Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Én jó napot zártam. Kódokat tartottam, edzettem! :)
A 2 liter folyadék Nekem soha nem jön össze! :S
Milyen napot zártatok?
Sikerült tartani a kódokat?
Én egész jól állok, bár a 2 liter folyadék sajna nem jött össze :(
Ezekben nincs zabkorpa, ezek update liszttel stb készülnek.
Még Karácsonyi halászlé recept is van benne,gombás túrókrémmel töltött paradicsom, újévi korhelyleves....
Az elsőből nálunk nagy kedvenc a jókedv saláta,szaftos csirkemell tejfölös uborkasalátával,sertéspöri rafinált zöldbabbal és tarhonyával....
JAjj de éhes lettem :)
Tegnap láttam a honlapjukon, hogy 12-én jelenik meg és reggel már kaptam is a Tes..ban.
A Norbis pékségekben is kapható.
790 Ft volt.
NAgyon jó dolgok vannak benne, nem csak receptek, hanem tornák, tanácsok a mindennapokra a jobb közérzetért, szépségtrükkök....
28 napos program, és kajaötletek reggelitől vacsiig.
Szia!
Szerintem megtaláltad a megfelelő fórumot!
Én régóta vagyok Hoxás és mindig lelkesen olvasgattam a fogyis fórumokat,de ez az első amihez csatlakoztam. Fantasztikus a társaság és nagyon nagy segítségemre vannak a Lányok.
Itt Te is segítőkre, támogatókra találtál.
Várunk minden nap :)
Kitartást és sok sikert :)
Sziasztok!
Csak 1/2 napot hagytam ki és már nem győzök visszaolvasni :)
Ez szuper! Jól működik a mi kis fórumunk :)
MA vettem meg a Réka magazinjának a 2. számát.
Isteni receptek van benne.
Csak ajánlani tudom nektek is.Az első számot is megvettem amikor megjelent és sok receptet vettem át belőle :) A fiúk is szeretik! és a lényeg : u1
Nézd meg a zacskót, hogy van-e benne cukor. Általában van...ha igen, akkor 3-as, ha nincs akkor 1-es.
Tejszínhab 1-es verziót azt a dobozos - zacskósokból lehet. De azért zsíros...
Sziasztok! Én is csatlakoznék...
Néhány szót rólam: 2007 őszén kezdetm fogyni. Le is adtam 2 év alatt kb 35 kg-t! Nagy volt az öröm, megváltozott minden kívül belül...Aminek nagyon örülök ma is: elkezdtem sportolni sok mindent csinálok...
De az elmúlt bő félévben visszajött majdnem 10 kg. Ez lelki dolgokkal van összefüggésben...Sajnos sokadik nekifutásra nem tudok kitartó lenni, amit abban a két év fogyásban végigcsináltam. Elszomorodtam nagyon, hogy kb 25-jére (nem túlzok) kezdek bele, és nem megy. Lelkileg most nem vagyok a topon, ép ezért mindig van okom enni - sajnos.
Most újabb elhatározásban vagyok...megpróbálok tenni! Nem érzem így magamat jól. Adtam magamnak 7 hónapot a testi lelki rehabilitációra.
Anno kb a Norbi rendszerrel+ sporttal fogytam le.
Szóval jövök minden nap, ahogy tudok, és beszámolok a sikereimről és ha lesz a bukásokról.
ÓÓÓÓ nem nem!!!
Norbi legújabb könyvében nagyon sok újdonságot ír erről. Mostantól a mogyoró és szotyi is update1 illetve hallottad akinek van esze az zsírral süt, nem pedig olajjal! :D
Én tojásos, virsli salátát csináltam.
Délelött teljes kiőrlésű kenyérrel eszem, este csak magába.