Nyíregyházi babák és mamáik (beszélgetés)
Én a munkám miatt sem öltözhettem sportosan és igazából sosem volt a stílusom. Inkább "nőcisen" öltöztem mindig.
Azért egy motorért lecserélném a ruhatáram bőrcuccra és motoros csizmára:-)
A mosást már lestoppoltam:-))
Köszi! Azt még nem tudom, hogy Lilivel mit csinálok. Az esküvőre jön, aztán a lagziba (Stellában lesz) nem tudom, még csak 5 hónapos lesz. De ha ő nem ,akkor én sem:-(
Jövő héten az idő is jobb lesz talán. A rotarix recept itt van nálam is. Ki kellene váltani, mert jövő kedden kell beadni az elsőt.
Ági, Monci, Bri Ti beadattátok?
nőnek maradni?
na igen, jóval kevesebb már rá az idő, de azért nem hagyom el magam :)
én is imádom a magassarkút, most is sokat hordom.
ha itthon babakocsizunk akkor persze nem, de máshová majdnem mindig azt veszek fel.
munkamegosztás?
benne vagyok.
nekem jöhet porszívózás, meg a ruhás dolgok...
pedig már ezt választotta valaki, nem baj :)
főzést passzolom, nem a kedvenc, inkább sütök :)
mosogatni meg itt a gép :))))))
na jó, azért én is nyúlok mosogatóvízbe, van ami maradt a hagyományos kézi úton :(
Titti, jó szórakozást így előre is!
mi is voltunk Nórival lagziban :)
illetve Ő csak a fogadáson volt ott
Picit még várjak? Hátha nem marad már munka.. :D
Vagy épp carul járok mert a végére az marad amit senki se szeret. :O :DD
Na akkor ezt megbeszéltük:-)) Azért még várjuk meg a többieket, mert van még tennivaló:-)
Ne is mondd ezt a lelakott dolgot! Épp tegnap gondoltam rá, hogy úristen mivé lesz az ember, ha gyereke lesz:-) Pedig biztos vagyok benne, hogy mindannyian odafigyeltünk magunkra előtte. Fodrász, kozmetikus, szoli...
Arról nem is beszélve, hogy én pl mindig tűsarkúban jártam, hát most elég hülyén néznék ki babakocsival tűsarkúban sétálgatni:-DD Tegnap a dokihoz abban mentem és tök jó volt felvenni. Apróságok, de mégis úgy tudnak hiányozni ezek a dolgok, nem?!
Jó is lenne!:-) Mint egy kommunában:-)
Én akkor mosok, teregetek.
teregetés, vasalás nekem jöhet bármikor:)
én imádok a ruhákkal szöszölni.
és én mindent vasalok, mármint a Nóriét tuti, még a zokniját is, a miénket meg majdnem mindent, csak az itthoniakat nem.
én is tv-t nézek közben, meg jókat gondolkodok.
kikapcsol :)
Szia Katica! Üvd közöttünk!
Én ma kivételesen nem mosok! Tényleg nagy szó ám, mert egy 4 tagú családra annyi cucc meg ilyesmi kell, hogy húú! Én állandóan vasalok. A Bálint cuccait mosás után, egyszerre. A többit szükség szerint. Amióta van gőzállomásom, sokkal egyszerűbb a dolgom, álom a vasalás a régihez képest. Mondjuk azért így is fárasztó, ha 1-2 órát vasalok egyfolytában. De általában a jó oldalát nézem, legálisan nézhetem a kedvenc sorozatomat!