Nevelőszülők (beszélgetés)
Szép jó estét most értem ide de mindjárt megyek is lesem a Tv szóval a tyuk 520ft vettük.
ma voltunk a Marikánál ballagási ebéden. olyan finom halászlét főztek. Nagyon jó napom volt. megyek mert semmire nem maratt időm.
Jó éjt!
merre vagytok?
lúdanyó biztos vitázik a szomszéddal:)))
én meg elküldtem apukát a szomszédba , hogy hozzanak egy kis cseresznyét és estére egy tálból fogunk cseresznyézni-....
Jó reggelt,kellemes napot mindenkinek.Nekem is zsúfolt volt a tegnapi napom,cseresznyéztem szinte egész nap./naplóm/.
Lúdanyó te szerencsés vagy,hogy már a bizonyítvány osztáson is túl vagy,nekünk az 1 hét múlva lesz,a ballagással együtt.Mennyiért vettél tyúkokat??Én 600-ért kaptam,szerda reggel hozzák őket.Ma még egy kicsit folytatom a cseresznyét,mert tegnap nem végeztem,de persze szedni való is maradt még a fán,de az hétfőre marad,mert Angi holnap még megy vissza vizsgázni és kaját kell készíteni még 1 hétre,és 22-én lesz vége neki ennek a szemeszternek.No nem untatlak tovább Benneteket.
Megjöttem!
ma olyan zsufolt napom volt...vettünk tyukokat.meg 1 kakast. Olyan ágrólszakattak szegények. De majd ki kupáljuk. Mi is megyünk holnap ebédre. Jajde jó végre elmegyünk itthonról. Ma volt a biziosztás még jó hogy nekem nem kell mennem. A szomszédom megint be volt rugva és belekötött a fiamba. na még jó, hogy tudom, hogy részegembernek mindig igaza van na de majd holnap..!
én nagyon fáradtan, kicsit sokat vállaltam,de csinálom...a sulisok jövőhéttöl itthon, de a boginak még bekell majd mennip próbára mert fellépnek a falunapokon...zsanika otthon, nem tudom mi lehet vele, még egy hét és majd elmeséli, az ovisok hűen mennek az oviba még egy darabig...
zoli meg dolgozik, csak este 8 után jön haza, igy mostanában kevesebb az idő a beszélgetésekre....
holnap megyünk ballagásra, legalábbis a ebédre, de jó nem kell főznöm....
hogy sikerülnek a bizonyitványok???
hááááát, nagyon lassan haladnak azok a naplók....
lúdanyó, te csak képeket gyüjtesz:))
Te egy hős vagy!! Kitartás pár nap mulva sokkal jobb lesz az biztos!!
Mentek valahoza?
jó reggelt mindenkinek...a kajszi barack a miénk is lepotyogott ,de az őszi az dugig van ,
hagynám én őket borsót fejteni ,de nem nagyon akarózik nekik,,nem az volt a baj ,hogy eszi a borsót ,hanem ,hogy a borsót eszi,,,,,,3-napja itthon volt hasmenéssel...egyébként nem tudom most már,hogy mikor jönnek,NAGYJAINK ,én múlthéten beszéltem a GY.....mal akkor azt mondta...aztán ki tudja mi lesz.Zsani hogy eltűnt!!!!Nettike ,ti hogy vagytok???????
na most már megyek mert ezer a dolog...főzés,mosás,takarítás,fél 1 -kor hozom haza a bandát,és, VAKÁCIÓ...
ma még tánc próba is lesz ,jövő szombaton fellépés....Imrust csütörtökön műtik a fülére,de szombatra ,reméljük jól lesz
mindenkinek ,szép és hasznos napot..
Ludika,,gratulálok a lányodnak..én is örülök neki ,hogy sikerült!!!!!!!!MARGÓ köszönöm a szép képeket ,minden reggel az -az első,hogy megnézem
......SZIASZTOK.........
Na el jött az utolsó nap! A kicsifiam már 6 öra öta nyüzsög. Hogy fog tudni aludni tovább holnaptol? Pedig mi nagyon szeretnénk!
A vihar nem okozott kárt. A barackok jól kapaszkodtak:)
Zsani hova lett?
Nekem azt mondták, hogy majd csak a jóvő héten jönnek a kis hamisak meg akarnak viccelni vagy mi!
Jó pihenést!
sziasztok..felénk is tombol a vihar...remélem nem tesz kárt a barackosban,.félek ,hogy letöri az ágakat így is már szinte a földön lógnak.a meggy már kész !!a borsón dolgozunk ...délután még a lányok is segítettek,,,Regina ügyesen kifejtette,aztán még ügyesebben,be is tömte magába ,,,
nem baj ,ha nem lesz beteg ...jó éjszakát mindenkinek.megyek mert holnap még vendégeink is lesznek ,,,,,JÖNNEK A FŐNÖKEINK.......addigra ki kell fejteni a maradék borsót,,,,,SZIASZTOK......
Sziasztok!
Nálunk olyan szépvihar kerekedett, hogy levitte a cserepes virágomat. Csak ne-hogy jég legyen.
Olyan sok barack van a fán..mondtam nekik, hogy tessék kapaszkodni!!:)
Ma telefonált a lányom átengedik matekból! hurrá annyira örülök...:)
A töbiek holvanak..? elfujta a szél őket?
Zsani látom hűtlenkedtél!:)
Szép jó reggelt!
Nálunk csak kicsi vihar volt, de annyi elég is volt.
Bobimami emelem a kalapom..:)