Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nevelőszülők fórum

Nevelőszülők (beszélgetés)

1187. c190cb809a (válaszként erre: 1186. - Nanettike)
2009. febr. 6. 20:28

Na most jól megijesztettetek!!

A mi falunk Magyarország egyetlen olyan faluja ahol nincs egydarab roma származásu ember sem!! És ez tényleg igy van. Abba bizom, hogy ez egy jól össze szokott falu. Örökre ugy sem tudom elzárni.

1186. nanettike
2009. febr. 6. 20:08
igazatok van na megyek aludni, jó éjt
1185. alfoldi13
2009. febr. 6. 19:55
itt a gyerekeinkre gondoltam.... mákvirágok... a diskót nem engedem... se kicsinek se nagynak oda csak sumákba lehet menni engedéllyel nem...itt mert tul veszélyes most is körbevettek egy gyereket a romák a moszkvatéren pedig délután volt...hát még éjjel...
1184. c190cb809a (válaszként erre: 1183. - Alfoldi13)
2009. febr. 6. 19:18

Nagyon sokat fáj a derekem ezért kicsit nehezemre esik a hajladozás. Nekem semmi különös virágom nincs. Sima rózsa, liliom, krizantin, meg ilyenek. Én minden virágot szeretek. Még a mezeit is.

Na beadtam a derekamat. Elengedem a fiamat a nővérével diszkóba. Remélem semmi gond nem lesz belőle. Izgulok is rendesen. A kicsi szomorkodik, hogy ő miért nem mehet? Na őt biztos nem engedem el majd csak 20 évesen.

1183. alfoldi13
2009. febr. 6. 18:24
virágoskertünk mindnyájunknak van egész különleges virágokkal...
1182. nanettike (válaszként erre: 1180. - C190cb809a)
2009. febr. 6. 18:19
tyukanyoca jöhetsz ide is , nekem is van virágoskertem................
1181. nanettike (válaszként erre: 1179. - Alfoldi13)
2009. febr. 6. 18:17
igen a nagyobbik volt elsőáldozóÉs amint látod nagyon szeretnek csinibe járni.Nekem is nagyon jó látní, hogy boldogok olyankor én is az vagyok.A láthatás elég nehéz , mind a hármat hordom különböző időpontokban és elég nehéz össze egyeztetni a többi programmal, de megoldom.Próbálom védeni őket hisz kicsik, de eljő a nap amikor el kell őket engedni............
2009. febr. 6. 16:40

Nettike ügyi vagy!

Ma kertészkedtem egy kicsit megkapirgáltam a virágos kertemet.

A fiam megcsináltatta a bicaját immár 120x-ra jó ha estig kitart. -Mert muszály ugratni mami te ezt nem érted ez a divat. Lehet, hogy még bicigli sem volt a te gyrekkorodban,- na ilyet mond..:)

1179. alfoldi13
2009. febr. 6. 15:29

a gyerekek csodálatosak látom elsőáldozok voltak vagy keresztelés...gondolom én ... de majd ki csattannak az örömtől... és ez látszik...nagyon sok örömöt hozzájuk , nem irigyelek a láthatási gondok miatt ...

épp az elöbb irtam itt valakinek a mi megitélésünk nagyon sok mindenen függ de nem lehet ezt elkapkodni talán vannak dolgok minek az eredményei majd évek multán ha egyáltalán látszanak...majd...és a belső értékek mit tőlünk tanulnak a gyerekeink az meg pláne nem csak rajtunk múlik...mennyi és mennyi mindenféle hatás mi éri őket...én ugy örülök a nagyoknak mikor látom milyen anyukák...lettek..

1178. nanettike
2009. febr. 6. 15:10
hurrá sikerült belépnem......
1177. alfoldi13
2009. febr. 6. 14:27
Mesélek valamit ma is .... a lányok lassan de készülnek a középfoku nyelvvizsgára több olyan barátnő van kikkel csak angolul csetelnek...szerencsére igy lesz a kikapcsolodásból gyakorlás...két nyelvet tanulnak németül és angolul de a végére mind kettő jol fog menni...mi csak magyarul értünk ebben magukra vagy az angol nyelvtanár lányomra vannak hagyatva...persze látom s már feltudom mérni mikor leülünk és nézzük az angol filmeket és megn kérem forditsa mert nem értem s látom hol tartunk ez mutatja hogy a haladás egész jó mert sok filnmet először angolul néznek meg és csak utána szinkronnal vagy azzal nem is...sokat bajlodnak a nyelvtanulásokkal mind más és más eredménnyel ...Antinak nagyon nehezen ment de most hogy kinnt van németül és angolul is elég jol megtanul...
1176. nanettike
2009. febr. 6. 13:10

Ödvözöllek anyamedve, ha van kedved csatlakozz hozzánk......

