Norbi kezdés holnaptól (beszélgetés)
Tényleg, elis felejtettem hol laksz, valóban messze lenne.
Javaslom, előbb sétáljatok egy nagyot, ez legyen egyenlőre 20 perc. Még most semmi futás. Séta után nem árt egy kis testmozgatás(karkörzések, láb felhúzása térdhez, oldalra hajlások, stb.-de csak a jólesésé határáig:)
Nagyon ügyes vagy!
Az a baj, hogy az nekem messze van, de mögöttünk itt a nagy park, csak akarat kéne...Ha 20 percet futok az ér valamit? Ha igen akkor ma este lemegyek a barátnőmmel.. már vagy két hónapja tervezzük úgy is. Megígérem!
Sziasztok!!
Edor! gyere velem futni az Oláh Gáborra. Én két-három naponta megyek. Tegnap a félmaraton is meglett volna, ha após nem nyög közbe:(
Én nem értem miért, eddig olyan (viszonylag) rendszeresen tornáztam, de most nem bírom rászánni magam.
Olyan irígy vagyok Zsófi a 63 kg-odra!
Jó reggelt!
Mit esztek ma?
Nagyon vigyázzatok ám, mert Dizzz figyel minket, és kukoricán fogunk térdelni, ha nem jót eszünk!!! :))
sziasztok csajok!
hétfő, akkor hajrá??? én is beszéllok, 1-2 kg minusz erejéig, utána cél a megtartás:-)
Heti 1-2 napra gondoltam csak mikor rendelnék. A többi nap én főzők.
Csak hogy még teljesebb legyen a kép, párom is suliba jár, és kell neki a gép, szóval mennem kell!
DE holnap bekukkolok!
Hajrá Norbi és MI!!!!!!
SZiasztok! Jó éjt!
én holnap a zabkorpából készült nokedlit akarom megcsinálni, ti próbáltátok már?
Gabi örülök, hogy megkerültél!
Eldöntötted,rendelni fogod a kaját, vagy te csinálod ?
Szia!
Finom volt?
Sziasztok!
nem vittek el a Manók, csak párom dolgozott egész hétvégén én meg csináltam a beadandóimat a suliba.
Igen, holnap start. Megyek Norbi lisztet venni. Feltéve ha Dominik is benne van a vásárlásban, ami persze nem biztos. Abból tán lehet pizzát is sütni, amit imádok!!!!!!!
Nem én vagyok a hibás!!!!!!
Az a Fránya étterem az oka. Én mondtam, hogy csak egy kis saláta kéne.... de, csak hozták a finomságokat, hozták, hozták, hozták... :))
azt jobb ha nem is tudod, hogy mit ettem. Szerintem nagyon kikapnék! Sütit viszont nem ettem. Az is valami.DE mégis elmondom: aszalt szilvával, májjal töltött valami rántott húst, krokettel, és rizzsel.
Térdeljek a sarokba?
MIT ETTÉL????????????????????????????
mondom, hogy figyellek:(
Mindjárt meghalok, úgy jól laktam! és nem Norbis cuccal...
Most pár napig biztos, hogy rá sem nézek a mérlegre.
Gabi elvittek a manók?
Holnap start!!!!!!
Köszönöm a gratulációt!
bár, meg kell, hogy mondjam, nem fogyni akartam, inkább életmódot váltani, hisz azt olvastam róla, hogy átalakul az anyagcsere. Én végigcsináltam, kivéve a víznapokat, plussz minden nap megittam 3 liter zöldteát, ami jól kipucolt, így akkor(2005-ben) 10 kiló lement rólam. 177 vagyok és akkor lettem 60 kiló.
Most a szinten tartás a cél, de most 65 vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Holnaptól Norbi update diéta! Ki tart velem?
- Káposzta diéta! Ki tart Velem egy hétig holnaptól?
- Fogyókúra együtt holnaptól!
- Fogyjunk együtt holnaptól:) 2011.12.12 életünk egy új kezdete:) ki tart velem?:))))
- Norbi update holnaptól!