Norbi Update októbertől (beszélgetés)
Ajj de mázlid van csajszi. :)
A sütijüket majd én is megakarom kóstolni :D
Göncöl, mit beszélsz?? :O Nem is vagy nagy darab!! Tényleg nem nézel ki annyinak, mint, amit a hülye (:$) mérleg mutat! ;) Csini vagy :)
Igen, nekem nagyon ízlenek. Most volt almás, meggyes pite, csokitorta, meg valami krémes szerű.
Én is tök örülök, hogy sikerül már 2x összehozzni. Sőt most szombaton komárno-ba lesz torna, és pont a környéken leszünk hétvégén :)
Höhö, megértelek, hogy kihagyod. :D
Biztos jó lehetett. :) Olyan szerencséd van, hogy már másodszor látod Őket. :)
A sütijeik finomak amúgy??
Sziasztok Csajok!
Úgy döntöttem elmegyek egyedül is :)
Mindjárt indulok, 6-kor fog kezdődni, tuti jó lesz. Majd gondolok rátok!!
Sziasztok,
én is megvagyok. Itt volt apósom úgyhogy nekem most kezdődik majd a nagytakarítás:)Voltunk a férjemmel az operaházban a Bánk-bánt néztük meg. Tök jó volt csak nem értettem hogy mit énekelnek. Telt házas előadás volt. Én semmit nem tornáztam már vagy 4 napja úgyhogy ma szobabicó, meg egy kis walk. Baromira hiányzik.
Meg valahogy a kaja is kicsit nehezebben megy talán érzem a tavasz közeledtét és már tökre kifogytam a téli tartalékaimból, vagy nem tudom mi lehet de elég sokszor gondolok az édességekre, pedig nem szoktam. Remélem hamar elmúlik ez az állapot.
Nekem is jól telt a hétvégém :) Jó sok takarítással :D Mondjuk én most rengeteget ettem, anyaék itthon voltak aztán: így gebe vagy, úgy gebe vagy, na még egy falatot.. -.-" Heh, de mától nem tudnak falatoztatni :D
De azt betartottam, hogy 5 után nem kajáltam :)
jó reggelt, jól telt a hosszú hétvége, jó mozgalmas volt, ma spinning:)
szép napot!
Sziasztok!
Nekem is sajnos messze van mindkét hely,h.el tudnék menni...Jó lenne pedig,ha már eljutnék egy ilyen Update napra...
Remélem jól telt ez a hosszú hétvége mindenkinek:)Én most picit lazítottam...Szombaton és tegnap nem tornáztam...Na,de majd ma ha hazaérek...Már várom...:)
Szép napot!
Hát sajnos nem arra lakom, én is mostanába tegnapelőtt karate fitteztem, de valahogy engem az nem nagyon fáraszt le, nekem valahogy a kickbox1 fárasztóbb, és Vácra nem akarsz jönni Rékára?:)
Mencsy te akarsz menni?
Tegnap már mást nem csináltam, elég volt.
Ma megcsináltam a karate fit-et. Fáj egész nap a fejem, nincs kedvem többhöz.
Kedden jönnek a Norbiék veszprémbe, de senki se akar velem eljönni, egyedül meg nem olyan :( Valaki nem lakik erre fele aki jönni akar :)
Noémi sztem csináld meg legközelebb a 4 really big milest, az nem olyan uncsi, az 5 valóban az:) viszont azok a 4esek is felérnek azzal sztem
Azt a zumbát én még nem próbáltam de az elég pörgősnek tünik, meg sok tánc van benne
Sziasztok! Én is szép napot kívánok Nektek :)
Amúgy Tittáról, Togo-ról és Valery-ről tudtok valamit?
Olyan rossz, hogy már nem írnak :(
Ti hogy álltok a fogyókúrával??
Sziasztok!
Szép napot!
Hajrá Göncöl. Biztos menni fog!
Nem tudom mi van velem, de olyan mozoghatnékom van, pedig ma már megcsináltam a Norbi zsírégetés élőben veled, aztán fenék és hasizom szobrászatot szintén Norbis, meg az előbb walkoltam 5mérföldet, hát az a nő haláli ahogy walk-ozik,mintha egy béka bregekne :) De tetszett épp most hagytam abba. Azt hiszem már ennyi, de komolyan még tudnék valamit, nem tudom mi van :D
Köszönöm :)
Annyi erőt adtok nekem :) Puszi mindenkinek :) És kitartááááást ;) Szép hétvégét :)
Sziasztok!
Mindenkinek szép,hosszú hétvégét kívánok...:D
Gratulálok minden leadott grammért!!:)