Nyelvvizsgázni más helyett? Milyen szankciókat von maga után? (tudásbázis)
Hát ja.. nem fogom elvállalni, mert gerinctelenségnek tartom. Én nagyon sokat dolgoztam azért, hogy a tudás a fejemben legyen, és nem fogok egy barátnak sem ilyen szívességet tenni, hogy 3 évre bekasznizhatnának. :D Semmi nem ér meg ennyit. Meg a jó hírnévről ne is beszéljünk. Azért döbbenet, hogy vki csak úgy bemegy egy helyre, h nyelvvizsgázni akar és akkor kapásból felsorolják a "lehetőségeket"...
Amúgy ez a diplomához kéne. Csak akkor kérdem én, h ha tudja ezt évekkel ezelőtt, akkor tán tanulni kellett volna.
Meg azokkal szemben nem fair, akiknek tényleg ott a tudás a fejében, a papír meg ugyanazt mutatja...
Hát igen....majd kiderül állásinterjún vagy munkahelyen, hogy nem megy neki :)
Vagy az illető megzsarolja hehe...
Írásbelin is kérnek személyit.
Amúgy meg szánalmas húzás az egész....tanulni kell, akkor nincs ilyen probléma.
Attól függ, hogy csináljátok. ;) Ha írásbeliről van szó, s mindketten befizettek ugyanarra a helyre és időpontra, X megírja Y adataival, Y meg az X adataival, a lebukás esélye szinte 0. Persze ez a Rigó-féle vizsga, a többi nem tudom, hogy zajlik.
Szóbelinél el sem tudom képzelni, hogy lehet trükközni, mert a személyi bemutatásánál bukik a dolog.
További ajánlott fórumok:
- TELC középfokú nyelvvizsga
- "Zöld Út szaknyelvi angol nyelvvizsga"
- Szemüveget cseréltem, a korábbi 0,50-es helyett most 0,75-t kaptam, ráadásul cilinderes is. Hogy szoktassam magam hozzá?
- Tudtok olyan oldalt, ami felkészít nyelvvizsgára vagy legalábbis letesztelhetném magam?
- Mikor jár a 80%-os visszafizetés nyelvvizsgánál ha meggondoltam magam?
- Akik dr. Csetényihez járnak. Ha az ambulanciára hív a magán helyett uh-ra, szólítanak név szerint, vagy kell sorszám?