Nevelőszülők (beszélgetés)
szia örülök, hogy idetaláltál...
miért érzed magad becsapottnak,?
kérdezz...válaszolunk..
Sziasztok!
végre találtam egy olyan fórumot ami engem is nagyon érint!30 éves vagyok három gyermekem van és az idén végeztem nevelőszülői tanfolyamot.Teljes készültséggel álltunk a feledat elébe,de egyre inkább érzem magam becsapottnak.Lehet hogy még korai elkeseredni de nagyon megviseltek az utóbbi hónapok eseményei ezzel kapcsolatban.Szeretnék gyakorló nevelőszülőkkel kapcsolatba lépni és tanácsot kérni!Várom hozzászólásotokat!
szia drága... szóval fufuztál...hát elképzelem, hogy ott rohangálsz a nappaliban a fufukát kergetve, vagy a fufuka ott dörgölödzik a konyhában a lábad körül egy kis falatkáért:)))
szerintem a virággal nem lesz ennyi bajod:))
fényképeket meg tessék már feltenni, irgum-burgum...
Szia!
Köszönöm kedvességed és válaszod! 3. gyerekemet várom s folyton az jár az eszemben, ha majd velük ""elbírok"" akkor meg kellene próbálni a n.szülőséget. Csak apa nem igazán szeretne iskolába járni, vizsgázni.... :-))
Persze gondolom mindkét félnek kötelező.
szia!
hogy kérdésedre válaszoljak....a kapcsolatokról, csapatmunkáról, kötődésről, veszteségekről, kapcsolatok fenntartásáról, és a gyermek szükségleteiről... legalább is mi ezt tanultuk...gondolom most is erről van szó...
Sziasztok!
Megkérdezhetem, hogy mit tanítanak egy ilyen nevelőszülűi tanfolyamon? Vizsgázni is kell?
Iskolai végzettséghez kötött?
Köszönöm :-)))
Sziasztok anyócák!
Ma olyan szorgalmas vok, hogy na!
9-re majd mindennel készen voltam! (én is ágynemút cseréltem!) Aztán egy kicsit átruccantam bobimamihoz. Hát annyira aranyosak a fufuk, hogy legszivesebben elhoztam volna eggyet. Képzeljétek milyen nagy, hogy is mondjam ..életművész az anya koca még egy vadmalacot is összehoztak neki de van ott minden pöttyös meg fehér..nagyon édik!:)
Kaptam tóle győnyörü virágot! Annyira örültem neki!! meg még egy öröm ért a legkissebb unokámról kaptam fényképet. Nagyon aranyos kis kölök tiszta nagyanyja na akkor eltudjátok képzelni milyen gyönyörü! :))
további szép napot!
Zsani miket tanulsz mond már..?
jóreggelt hétalvók....
ma szép borongós időre ébredtünk....
és ma itthon takaritok, ágyat húzok....
ma egy kicsit pihizni is fogok, ha lesz egy kis időm...ti se vigyétek túlzásba a munkát.... puszi mindenkinek,...
az én gyerekeim igy év vége felé vizsgáznak
ezzel akarják hogy az érettségihez érve rutinjuk legyen.
Szép jó estét!!
Nettike de jó, hogy te is előkerültél!
Ma olyan szaldgálós napom volt, hogy alig birok leállni. A pszihó néninél is voltunk..még mindig nem mutatta meg mejik gombon kell a jóság erösségét beálítani a gyereken..:(
Ma megint kiakasztott a kisaranyos... volt egy kis dolgom és kiszabadult a látómezömből be lopózott a melléképületbe ott van a fagyasztó.. na elkezdet benne kutatni de hallotta, hogy jövök és gyorsan kisurrant a fagyasztó ajtaját tárva-nyitva hagyta..vagy másfél órát igy volt mig véletlenül kimentem és észre vettem ..reggelig minden tönkre is ment volna...
azthittem meg üt a guta gyorsan elzavartam aludni...
Jó éjt nektek is!!
na most aztán gyözzetek olvasni.. irtam egy pár sort... pénteken volt a jázinak az anyáknapja, szombaton a kicsiknek, tegnap a boginak hát nagyon megható volt az egész mindenki részéről...
annyira aranyos volt mindenki , persze nem is birtam ki könnyezés nélkül...
bár a suliban nagyon igénytelen müsort adtak elő a gyerekek, de ez a tanárnéninek róható fel, nagyon sok szülő hőbőrgött is miatta....na meg bezsúfoltak minket egy kis terembe....na megyek nem panaszkodom tovább , van nektek elég bajotok nélkülem is ...
később még benézek , hátha lesz fönn valaki...
örülhetsz az esőnek, most nem kell locsolnod....
ha túl sok esne felétek , egy kicsit küldhetnél felénk is ....nem gyözöm locsolni a füvet...
felénk is esik , de csak a kerti locsolóból...ha valaki fogja a végét, akkor folyik a viz...
ha már ugyis futkosol, elfuthatnál hozzánk is egy kis eperért:)))
holnap megint megyek epret szedni , és jól megtömöm a pocimat.....na meg a családét is...
na te nem szerelmesedtél meg:))
ezek a fufukák milyen malackák,?,
igazán aranyos vagy, nem is gondoltam , hogy ennyire hiányzom:))
bár most nem győzöm pótólni a két napi kiesésemet...de most nagyon sok a munkám..
ma voltak felülvizsgálni a lányokat...majdnem 4 órán kerezstül papirokat töltögettünk ki....
erre te is számithatsz majd:)))
most mi jót tanultok a suliba...??
sziasztok...
nálam minden rendesen működik, beszabályozták a láthatásokat és mi úgy csináljuk... mindig tudunk előre készülni... gratulálok a malackáknak , de nem árt ha tudod a pöttyös kiment a divatből ,, most a kockás a tuti:)))
Szép jó reggelt!!
Örülök, hogy felétek legalább esek az eső!:)
Ma nagyon futkosó napom lesz! Meg megyünk gyerek javitásra is a szpihó nénihez...
Legyen olyan a napotok amilyenre szeretnétek!!
Majd tegyél fel képet!!
Olyan nagyon okos leszel...
Most hivott a lányom megint pénz akart kunyizni de következetes maradtam.. Már kölcsönkéréshez egész jól ért a beosztáshoz egyáltalán nem. Valami hiba van ugy látom..:(
Megint itt vagyok!
Gratulálok a fufukhoz!!
Most jöttünk be az udvarról papci lenyirta a füvet most olyan szép az udvarunk mint ha fel lenne mosva!!:)
Jó sokat locsoltunk olyan nagy a szárazság!
Hát tényleg olyan jó "zsírolvasztó meleg volt:) Ki is álltam a napra szerintem legalább 1 réteg lejött!:)