Nevelőszülők (beszélgetés)
Bobimami jó egészséget kivánok az édesanyádnak!
Jól elvagyok itt magamnak! Holvagytok?
Nemtudtok bejönni..annyira élvezitek a szabad levegőt?
Jaj de jó, hogy ezt is megéltük! Ugye Margókám?
Ma egész délután kint voltunk hála a jóIstennek elállt az ső. A gyerekek olyanok voltak mint a kiscsikókugy örültek a szabadságnak. A férjem levágta a füvet olyan szép most az udvar. Nagyon jót tett a fűnek az eső. Én meg pakolásztam. Gyüjtenek ruhát meg ilyeneket a faluba. Na össze szedtem 8 zsákkal. Holnap elviszem. Aztán ha minden jól megy csütörtökön ismét kimegyünk a nyaralóba. Megint kihurcolkodni... Valami mindig itthon marad.
Esőmentes szép napot kívánok Nektek.Mi ma beiratkozni megyünk,ez a dél előtti program.
Lúdanyó-tettem fel a naplómba a ballagásról képet,ha érdekel.
Sziasztok!
Ma hosszú napos vagyok mert hétfőn tovább tv a párom.
Remélem holnap már legalább ki lehet menni az udvarra.
Jaj mi a fenét főzzek holnap. Talán kelkáposztát. na majd reggelig megállmodom.
Jó éjt nektek!!
sziasztok..vége a napnak..remélem holnap sokkal jobb lesz mint ma....a gyerekek már tiszta depisek,hogy nem mehetnek ki ........
jó éjszakát ,mindenkinek,a nyaralóknak meg együttérzésem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Mitszóltok milyen enyhe telünk van?:) Egésznap neteznek a fiuk még az a jó, hogy nem igen veszekednek. A kicsifiam szenved egyedül ő annyira kiakartmenni az udvarra, hogy már kiengedtem de persze akkor meg az volt a baj, hogy ázik és beakar jönni.
Azért jó istörtént:(( A szobába! elkezdet csöpögni a mennyezet! Nagyon megijedtem..eltört egy tetőléc és megcsúszott egy pár cserép. Még jó, hogy itthon voltunk meg, hogy olyan ügyes az én párom és kicserélte az eltört lécet, vissza tette a cserepeket. Hát igen ez az öreg ház átka. Épp nézte egy jó pár léc cserére szorul. Na megint van mit csinálni.
Olyan jó lenne kint lenni a nyaralóba. Annyira sajnálom a nyaralókat. Azt mondják, hogy igy megy el az egész nyár.
Sziasztok! Fene ezt a rossz időt, olyan nyomott a hangulatom! Kata én ráérek , és takarítani is nagyon szeretek, csak egy hangyányit messze vagy:)
Katkat nagyon örülök hogy nálad már picurik vannak! Nekünk el kéne végezni még a 32 órás tanfolyamot de "költségkímélő" megoldásként majd csak szeptemberben mert indul utánunk még 1 tanfolyam és ne kelljen 2 szer oktatót fizetni, viszont az igazgatónő megígérte hogy akkor mihamarabb mindenki kaphat gyerköt:)))Kíváncsi leszek mi lesz belőle:)Megyek csinálom az ebédet ma hamburger lesz az ebéd:)
sziasztok....
azt nem mondom, hogy szép napos időt mert ha jól hallom mindenütt esik az eső , még nálunk is ...a nagyok elkezdték a hittan tábort, de szegények beszorultak a hittanterembe az eső miatt...
hétvégén falunapok voltak nálunk 2 napos , és mindig olyan későn értünk haza, hogy már nem volt időm irni, de látom azért senki sem unatkozott...
ma estére már nálunk is teljes lesz a létszám, délután hozom haza a két kis csajt.....nagyon kiváncsi vagyok a zsanira, hogy két hét után hogyan fogad majd engem......
kkat örülök, hogy örülsz, biztosan imádnivalóak a kicsik,
ja majd elfelejtettem, hogy a falunapokon a bogi és az apja is fellépett...
bogi az rsg-vel és nagyon-nagyon ügyes volt, apuka meg a koksz /nox/ együttesben szerepelt....
olyan büszke voltam rájuk....
nagyon gyorsan eltelt ez a hétvége, megyek is takaritani, mert ruha hegyek vannak az asztalon és nincs aki elpakolja,,,
ha valaki ráér, szóljon:))))
milyen más igy sulik nélkül, már az üdülések indulnak... a hétvégén elkezdenek nyaralni menni ki hová egységesen talán ha pár napra tudunk ...talán egy hétvégén lemegyünk a Balatonig
remélem mindenki jól van és örül velünk együtt a nyárnak ,tarthatna ez a szünet azt mondják itt a lányok akár egy évig is ők birnák...az unokánkat biciklizni tanítjuk... már majdnem megy...neki..