Tyukanyoca segits!!!!!!

Nem tudok felmenni az nlc-re

Eddig mindig sikerült, mindjárt kiadta a fórum lapját , de az most eltünt......

1175. anyamedve
2009. febr. 6. 13:06

Sziasztok!

Én új vagyok itt ezen a fórumon, és nem is vagyok nevelő szülő. Viszont dolgoztam állami gondozottakkal egy csecsemőotthonban. Magam is édesanya vagyok. Tudom milyen fontos, amit csináltok! Sok kitartást, szeretetet és egészséget kívánok hozzá! És köszönet mindenért!

1174. nanettike
2009. febr. 6. 12:56

Na végre haza értem !Leadtam egyik lánykámat anyukának, majd csak vasárnap megyek érte.Hétvégén lesz a párom Szülinapja nem tudom mit vegyek neki .Alföldi te jobban tudon mit szeret kapni egy pasi! Adjatok ötleteket...

Nálunk hétágra süt a nap.... Mindjárt kimegyek napozni......

2009. febr. 6. 09:18

Még tipródok rajta engedném meg nem is...

Szép jó napot nektek!!!

1172. alfoldi13 (válaszként erre: 1169. - Nanettike)
2009. febr. 6. 06:52
mi meg megvédjük egymást.. persze ha tudnánk hisz nálunk is nő uralom van...Kati már elment dolgozni korán szóval befejeződik egy nagy életszakasz az életemben a jövő héttel... mostmár az uj házból indulunk és érünk haza....a gyerekek most is elfoglaltak egy egy szobát , már a vége indul át a reggeli kávéföző stb.. sajnos még a csatornára való rákötés jön az maradt hátra...csak remélem hogy az átállás nem igazán rázza meg a gyerekeket... nálunk a sulik továbbra is jól mennek diszkó ha lehetne is kimarad nem engedem... inkább legyen házibuli nálunk vagy osztálytársnál azt félig felügyelni tudjuk... ezzel én is nagy harcot vivok ,de ez döntés egy tény amin már nincs és nem is lesz változtatás... laci ildi anti is remekül vezet kimondottan biztonságosnak érzem mikor ők vannak a kormányoknál...mivel a falu közlekedése persze a megszokottnál rosszabb többet fogunk autozni...
1171. nanettike (válaszként erre: 1170. - C190cb809a)
2009. febr. 5. 21:15
nehéz elengedni hiszen annyi veszély vár rá.de egyszer el kell.Próbáld hamarabb, időre haza hivni.Ha betartja akkor jobban megbizhatsz benne. meg nem egyedül menne úgysem.
1170. c190cb809a (válaszként erre: 1169. - Nanettike)
2009. febr. 5. 20:42

Mi már nagyon régi házasok vagyunk de sokat viccelődünk. Pl. nagyon rosz a szeme szegénynek és mindig mondom neki, hogy vakegér (a Srek filmből) Nemharagszik érte.

Holnap péntek jön a lányka haza. Holnap menni akar a lányom diszkóba. Elakar menni a fiam is ő 14és fél éves . Nála fiatalabbak is mennek oda. Nem igen akarom elengedni. Nemtudom mit tegyek?

1169. nanettike
2009. febr. 5. 20:18

Szia tyukanyoca! Alföldi üzenete nekem szólt. Tudnotok kell. hogy én 11 év házasság után is imádom a férjem.De hozzá kell tenni, hogy én még életemben nem találkoztam ennyire szórakozott pasival.Ha bedühödök mindig mondom neki. hogy lecserélem, de ö csak mosolyog rajta.de olyan jó poénkodni...........

