Nevelőszülők (beszélgetés)
büszke is vagyok rájuk, annyira szépek voltak a bálon.....viszont sok-sok munka van most is velük, a gond talán kisebb, de gondoljátok el amikor ilyen megmozduláson veszünk részt az több mint 3 órába telt mire mindenkit elkészitek...
az a soksok kis bugyuta kérdés, a sok érvelés rábeszélés, megmagyarázni a dolgokat,,, minden kornak megvan a maga szépsége és sajnos a nehézsége is ....most már a nagyobb gyerekeknél látom mennyire más gondok merülnek fel, viszont náluk sok mindent el tudok érni a sok beszélgetéssel...remélem ez később is igy marad...
megyek ,még a pici hátra van a fürdetésben,,,aztán végre csend,takarodó....
Imi is elméletben büntiben van,de ,ha azt akarom,hogy béke és csend legyen a portán ,akkor oda engedem a géphez ,és akkor csend van,,,egyébként egyfolytában macerálja a lányokat,,,
Kitartás drága már csak pár óra..:))
Sütöttem kavrt sütit néha megjeleni eggyik másik eszi, iszik aztán rohan gépezni...Azért 2-ten jol elvannak. Ha nem birnak magukkal csak annyit mondok -kikapcsolom a gépet ha nem tudtok meg eggyezni - és már béke is van..:))
mindenkinek szép napot kívánok...nagyon hideg van...
ki sem lehetett menni a hétvégén a gyerekeknek sem..
így marad bent a civakodás,veszekedés,,alig várom már ,hogy holnap mindenki menjen a dolgára.....
nálam több gép is van de én a legnagyobbat szeretem mert idősnek a látás stb.na most leptopokon irkálok és net is van mobil és volalas is de a nagy gépen csiga lassú lett..mindenhez szerencse kell hát ehhez se ártott volna..
nekem igy most lehetőségem van kicsit többet matekozni, fizikázni,vagy épp verset kikérdezni,
szép napo!
Na nálunk csak bentről szép..:) olyan szélvihar van...:((((
Jó lenne ha konkrétan tudnánk mi jár nekünk...:) mert még a szánk sem járhat...))
Nyugalom van egész hétvégén a lányka a barátnál...:))felhívott majd kiesett a gatyájából olyan nagyon boldog volt...buli van 1000-rel meg csavargás....:) mondtam azért remélem kedden nem felejt elmenni a suliba! ettől egy kicsit lecsitult. További szép napot!
tudod klónoztam magam, igy gond egy szál se.:))
hát néha én is elgondolkodom rajta, hogy hogyan birom, rohanás az élet...
tegnap délután 2.30 tól este 6 ig készülődtünk a bálba, mindenkinek frizurát csináltam és vagy 5-ször öltöztek át a lányok , holott a ruhák már ki voltak választva, egy szem fiunk volt csak hű a kiválasztott ruhájához...:))
nálunk is kötelező a továbbképzés,évente kétszer,,áprilisban,és novemberben...
mindenkinek ,jó éjszakát és szép álmokat...
Sziasztok,néha olvaslak benneteket,de a sok picit mire el látom már ti nem vagytok itt,és csak azt látom mindenki jó éjszakát kiván a többieknek.
A másik dolog,hogy jött egy 15 éves bájos kislány és én már nem fértem a gépem közelébe,de megoldodott mert be lett kötve neki is a gépe és itt lehetek én is veletek remélem.
Nanettike te mikor pihensz,mikor mindig bálba vagy és láthatásokra is jártok sokat,és persze fözöl,mosol,takaritasz stb.
Köszönöm nektek azért a sok jelet és a privát érdeklődéseket is.
na erre mi is kiváncsiak lennénk.:))
nálunk sok minden káosz elven müködik...
sziasztok...igen ,nagy is lett a konyhám,meg a mosogatógép is be került a helyére,csak még a villanyos bácsi nem kötötte be a konnektorokat.....
gyönyörű lett,minden ,akit érdekel el lehet jönni ,megnézni,de majd csináltatok,képeket és rakok fel 1-2 db ot,,,,,,,,,