Sziasztok!
A rossz idő ellenére nekünk nagyon jó napunk volt, apuka sokat segített és vendégek is voltak, akik sokat játszottak a gyerekekkel. Még a játékokat sem vették elő, pedig máskor még lépni sem lehet tőlük.
Köszönjük szépen Bobimami! Imádnivalók. Mi is épp azt beszéltük, hogy már olyan, mintha mindig itt lettek volna. Nekik azért biztosan nehezebb, mégha rosszabb körülmények között is éltek, biztosan hiányoznak nekik azok az emberek is, és itt minden más, szokatlan. De ez az irigykedés? Remélem én is, hogy max. egy hónap és megszokják.
A kispipik nagyon aranyosak. Nekünk is volt régebben. A gyerekek biztos nagyon tetszik. Szomorú dolog, de én amikor kicsi voltam annyira szerettem egy kiskacsát, hogy megfojtottam, a kiscsirkét pedig bevittem, hogy velem aludjanak és agyonnyomtam őket álmomban :(((
sziasztok..
úgy látom a két igazoltan ,hiányzó már megjött.
sajnálom ,hogy ilyen szaridő van rátok!!nálunk is ez az egész napos hangzavar már az idegeimre megy...
Zsani én nem neked mondtam ,hogy igazolatlanul vagy távol,én a Nettire gondoltam.Sanyi szavaival élve,ma megellett a KOTLÓSUNK..igaz ,hogy -még csak 5 -db van ,de még van alatta tojás,amiben van pipi.
Sziasztok!
Hazajöttünk ölyan rossz idő lett, hogy nemtudtak mit csinálni a gyerekek. Itt vannak az unokák. Teljes az örömöm. Olyan jól el vannak, hogy hihetettlen. Még az ördögfire is alig kell szólnom. Nemtudom meddig leszünk ..nagyon várrjuk a jóidőt.
sziasztok..
hol van mindenki??????
mindenki nyaral????KKAT nagyon örülök ,hogy végre megjöttek a picik..csak az első2-3 hét lesz szokatlan utána olyan mintha mindig veletek lettek volna.azt kívánom nagyon sok örömötök legyen bennük.
NETTIKE merre vagy ???a többiekkel még csak tisztában vagyok, de te igazolatlanul hiányzol!!!!!
Zsani remélem most már te is elő kerülsz.....
Sziasztok! Megérkeztem. Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de még a gépet sem kapcsoltuk be napokig és nem is érdekelt. De azért gondoltam rátok, és jól esik az érdeklődés is.
Szóval hétfőn érkeztek, de a férjem volt velük két napig, mert még nekem dolgozni kellett.
Igazatok volt. Nagyon édesek, tündérek, bújósak. Annyira ragaszkodóak, és sokkal több törődést igényelnek.
Most kicsi szünet volt, mert a kislánynak nagyon fáj a hasa. Valami nincs rendben az emésztésével. Jobban kell figyelnem, hogy mit adok nekik enni, de nem fogadnak el mindent, mert lehet nem is ismerik, főleg a kislány, még az almát sem kérte.
Az is jelent pici gondot, hogy eddig nem volt eggyütt a két testvér, úgyhogy nem sokat játszanak együtt. A fiú fejlettebb és bántja a kislányt. Irigykednek, hisztiznek, de mostmár értem, hogy miért ilyen boldog mindenki ezen a fórumon :)))
Mindenkinek szép Vasárnapot!
sziasztok..van valaki a közelbe?????nálunk jó nagy eső volt,csak úgy szakadt....hála a jó istennek jég itt nem esett..hallom máshol nem voltak olyan szerencsések....
ha van valaki a közelbe írjon!!!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok....!!!!!úgy látom ma megint mindenki nagyon elfoglalt .remélem mindenkinek jó napja volt
hát jó éjszakát mindenkinek......holnap talán többen leszünk fönt a fórumon.......sziasztok!!!!!
sziasztok. megjöttem a kórházból,Imikével..
mit mondjak ?jobban elfáradtam ebbe a pár napban mintha agyon dolgoztam volna magam.nem tudtam még végig olvasni mindent amit eddig írtatok ,de majd holnap be pótolom
addig is mindenkinek jó éjszakát!!!!!!!!!!!!
SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!