Ha mindent olyan komolyan vennénk az életben hát elég komorak pesszimisták lennénk....

Jó éjt mindenkinek....neked ia Alföldi...

1168. c190cb809a (válaszként erre: 1167. - Alfoldi13)
2009. febr. 5. 19:39

Nem értem amit mondani akartál!

Ma olyan szépen megtanult a kicsifiam, hogy na. Szépen olvasott és számolt annyira örültem neki.

1167. alfoldi13 (válaszként erre: 1166. - Nanettike)
2009. febr. 5. 17:45
orülj annak ami van és ne minket kritizálj
1166. nanettike
2009. febr. 5. 17:44
Én néha férjet cserélnék.....................
1165. alfoldi13
2009. febr. 5. 17:39
most hogy lakást cserélek ujra teljes átvilágositáson esek át... gyerekeim és mi
1164. c190cb809a (válaszként erre: 1163. - Nanettike)
2009. febr. 5. 16:05

Szépnapot nektek Ma megjártuk a Pszihot. A középső gyereknek jár a magasbb csal.pot. De félévente meg kell mutatnom a pszihonak hátha meggyogyult!

Nagyon elfáradtam. Még tanulni is kell.

1163. nanettike
2009. febr. 5. 08:32

Én is szivesen elfogadnék egy bébit.

Nyaralni???? Zűrös.... Két lakodalmunk lesz egymás után... Hát ha még marad keret....

Azért jó lenne valahová elmenni.... Talán pécsre...

Tényleg visszavonják a dijjunkat? Akkor minek emelik, hogy fájjon a szivünk...

Biztos odafönnt új kocsi kell........

Azért szép napot mindenkinek!!!

1162. alfoldi13
2009. febr. 5. 06:47
nekem már akorák a gyerekeim ,hogy bizony egy egy negyedórát reggelente tükör előtt töltenek, és tudjátok egy apuka olyan sokszor látja milyen gyorsan lettek nagyok ,persze idéző jelben,mi vásárolni megyünk nadrág pulcsi cipő, stb mert itt mindig hiányzik valami.két féle fiam van egyik szerény a másik piperköc... és a keveréke lenne a jó...,de hát olyan nincs, nagy öröm mikor látjuk a gyerek magától tanul és azt látjuk meg lett az eredménye... Az én nagyobb gyerekeim katolikus templomok orgonistái sokat kaptak a zenétől memoriát fejlesztett...stb.. már ilyenkor a nyarat is tervezgetjük hiszen külföldre készülünk..takarékoskodni azt kell, de eredménye azt nem igen látom én hisz....félek mikor ez az uj 300 eu ár begyürüzik megint két számjegyü emelés következik...sok mindennél..a mopst születet unokánk nagyon formás szép baba lett..
1161. nanettike (válaszként erre: 1160. - C190cb809a)
2009. febr. 4. 21:25

Hurrá takarékoskodjunk!

Magamtól még csak megtudok vonni valamit, de a gyerekektől????????

Röhej!!!

Kiváncsi lennék a parlamentben hogyan takarékoskodnak???

Ja , tudom, nem mennek be..........

2009. febr. 4. 19:05

Siasztok!

Ma meglátogattak a gyám meg a nev.tan.

rendben is van az igy. Minden rendben mert mi nem lenne rendbe?

kapunk emelést a tisztelet dijjba és márciusba vissza is vonják. Felétek is igy lesz? Takarékoskodni kell.

1159. nanettike (válaszként erre: 1158. - Timike 6)
2009. febr. 4. 17:18
Ha szerencséd van akkor igen , de ez nagyon sok mindentől függ.PL: van.e hiv.nev szülő felétek, a gyerek életkora ,a te féröhelyed száma mert lehet, hogy testvérek lennének.
1158. Timike 6
2009. febr. 4. 17:04

Köszönöm mindenkinek a választ!

Biztos, hogy belevágunk!

Bocsánat, hogy nem válaszolok mindenkinek külön.

Még annyi kérdésem lenne hogy ha pont mifelénk keresnek nevelőszülőket akkor elképzelhető, hogy nem kell olyan sokat várni a kihelyezésre. És jól tudom, hogy 18 év kell, hogy legyen a nevelőszülő és a gyermek között? (legalább)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook