Nevelőszülők (beszélgetés)
Na most jól megijesztettetek!!
A mi falunk Magyarország egyetlen olyan faluja ahol nincs egydarab roma származásu ember sem!! És ez tényleg igy van. Abba bizom, hogy ez egy jól össze szokott falu. Örökre ugy sem tudom elzárni.
Nagyon sokat fáj a derekem ezért kicsit nehezemre esik a hajladozás. Nekem semmi különös virágom nincs. Sima rózsa, liliom, krizantin, meg ilyenek. Én minden virágot szeretek. Még a mezeit is.
Na beadtam a derekamat. Elengedem a fiamat a nővérével diszkóba. Remélem semmi gond nem lesz belőle. Izgulok is rendesen. A kicsi szomorkodik, hogy ő miért nem mehet? Na őt biztos nem engedem el majd csak 20 évesen.
Nettike ügyi vagy!
Ma kertészkedtem egy kicsit megkapirgáltam a virágos kertemet.
A fiam megcsináltatta a bicaját immár 120x-ra jó ha estig kitart. -Mert muszály ugratni mami te ezt nem érted ez a divat. Lehet, hogy még bicigli sem volt a te gyrekkorodban,- na ilyet mond..:)
a gyerekek csodálatosak látom elsőáldozok voltak vagy keresztelés...gondolom én ... de majd ki csattannak az örömtől... és ez látszik...nagyon sok örömöt hozzájuk , nem irigyelek a láthatási gondok miatt ...
épp az elöbb irtam itt valakinek a mi megitélésünk nagyon sok mindenen függ de nem lehet ezt elkapkodni talán vannak dolgok minek az eredményei majd évek multán ha egyáltalán látszanak...majd...és a belső értékek mit tőlünk tanulnak a gyerekeink az meg pláne nem csak rajtunk múlik...mennyi és mennyi mindenféle hatás mi éri őket...én ugy örülök a nagyoknak mikor látom milyen anyukák...lettek..
Ödvözöllek anyamedve, ha van kedved csatlakozz hozzánk......
Tyukanyoca segits!!!!!!
Nem tudok felmenni az nlc-re
Eddig mindig sikerült, mindjárt kiadta a fórum lapját , de az most eltünt......
Sziasztok!
Én új vagyok itt ezen a fórumon, és nem is vagyok nevelő szülő. Viszont dolgoztam állami gondozottakkal egy csecsemőotthonban. Magam is édesanya vagyok. Tudom milyen fontos, amit csináltok! Sok kitartást, szeretetet és egészséget kívánok hozzá! És köszönet mindenért!
Na végre haza értem !Leadtam egyik lánykámat anyukának, majd csak vasárnap megyek érte.Hétvégén lesz a párom Szülinapja nem tudom mit vegyek neki .Alföldi te jobban tudon mit szeret kapni egy pasi! Adjatok ötleteket...
Nálunk hétágra süt a nap.... Mindjárt kimegyek napozni......
Még tipródok rajta engedném meg nem is...
Szép jó napot nektek!!!
Mi már nagyon régi házasok vagyunk de sokat viccelődünk. Pl. nagyon rosz a szeme szegénynek és mindig mondom neki, hogy vakegér (a Srek filmből) Nemharagszik érte.
Holnap péntek jön a lányka haza. Holnap menni akar a lányom diszkóba. Elakar menni a fiam is ő 14és fél éves . Nála fiatalabbak is mennek oda. Nem igen akarom elengedni. Nemtudom mit tegyek?
Szia tyukanyoca! Alföldi üzenete nekem szólt. Tudnotok kell. hogy én 11 év házasság után is imádom a férjem.De hozzá kell tenni, hogy én még életemben nem találkoztam ennyire szórakozott pasival.Ha bedühödök mindig mondom neki. hogy lecserélem, de ö csak mosolyog rajta.de olyan jó poénkodni...........
Ha mindent olyan komolyan vennénk az életben hát elég komorak pesszimisták lennénk....
Jó éjt mindenkinek....neked ia Alföldi...
Nem értem amit mondani akartál!
Ma olyan szépen megtanult a kicsifiam, hogy na. Szépen olvasott és számolt annyira örültem neki.
Szépnapot nektek Ma megjártuk a Pszihot. A középső gyereknek jár a magasbb csal.pot. De félévente meg kell mutatnom a pszihonak hátha meggyogyult!
Nagyon elfáradtam. Még tanulni is kell.
Én is szivesen elfogadnék egy bébit.
Nyaralni???? Zűrös.... Két lakodalmunk lesz egymás után... Hát ha még marad keret....
Azért jó lenne valahová elmenni.... Talán pécsre...
Tényleg visszavonják a dijjunkat? Akkor minek emelik, hogy fájjon a szivünk...
Biztos odafönnt új kocsi kell........
Azért szép napot mindenkinek!!!
Hurrá takarékoskodjunk!
Magamtól még csak megtudok vonni valamit, de a gyerekektől????????
Röhej!!!
Kiváncsi lennék a parlamentben hogyan takarékoskodnak???
Ja , tudom, nem mennek be..........
Siasztok!
Ma meglátogattak a gyám meg a nev.tan.
rendben is van az igy. Minden rendben mert mi nem lenne rendbe?
kapunk emelést a tisztelet dijjba és márciusba vissza is vonják. Felétek is igy lesz? Takarékoskodni kell.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Biztos, hogy belevágunk!
Bocsánat, hogy nem válaszolok mindenkinek külön.
Még annyi kérdésem lenne hogy ha pont mifelénk keresnek nevelőszülőket akkor elképzelhető, hogy nem kell olyan sokat várni a kihelyezésre. És jól tudom, hogy 18 év kell, hogy legyen a nevelőszülő és a gyermek között? (legalább)