Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nevelőszülők fórum

Nevelőszülők (beszélgetés)

6047. bobimami (válaszként erre: 6042. - Kacsa mama)
2010. jan. 2. 19:33
megkérdezhetem,hogy hány gyerkőcöt nevelsz?mert úgy látom nem csak 2-3gyereked van??hivatásos nev szülő vagy????Lúdanyó örülök,hogy már ilyen okos lett a kicsi fiad ,az enyémek,még mindig tiszta hülyék,de ez már így is marad egy darabig.....reggel mise!!!??
6046. lúdanyó (válaszként erre: 6044. - Nanettike)
2010. jan. 2. 18:18
ja most, hogy mondod..:))
6045. nanettike (válaszként erre: 6042. - Kacsa mama)
2010. jan. 2. 18:18

hát nekem is van olyan szülőm akit ideengednék, de van egy akit ha ideengedek, még a végén itt maradna, ő sajna egy ilyen tipus, vagyis pszihésen egy kicsit nincs toppon...őt kezelni kell és néha nagyon nehéz...

hány gyerkőcöt nevelsz, vagy hivatásos vagy ??

6044. nanettike (válaszként erre: 6043. - Lúdanyó)
2010. jan. 2. 18:16
lúdanyó ezt nagyon rosszul látod, a gyerek csak okositani akarja a gépet:)))
6043. lúdanyó
2010. jan. 2. 17:14
Nagyon sokat olvasott a gyermek már olyan okos, hogy vissza engedtem a géphez kicsit butulni..:)
6042. kacsa mama (válaszként erre: 6040. - Nanettike)
2010. jan. 2. 17:13
igen pár éve,én a játék szabályokat felállitom és tudják ha nem viselkednek rendesen és józanul, nem jöhetnek .Eddig nem volt problémám egy szülővel sem pedig volt köztük agressziv,és alkoholista is de szót értettem velük.Nekem van olyan,hogy 2-3 gyereknek van láthatása 1 nap,akik nem testvérek,és igy kényelmesebb,nekem és a gyerekeknek is,főleg ha nem jönnek mint ma is,2 láthatásom lett volna senki nem jött.
6041. nanettike
2010. jan. 2. 16:42

nálunk muszáj tanulni, mert egy csomó verset feladtak a szünetre, viszont az a jázi szerencséje, hogy nagyon gyorsan tanulja a verseket...

apuka elment egy kicsit dolgozni, nehogy már itt maradjon velünk:)) holnap fél délelőtt láthatás, délutánra ujra itthon az egész csapat...

6040. nanettike (válaszként erre: 6036. - Kacsa mama)
2010. jan. 2. 16:39
neked házhoz mennek a szülők?? vagy nem értem...
6039. bobimami (válaszként erre: 6038. - Lúdanyó)
2010. jan. 2. 15:01
én is arra gondoltam,hogy majd kicsit tanulunk,de ahogy elő hozakodtam,gondolatommal,minden gyerek eltűnt a közelemből!!!!!!Imi gyorsan felment a szobájába ,Cintiának is jó elfoglaltsága akadt az övébe...Regi meg nagyon álmos lett,hirtelen ,pedig neki nem is kellett volna tanulni ,csak hát ő szolidaritásból!!!!!!!!!
6038. lúdanyó
2010. jan. 2. 14:30
Nekem is most mentek haza a vendégeink. Annyira jó, hogy itt voltak minden gondomat átbeszéltük. Annyira jó tanácsokat adott. Most kicsit olvasunk, irunk mert annyit nézték a gyerekek a Tv + a netet, hogy félek kiürült az agyuk..:))
6037. bobimami
2010. jan. 2. 14:24

már készen vagyok a mosogatással,takarítással,de éppen most jelentkeztek a fiamék,hogy jönnek haza ebédelni ,mert vége a velnesznek,.na kaja van bőven ,de energiám már nem sok.

a kislányomék kivitték a buszhoz a vendégeket.már csak 9 -en vagyunk..

most pihenek itt a gépnél ,egy órácskát ....

6036. kacsa mama (válaszként erre: 6035. - Nanettike)
2010. jan. 2. 13:19
én vagyok,de a többiek valószinű pihenik ki az ünnepi fáradalmakat,nekik van igazuk.Én is azért érek rá,mert a szülök nem jöttek ,pedig ilyenkor hajnalba kelek meg fözök stb.,hogy tudjunk beszélgetni,most pedig 1 óra múlva várom a másik csapatot.
6035. nanettike
2010. jan. 2. 13:11

sehol senki...

nagyon nyugis napom van ma, cak a kicsi van itthon...

6034. nanettike
2010. jan. 1. 22:20
jóéjt
6033. lúdanyó
2010. jan. 1. 21:51
Szép estét jó pihenést nektek!!
6032. bobimami
2010. jan. 1. 20:24

B U É K ,mindenkinek ...!!!!!!!!!!!

nagyon jól telt ez a nap..,sokat csavarogtunk.végig jártuk a mamikat,a tesókat, kereszteket, csak sajna reggel a templomba nem tudtam elmenni.majd vasárnap!!!!!!!!

6031. nanettike
2010. jan. 1. 19:01

buék mindenkinek

mi csak úgy öregesen töltöttük a szilvesztert itthon voltunk és tévéztünk, bár a műsor pocsék volt minden adón...mindig csak ismételnek.....

a gyerekek jólérezték magukat egyedül domika szilveszterezett otthon, majd vasárnap hozzuk haza...

ma nem főztem tegnapról maradt levesem és kivettem egy adag töltöttkáposztát, igy ma lustiztam egy kicsit ,

6030. alfoldi13 (válaszként erre: 6029. - B52d3380ac)
2010. jan. 1. 18:20
ebbe nem tudunk,annak kéne ki tovább akarja adni,vagy adatni hisz nehéz lehet ez felnőttnek és gyereknek egyaránt,reméljük ez a baba már utoljára cserél szülőt...
2010. jan. 1. 18:15
Sziasztok! Mégegyszer BUÉK Mindenkinek! Azt mondják, hogy amilyen az új év első napja olyan lesz egész évben, illetve amit csinálsz újév első napján azt csinálom egész évben....Nahh remélem ez nem igaz mert akkor én egész évben "Hajni nem szabad" Hajni ne duzzogj"Hajni fogadj szót" lesz!Már 4.napja megőrülők, de a szó szoros értelemben, az idegeim teljesen kivannak!!!!Erőm sem volt írni! Tegtnap betettem a kádba , jól befűtöttem előtte és adtam neki hideg zuhannyal...de nem használt! Nem fogad szót, dacos nagyon, felesel, raplis....Ma voltak itt az örökbefogadó szülők Szilveszter babával...hát komolyan mondom, gyönyörűséges! Mindenki anya, apa papa, mama.....annyira meg van zakkanva a kislány!Mit csináljak? Segítsetek kérlek!!!!!
6028. bejuska27
2010. jan. 1. 14:17
Sziasztok mindenkinek BÚÉK::::::::)))
6027. nagyi57
2010. jan. 1. 09:08
Nagyon boldog új évet MINDENKINEK aki erre jár!!!!
2010. jan. 1. 08:17
Magányos időkben szeretetet,borus napokban örömet,gondterhelt percekben nyugalmat,vesztett helyzetekben reményt kivánok mindenkinek.BÚÉK!!!!!!!!
6025. nanettike (válaszként erre: 6023. - Bobimami)
2009. dec. 31. 20:36

buék mégegyszer..

én majd csak jövőre jövök...

6024. Éva7407
2009. dec. 31. 20:21

Itt állunk az újesztendő piros hajnalánál,

Vajon együtt leszünk még az alkonyatnál?

Ebben az újévben merre vezet életünknek útja,

Tövisek közt, vagy virágok közt, csak az Isten tudja.

Ő vezessen igaz úton minden egyes léptet,

Őrizze meg bútól, bajtól ezt a kicsiny fészket!

Adjon Isten mindnyájunknak víg kacagást, csengőt,

Adjon Isten mindnyájunknak boldog újesztendőt!”

6023. bobimami
2009. dec. 31. 19:12

BÉKÉS,BOLDOG ÚJESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK,,

HOLNAP JÖVÖK....

2009. dec. 31. 15:27

B orongós napok tűnjetek tova

O kkal szomorú ne legyél soha

L épteid kísérje töretlen szerencse

D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre

O szoljanak el az óévnek sötét árnyai

G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő

J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő

É vek ha múltok, ha elszálltok napok

V idámságot, örömet számolatlan adjatok

E lfusson most az óévnek malaca

T öbbé ne legyen senkinek panasza

K erüljön betegség, bánat messzire

Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe

V ágyaid sorra valóra váljanak

Á lnok szavak többé ne bántsanak

N övekedjen az igaz barátok tábora

O kosan élj, ne legyél ostoba

K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!

6021. lúdanyó
2009. dec. 31. 15:06
Mindenkinek nagyon boldog Új évet jó egészséget!! szeretetet, vidámságot, ölelést, szerencsét, sikereket. Na és mindent amit szeretne....:)))))
6020. nanettike
2009. dec. 31. 09:41
BUÉK mindenkinek....
6019. alfoldi13
2009. dec. 31. 07:36

vidáman kezdjük a következő évet: Buék

Álmodtál egy boldog évről

Reménykedtél, igaz szívből.

A remény mára tovaszállt,

Az álmod is már messzejár,

de vár az Újév ismét téged,

Reményt hoz és büszkeséget.

Vágyat ébreszt, s újra éltet,

Boldogabbá tehet téged.

Életed, még meseszép lehet

Boldog Újévet kívánok neked !

6018. nanettike
2009. dec. 30. 22:52

jóéjt mindenkinek...

és bejuska , úgy legyen...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook