Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
valódi....
tudod csak 5 osztályt végeztem....
léptem...
csevegjetek,veszekedjetek csak a két 3.osztályú "előadóművészen"!!na jó 2.és 3. osztályún.
a valdi tehetséget kiejtettétek...
jellemző tisztelt tutimegmondók...
Csaba fan klubot kéne nyitnotok...
hajrá...
csak egy uccsó kérdés...
A másik fél ugyan mennyivel kevésbé "tutimegmondom"???
Ez azért érdekes.....
sajnálom ha a biztosítékot nálad kicsapja az igazság.
Helyesírásból mindig jó voltam.Egyrészt szar a billentyűzetem,másrészt gyorsan írok.De tökmindegy.
Nem vitáznék az iskolázottságon.
Azt azért ne felejtsük el,hogy nem én írtam a te leveledre először.
Téged mindössze vlmi kis naív libának tartalak így ismeretlenbe,aki a saját komplexusai miatt megsértődik,ha véletlenül meghazudtolják.
Merthogy nincs jobb dolga!
Se önbecsülése.Ezért támad.De csak nyugodtan,ugyanis én valóban röhögök rajtad.Plusz az itt ülő "zeneértő" társaság is...
Szerintem menj aztán hallgass Vastag Csabát.Vagy amit csak kívánsz.
De nehogy magadra vedd ám az irományomat.
Vágj vissza.Had röhögjek.
Nos én ezennel visszatéernék a valódi vitapartnerekkel történő beszélgetésre.
Bocsi csajok és pasik,nálam ettől a csajtól kapott gáz jellemzésem csapta ki a biztosítékot.
Senkinek sem okoskodok,sem fellengzős nem vagyok,ugyanis egyenértékűnek tekintem magam bárkivel.
De nem tudok hazudni.
Tehát bocsi,ha vlkinél rossz pontot szereztem.
Kivéve talán a levelem címzettje.Őt valóban nem méltatom erre.
Tudod még agyturkász is vagyok....
Egyébként hagyd!, nincs értelme, én már egy ideje nem reagálok az Ő írásaira, megmosolyogtat ennyi...
Mindenhol vannak "tutimegmondó" emberek hozzáértők, okosak, rajtuk kívül mindenki dilettáns, süket, izlésficamos... miért pont itt ne lenne.
:)
na de tényleg nem kellene erről szólnia ennek a fórumnak. písz van, gyerekek!:)
Annyira elegem van már a furkálódásból, és egyéb közönséges vélemény-nyilvánításról!!!
Miért nem lehet tudomásul venni a verseny végeredményét??? A közönség döntött, és így döntött. Szerintem mindkét győztes megérdemelte, megdolgozott érte.
Vagy ha nem tetszik valakinek, valakiknek, hogy így alakult, akkor tessék visszahozni a Ki mit tud? kategóriájú verseket,és akkor nem a közönség fog dönteni, hanem szakmai zsűri különféle kategóriákban!! Akkor majd az fog nyerni, akit a szakma látni akar még a színpadon. Amíg nincs ez, el kell fogadni, hogy a közönség így döntött.
Norbi CD-jét hallgatom épp, és nagyon-nagyon jól ÉNEKEL!!!! Nagyon is élvezhető látvány-show nélkül is, a látvány csak hab lenne a tortán.
Csak azoknak írom, akik kételkedtek benne, hogy eladható és hallgatható lenne a lemeze. Az övé fogyott el leghamarabb mindenütt. Kétlem, hogy abból kevesebbet csináltak volna... :-)
jaj, ne idegeskedj már...az árt az egészségnek:)
akkor - csak h tisztázzuk -:
1. nem személyeskedtem, csupán bátorkodtam felvetni, hogy a te véleményedtől és kinyilatkoztatásaidtól függetlenül lehet, hogy nincs igazad
2. elmondtam, h sztem necces úgy nyilatkozgatni, mintha az ember tudná a tutit
3. megemlítettem, hogy esetleg nincs is olyan, hogy "igazság", hiszen mindenkinek más (és másért) tetszik, és ez így jó
4. mertem kikérni a lekezelő jelzőidet (amikkel most sem fukarkodsz:))
5. sose sztároltam Csabát (és mást sem), és pl. Veca győzelmének is örültem volna
6. ha már felvetetted, szerintem a véleménykülönbség nem, de a rossz helyesírás az gáz (eddig nem akartam mondani) :)
7. komolyan, tényleg úgy véled, hogy van bármi értelme ilyeneket írni?
"nekem is van fülem...vagy csak nekem van fülem????
Ráadásul egyik féllel sem igazán szimpatizálok,csak zeneértő véleményem tettem közzé."
