.
kijött a szerelő, megnézte, hőkapcsoló vagy mi a fene, DE mellé még lyukas is a tartálya, így szépen csepegett el belőle a frituzsír...
szal vannak még elintéznivalók, de remélem jó lesz.
röhögtünk Apával egy csomót tegnap :))))
Helló Csajok!
Monci! Boldog szülinapot! De kis tini vagy még!:)
Hogy indult az üzlet?
Maya! Hidd el, minden rendeződni fog. Tudod a kicsik szervezete nem reagál minden antibiotikumra egyformán. Hátha megtalálják a dokik azt, ami Bencének jó.
Ági! Nincs nagyszülő, aki tudna Bencére vigyázni? Rossz ez a bizonytalanság, nem? Nem elég, hogy maga az egész szituáció is sz*r. :(
Helló Monci! Jó, hogy újra itt!:-))
Mesélj! Milyen volt az első nap?
Szia Maya! Nem cserélték most meg véletlenül el a pisit? Sajnálom, hogy nem rendeződik a helyzet! Pedig drukkolok Nektek nagyon!
sziasztok Csajok!
hogy van Mindenki? talán most már visszarázódok és eszek minden nap, remélem...
megnyitottunk, túl vagyunk az első napon, tegnap én is voltam Apával :)
Megint van baci a vizeletben én ezt nem értem szegény gyerek annyi de annyi antibiotikumot beszedett már h nem igaz a baci meg nem tünik el
Hello lányok! remélem Maya a mai vizelet már nem fog eltűnni. szomorú, hogy ilyen megesik és ha Ti nem nyíregyiek lennétek, akkor járkálj kétszer, mert valami okos eltüntette a pisit.:S
Megvagyunk már jobban van kicsit sulya ma tanácadáson 4650 volt
eltünk a korházban a vizeletünk igy ma ujatt kellett leadnom holnap ha nega megyünk oltásra
Hello Maya, mizu Bencével, hogy vagytok?
aham elvagyunk, most altattam vissza, lehet mégiscsak bölcsi lesz szeptemberben, de még kérdéses, nem tudom mi lenne a jó illetve tudom, de azt nem lehet.
Aranyos vagy Ági! Igyekszünk a gyógyulással, ma már nem is volt kiütése Lilinek:-) Remélem Ti is rendben vagytok!
Jó reggelt! vagy inkább már szép napot!:-)
Jó reggelt mindenkinek :)
Egyenlőre semmi nyoma kiütéseknek, a fütyijén van, meg a zacsiján, de azt írtam is, és nem ilyenek, az pelenkakiütés és szerintem a hirtelen sok és erősebb pisi az oka,de köszi, hogy szólsz figyelni fogom, remélem Ti hamar meggyógyultok :)
Ági! Remélem Ti jól vagytok! Csak eszembe jutott, hogy taliztunk és nem tudom, hogy mennyi a lappangási ideje ennek a rohadt vírusnak:-( Nagyon drukkolok, hogy ne legyen baja Bencének Lili miatt! Azért szerintem figyelgesd!
egyetértek Brivel, sajnos nálunk is így megy, bár nekem csak néha vett a szememre dolgokat, de az sem esik jól. igaz még nem ennyire durva a helyzet mint nálatok Maya, de akkor sem jó, ha az embert nem támogatja a párja, hanem b.szogatja.
Maya nyugi! Nekem csak egy kicsim van, mégsem érek soha semminek a végére. Nagyon sok a gyerekkel törődni + a házimunka. Időnként én is kibukok, hát akkor Te. Tényleg jó ötlet, hogy bízd rá a kicsiket egy hétvégére. Ne csináljon semmi mást, csak őket lássa el, hogy Te tudd a háztartás körüli dolgokat végezni. Azt sem bírná, nemhogy a kettőt együtt! Az a baj, hogy elkényeztetjük a férfiakat (pl. Te is a szülés előtt) és a megváltozott helyzetben is ugyanúgy elvárják a dolgokat. Nemhogy kivennék belőle a részüket.
Szerintem a szokásos hétvégi punnyadás van:-)
jó reggelt mindenkinek, nagy a csend még :)
jaja, nekünk is az volt, azért nem is mentünk kövi hétvégén, hanem maradtunk. jó volt így is, kikapcsolódtunk.
Helló Csajok!
Maya! Hagyd otthon Apát 1 napra a kicsikkel! Akkor aztán megtudná, hogy mi a magyarok istene!!! Tudom, hogy nem tennéd és nem is tudnád, de akkor érezné igazán, hogy mi a helyzet.
Ági, Bri! Én tuti elvállanám a takarítást, csak hogy tópartra jussak. Pikk-pakk meg lehet csinálni, főleg többen, aztán "hawaiiDJnapfényhollyday".
úgy látom a férfiak általában mindenhol problémásak:S
További ajánlott fórumok: