Nevelőszülők (beszélgetés)
látom tyukanyoca ma nagyon aktiv voltál.:)))
a táborokat ki szokták irni a tegyesz faliujságjára, tavaly én is ott olvastam...
most értem haza a suliból, egy kicsit túlóráztam,szerencsére a párom elrendezett itthon mindent, mehetek lefeküdni...
Szia !
Mi baj van a lakásoddal? Vagy csak a szokásos?
Nálunk is van kispiac de ilyen finomságokat nemárulnak.
Már itthon vannak a koleszosok... teljes a létszám..
Ma a kicsifiam napi "jó cselekedete egy kislány megrántocigálta a ruháját ő meg bele vágta a kezéba a ceruzáját. Szörnyű.. Mit tudok csinálni hosszan elbeszélgettünk.
De most nagyon fel van dobva ma volt a zsebpénz osztás és gyorsan észnélküli költekezésbe mentek át a fiúk.
mi az ? kicsi, sárga és félelmetes????
naposcsibe, gépfegyverrel!:))))))
ugylátom tyukanyoca ma korán keltél , a többiek még nagyon alszanak...
a gyerekek elinditva én kiborulva a lakás szétdulva a férjem dolgozóba.......mi kell még???
ma vettem a kispiacon házikészitésű snidlinges tehénsajtot..hát nagyon finom volt.. ajánlom mindenkinek....
legyen szép napotok, nagyival mi van?
még lánykoromban az 18oo- as években én is nyaraltam ott a barátnőmmel, gondolom azóta már szépen kiépitették.lehet, hogy egyszer mi is nekivágunk és szétnézünk ott most milyen lehet.
a tegyeszes táborokat is figyelni fogom, sose lehet tudni , hogy mikor sikerül egy jó helyre elmenni nyaralni....nagyon ránkférne....
elköszönök, holnap suli ...
jóéjszakát....
a konyhátok is nagyon szupi, nálunk egybe van a nappali-konyha-ebédlő...
ha lesz majd időm rakok fel képeket...
de a kertemről csak nyáron amikor csupa virág minden, most nagyon egyhangú a kert, csak a vakonddúrások dobják fel egy kicsit...
tyukanyoca nektek milyen nyaralótok van ? mi is a lányokat beiratjuk egy-két táborba....szokott a vadasparkban lenni egy jó kis tábor ahol az állatokkal ismerkednek meg...és van a kincskereső hittan tábor amit szintén nagyon szeretnek a lányok .....
mi rá se merünk gondolni, hogy nélkülük sikerülne egy-két napot kettesben eltölteni...
hát beleolvasgattam a naplódba István,nagyon sok igazság van benne , nekem nagyon tetszett a "szivárgó cserépedény".....te már nagyon sokmindenen keresztül mentél... nagyon nehéz a másikat elfogadni, legalább is nekem nehezen megy , mindig vannak gondok... főleg most ebben a válságban.. talán túl sokat kivánunk el a másiktól.. nemtudom...
a házikótok viszont nagyon szép.... a mienk kivülröl sokkal egyszerübb, bár én igy is szeretem...
az elmút évben is tervezted..remélem idén sikerül!
Mi megyünk a nyaralóba az biztos. Az enyémek nagyon szeretnének elmenni ilyen táborba de azt mondták, hogy mivel nekünk ott a ynaraló ezért nem viszik őke, pedig olyan jó lenne pihenni nélkülük egy kicsit.
Tudtam én, hogy ott kellett volna maradnom. Ugyan is Sopromba születtem csak az élet messze sodort..egészen az alfőldre.
Emlékszem mikor megkaptuk a gyerekeket milyen izgalomba voltunk...jaj de régvolt...
Tájékoztass minketT!
hát rohanni azt nem kell ,gyorsan a mikorunkban már semmi se történik..
de az ilyen dolgok nem biztos ,hogy gyorsan jok itt utolag a várakozás is megszépül pedig majd agyvérzést kapott akkor az ember miatta...ez egy hivatás A Mindenható áldása nagyon kell hozzá... mi már ha valamit szeretnénk elöször imádkozunk.. csak utána cselekszünk és bizony még gyakran akor se jol... most Vikivel csinálom a matekot...
ami neked öröm, az nekünk is....
nálunk azért lassan öröltek a malom kerekei....többet vártunk, de megérte...