"A néha túlságossan is kikupálódott hallásomat nem tudom úgy befolyásolni,hogy ne mondjam ki amit gondolok."
"ezt másképp nem lehetett hallani.Max"félrehallani"."
"aki mást állít,az nem ezt a műsort nézte. "
látod, nálam ezek a kinyilatkoztatások csapják ki a biztosítékot.
Fogalmam sincs ki találta ki hogy az sms-ek tartják el a műsort:)15mp reklám egy jólnézett műsor estében 1 milla felett van.AZ JÓ SOK SMS LENNE:)Ennyire nem kell naivnak lenni.
A reklám tartja el, az sms csak borravaló de annak is roppant gyenge.
Igen,egyébként igaz lehet ez a rajongótábor dolog.
Ezt a műsort leginkább a rajongók tartják el.
A magyar tinik miatt lehettek anno olyan hapsikból sztárok,akiket Kozsó Elvtárs felkarolt.
Zeneileg nullák,ugrabugrálna meg a külsejük is 5.osztályú stb...
De a 12 éveseknek ez kell.
És őket nem zavarja az sms-ára.Meg anyu telefonszámlája!
Csak nem gondoljátok komolyan,hogy egy felnőtt józanul gondolkodó ember a mai világban pénzt ad ílyenre???
Ott vlmi gond van!
Tehát akkor hogyan is nyert?
Az előző műsorokban szerintem több tehetség volt.Bár nem mindegyikben.Ott még tisztábbnak tünt a játszma.
Bár nem néztem pl a tavalyit.
Nekem ez a Király Viltor is rohadt nagy gáz!!!!
Nem is emléxem melyikben is lépett fel?Megasztár?
Most egyik adásban.Rettenetes volt!
Nem!
azt találom nevetségesnek,hogy egy véleményre,ami nem egyezik a tieddel engem találsz gáznak.
holott igazából te vagy az.
Én álltalában nem személyeskedek.Tehát te se tedd,mert ez álltal válsz röhej tárgyává.
Tudod mit!!????
Vastag Csabi a sztár!!!!!!!!!!!!!!!
Szegény....
de édes vagy, hogy így becézgetsz:) de talán mégsem kéne, senkid nem vagyok.
a "vitába szállás" és a véleménynyilvánítás pedig két különböző dolog. vagy a szólásszabadság csak rád vonatkozik?:P
Nem azt mondtam, hogy nincs igazad. De ahogy itthon nem számított a hamisság meg a többi, szerintem külföldön sem fog. Ezt azért valószínűleg korrigálni fogják.
Én egyébként Vecának szurkoltam, amúgy meg Nádor Dávidnak kellett volna nyernie, csak sajnos Fecó nem vitte őt magával a döntőbe, pedig ő volt messze a legjobb.
oké-oké!
Én vagyok a "hozzá" nem értő vájtfülü.
Pedig én nem voltam oda egyikért sem,gondoltam megírom az elfogultság nélküli véleményem.
Ha valakinek bejön a gagyiman stílus ám legyen.
De külföldön a nem éppen tiszta hangja miatt esett volna ki.Emberek! Hiszen sokszor olyan hamis volt,hogy vonyítottam volna!
De lehet sok tanulással ezt ki tudják kupálni.
A személyiségével nekem semmi bajom.De a média majd megkövezi szegényt úgyis.Pletykalapok stb...Nem irigylem.Bár azt sem aki ezeket olvassa.
Kedvesem!
Itt csak egy gáz van!
Az aki képes 3. osztályú énekeseket a csillagokba emelni.
A Vecát dícsérővel egyetértek.
És ha olvastátok volna az irományaimat,talán eljutott volna a tudatodig,hogy én egyiket sem éljeneztem.
Mindössze az énektudásukat hasonlítottam össze.
A Csabitól néha borsózott a hátamon a "szőr".
Csak nem a gyönyörtől.Hanem az el nem talált hangoktól.
A külső jellemzése nélkül.
És gáz ahogyan egy rockernek inkább kinéző srác ábrándozva és nyálasan csepeg a kamerába.
Ez vonatkozik a Nikolasra is.
A Veca viszont egy természetes,gyönyörű hangú csaj,aki messze lekörözte mondjuk a Vastag Csabit.
Tisztességes menetben biztos ő győzött volna.
De igazából gáznak tartom,hogy ezen vitatkozom.Nem vagyok egy rajongó tipus,de ki kell mondanom amit gondolok.
Lehet megkövezni,meg egyebek,de sajnos itt az a szánalmas,aki nem látja be,hogy ez az egész egy nagy trutyi.
És pont a ti féléknek köszönheti,hogy győzött.Nem a tudományának.
Mert az édeskevés...De ez itten kérem magyarország!Pénz-Pénz-Pénz és jó adag bunda!!!!