Nevelőszülők (beszélgetés)
Hát nem tusdom...
Nálunk a suliban azt mondják a tanárok mindig a kérdéseimre, hogy semmi gond, a gyerekek jól tanulnak, okosak. Ugyan akkor a Miklósom meg 3.-os létére nem tud két számot összeadni. Az olvasásról meg jobb nem is beszélni. Persze a környezeti tudásuk sem méltó még említésre sem.
Amikor erről próbáltam beszélni a tanárokkal, kifejezetten megtiltották, hogy itthon tanuljunk. Annyira, hogy még a könyveiket sem hozhatják haza. Vagyis én még azt sem tudom miről tanulnak pont.
szia ... nálunk is az folyik, már tavaly óta és szerintem ez csak arra jó, hogy odafönt valaki több pénzt bezsebelhessen az ötletért....én nem vettem észre semmi különbséget... ha a matektanár rosszul adja le az anyagot akkor lehet az bármilyen kompetencia alapú a gyerek nem érti .. ja és akkor jön a szülő és este 10-ig próbálja elmagyarázni a gyereknek a lényeget... na ez volt nálunk tavaly..., hogy most milyen lesz már előre félek...1 héten legalább 3 lyukas órája van....
engem nem győztek meg...legalábbis eddig:)) de még van egy pár évük... utána meg úgyis kitalálnak valami újat...hogy ez jobb.... aztán mégse... és akkor ki a lüke.. véletlenül sem az oktatás, hanem a gyerek:))
Na tessék magamba beszélek de legalább van aki meghalgat...))
Tegnap voltam szülőin a tanárnő mondta, hogy KOMPETENCIA ALAPÚ OKTATÁS folyik az V. osztályba. Nemtudom ki hallott róla? Na ha ezzel a modszerrel sem tanul meg a gyerekem irni, helyesen, olvasni + számolni akkor semmivel. Ha minden igaz ez az ideális tanitás. A mi az eggyes gyerek képességeit veszi figyelembe és aszerint fejleszti. Na majd meglátjuk. Szép napot nektek!
Na örülök neki..:))
Jó éjt!
holnap a két nagynak lesz,a szülőije...
elég jól sikerült a kapcs,tart,anyuka jött csak el,
mindenkinek jó éjszakát kívánok....szép álmokat kívánok......
nálunk oriási lendülettel kezdtünk a sulikban mindenki javítani fog igérgetés van minden honnan persze pl Laci orvosi elképzeléseinél tényleg kitünő közeli eredmény kellene nekünk / de már hallottam fél füllel legfeljebb a testnevelési főiskola is jó lenne nekünk/legalább az biztosnak látszik..a lányok szerelmesek félek ,hogy nem javítani csak rontani fognak mert a fejük teljesen máson forog...mindenesetre majd kiderül,
a fiuk rajzanak körülöttünk..
Sziasztok!
Hát én most nagyon mérges vagyok. Ma volt egy tájékoztató az óvodával kapcsolatban. Legnagyobb megdöbbenésünkre közölték, hogy "ha minden jól alakul" novemberben tudják beindítani az óvodát.
Ez most már a 4. időpont amit hallunk.
S mit csináljak addig a kicsivel???? Hogy dolgozzak?
A nagyok már járnak suliba, s hiába hogy itthonról dolgozom, nem lehet úgy, hogy a kicsi folyamatosan zajong, kiabál. Ez kizárja nálam a munka végzés lehetőségét, mivel telefonmarketingesként dolgoznék.
Komolyan azon gondolkodom, hogy feljelentem az önkormányzatot, mert hátrányos helyzetbe hozták így a gyerekeket, és a szülőket is.
Szerintetek???
sziasztok.
nekünk ma kapcs,t,lesz 4,től 5 ig,de 5 kor szülői lesz a picurnak,
érdekes lesz oda érni,mert a szomszéd faluban lesz a k,t,ami 12 km tőlünk...
további szép napot..
Nekünk még nem szóltak.
De nem is hiányzik.
Jó éjt.
szép és esőmentes napot KÍVÁNOK,mindenkinek,,
a hét legyen napos,és jó meleg,mert már az esteli,hajmosáshoz,be kellett gyújtani......
nem igazán akarnék még tüzelni....
A hittanról nem esett szó..
Legyen szép nyugis hetetek. Meg kéne látugatnom ezt az ujfajta CLUB napközit amibe a kicsi jár. Valakinek járt ilyenbe a gyereke?
nekünk megint nem sikerült eljutni a templomba,na de majd legközelebb,..
mindenkinek jó pihenést,és jó éjszakát,,,
mi az ,hogy már itthon vagytok????
megijedtetek egy kis esőtől???