Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
X-faktoros társaival megváltoztatná a világot Vastag Tomi
2010.12.25. 06:15
Nagy terveket szövöget Vastag Tomi. Az X-Faktor nyertesének öccse, aki szintén sokáig jutott a tehetségkutatóban, úgy döntött, hogy élharcosa lesz egy zenei forradalomnak.
Király L. Norbi levetkőzött
2010. december 24., péntek 11:00
Rajongói előtt, a Papp László Sportarénában kezdett vetkőzésbe Király L. Norbi. A fiatal showman újra megmutatta ország-világnak a felsőtestét. Vajon ennyi a maximum, vagy rövidesen többet is láthatunk a fiatal srácból?
Kép
Király L. Norbi nem szégyenlős típus. Sőt, úgy tűnik, a fiatal srác imádja mutogatni magát. Legutóbb az X-Faktor egyik adásában mutogatta a testét, ám a minap a Papp László Sportarénában adott koncerten is vetkőzésbe kezdett. Norbi egyébként a StoryOnline-nak korábban elmondta, nem tartja kizártnak, hogy egyszerre egy fotósorozaton is villant ezt-azt.
hú ez szép...
Igen tegyünk most végre félre minden mást, függetlenül attól, hogy ki-kinek drukkolt, elégedett-e az eredménnyel vagy sem...
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT, BÉKESSÉGET, JÓ EGÉSZSÉGET, ÉS MINDEN JÓBÓL JÓ SOKAT!!!
" Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony!"
Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek.
Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!:)
Szeretettel:
csinil
:)
Megőrjíti Norbit a hasonmása
2010.12.23. 06:15
Hasonmása dühíti Király L. Norbit. Az énekes nem örül, hogy Józsi idegen tollakkal ékeskedve akar részesedni az ő népszerűségéből, sőt még imádott nevelőanyját is megkereste.
A tegnapit nem tudom, de a mai is szerintem kb. ugyanaz lesz. Este 7-kor kezdődik, azt hiszem, és a koncertblogon keresztül lehet nézni.
SZiasztok!
Hol tudnám megnézni a mait neten keresztül, hogyan, és miként megy ez a dolog?!
csak halkan...
én sem értek egyet a nyertesek személyével,bár a mega annyira nem érdekelt. akikkel beszéltem,azok sem (szakmabeliek)
Az meg milyen már... vasárnap megnyeri, hétfőn összeomlik az utazási iroda...ahhha,persze
a kocsi ajándékozást még megértem.
De melyikőtök osztaná szét minden pénzét? ha amúgy nincs neki... az adományozás szép dolog.
De ez nekem túl felfújt.
Most jöttem meg a koncertről, "extrazsírkirályüberfasza" volt, nem is tudom elmondani mennyire, nem gondoltam volna hogy ekkora különbség van a TV, és az élő koncert között. Sokkal jobban szól minden... a Tomi volt a legnagyobb meglepetés, a Tv-n keresztül is jó volt, de élőben nagyon meglepett mennyire szép hangja van......
Persze azért a Csabi a legjobb, de mindenki nagyon tetszett... Aki teheti feltétlenül menjen holnap... megéri...
Láttam, hogy a neten is lehetett nézni, holnap már én is ott fogom. A neten csak akkor nézhető amikor épp megy a koncert?? Szóval mostmár utólag nem tudom megnézni a mait???
Sziasztok!
Én szinte végig a Nikolas győzelméért izgultam. Norbinak azért drukkoltam,hogy láthassam még,mert érdekes és szórakoztató!
De az utolsó hétvégén már Csaba győzelmét vártam,mert már soknak éreztem azt a rajongást ami az Ildikó és Nikolas között kialakult.Csaba egyre szimpatikusabb lett,ahogy izgult minden műsor végén,főleg akkor lett szimpatikus mikor a Tomi kiesett,és Ő összetört.Szerintem, Tominak jobb a hangja,de Csaba jobb előadó.Ők nem állnak össze,mint a Summer sisters?
Mit gondoltok?
igazolom: jobb :)
csak a böngésző miatt 5x gyorsabb a net
élőben énekelnek,igen
zenekar az nincs, az a zenei alap megy,amit műsorban hallottunk