Nyíregyházi babák és mamáik (beszélgetés)
Helló Ancsa!
Nemigen volt mostanában olvasgatnivaló sem:-)) Legalábbis itt a fórumon.
Jó volt a buli? Keresztelő hogy sikerült? Ha lesz időd, akkor majd mesélj kicsit! A státuszvizsgálatot is meséld majd el!:-)
Ebben a vacak időben tényleg gáz bezárva lenni. Én már nem tudok mit kitalálni a csajszikámnak, hogy lekössem:-)
Tesómnak átadom az üzit, ari vagy!:-)
Sziasztok! Bocsi-bocsi hogy ilyen keveset jövök, inkább csak olvasgatok...Petrának asárnap volt a dupla bulija, előtte készülődés, utána pakolászás, most meg hogy bejött az ősz, folyamatosan le kell kötnöm valamivel....Most speciel alszik, de ha felébred, akkor tízórai és megyünk 1 éves státuszra.
Titti, ügyes volt a hugac, mielőbbi gyógyulást neki:)
Jó reggelt Csajszik!
Szia Monci!
Hát jahh...valahogy nem megy mostanában a pletyi. Remélem nem marad így!
Kedves Tőled, hogy érdeklődsz Ági felől. Látamm már, hogy a naplóba reagáltál is a saját kérdésedre:-))
Pusszantás Neked érte!
na ez sem volt egy tartalmas na a fórumon :)
jó éjt.
amúgy a Tesód?
Velünk minden oké:-)
Zajlik az élet itt is. Én is csak benézegetek, hátha történik valami:-))) De nem sok olvasnivaló van:-))
Nem baj, majd beindulunk, ha be leszünk zárva ősszel esőben, télen a hóviharban:-)
vendégeim voltak ma, azért nem voltam, tegnap meg hulla voltam már!
jól vagytok?
Hellóka!
Jó, hogy bekukk!:-) Aztán csak óvatosan a sok teendővel!
Szia!
nem, nem halunk ki, csak max bele a sok teendőbe :)))))
Jó reggelt mindenkinek!
Kezdek aggódni a fórum halódása miatt:-)
Háj ma is Csajok!
Remélem mindenki jól van és csak azért nem jelentkezik, mert nagyon élvezi a hétvégét:-))
Helló Csajok!
Hipp-hopp lehűlt az idő min. 10 fokot:-(( Vége a nyárnak?:-((
Tök jó a keresztelő! Jó készülődést!
Bálint végigordította az övét. Már sajnáltam szegény papot. :)
Helló Csajok!
Nem érdekel valakit egy bébimotor (3 kerekű, a kisebbik méret) és egy bébitaxi? Alig volt használva mindkettő, mivel Bálintom nem motorozós fajta és ráadásul ki is nőtte őket. Vannak továbbá tök jó cipők is, szintén totál megkímélten, csask ünneplőbe hordta Manócska. Egy 22,5-es NIKE unisex cipő, és egy Baren Schuhe keki színű vagyán cipő. Van egy itthonra hordott Bobbi Shoes, de az is tők jó állapotú. Ha valakit érdekel, írjon privit!
Nem tudom, hogy Nálatok mikor volt vihar, de itt Nyíregyen már marha régen volt - szerencsére. De hétvégére mondják a lehülést:-(( Megjött az ősz.
Mondjuk ma még azért jól belehúzott a nyár, mert dög meleg van.
Jó készülődést Ancsa a nagy napra!:-))
Sziasztok! Köszönjük szépen a köszöntéseket:)
Bri, nálunk is kiment a tv, de szerencsére megcsinálják garanciában:D
Bocsi, hogy alig jövök, de ezerrel készülünk a keresztelőre, most vasárnap lesz, és a nyaralónál tereprendezés...
Jó reggelt Csajszik!
Mi ez a pangás?:-))
Petra!
Bence!
Szülinapotok alkalmából Isten éltessen Titieket sokáig és legyetek mindig nagyon boldogok!
Helló csajok! Az aug. 15-i vihar óta nem volt netünk. 3x telefonáltam mire végre kijöttek. Itt óriási vihar volt, 4 hullámban jött a jégeső, és a villám pont a házunk elé csapott be. Ekkora durranást még nem hallottam. Kinyírta az egyik tv-t és az internetet az oszlopon, a csatlakozónál és a modemet is. Szerencsére a többi dolgot kihúztuk. No meg az előtetőnket lyuggalta ki a jég.
Gondolom, sokminenől lemaadtam. Remélem mindenkvel minden oké, babák, mamák jól vannak! Akinek a hófordulójáról lemaradtam, utólag sok boldogságot!
na reggel megyunk be eltünök egy jodarabig lányok
drukkoljatok bencusomnak
puszi mindenkinek
én sem leszek holnap, csak talán este.
sziasztok!
Köszke:-))
Bocs Csajok, de itt a tesóm és kevesebbet jövök most pár napig.
Pusszantás Nektek!
Jó éjt, szép álmokat!