Nevelőszülők (beszélgetés)
Jöttek többen hozzám a Tegyesztől,nagyon aranyosak voltak és kb. 2 órát lehettek itt.
Tetszett az egész ház mindenkinek,de legfőképpen a baba szoba nyerte meg a tetszésüket ahol a pici lány sikongatott,gagyarászott és sokat mosolygott.
A fiúk is aranyosak voltak,de azért adták a magukat a rosszalkodásban,persze segitségükre volt az unokám is.
Szép hétvégét mindenkinek.
szép napot mindenkinek...
úgy látom ,hogy mégis csak megfagytak a virágaim..
Köszönöm!
még egy hét aztán szünet az a jó benne, hogy tovább lehet aludni..:))és.
sziasztok....
nálunk a netet fujta el a szél egy pár napra, pedig annyira jöttem volna...:))
a szülinaposokat én is köszöntöm, sok sok puszi nekik :))
Büszkén mondtam..:))
Gratulálok a te uncsikádnak is..:)
Lassan elkészülnek a kőművesek...:)
szép napot mindenkinek!!
nagyon hideg szél fúj nálunk..remélem el fújja a bacikat is.
nálunk torok fájás a módi...mind a két nagynak fáj a torka,de nem maradtak itthon a suliból,mert akkor sokat kell pótolni,remélem használ a gyógyszer nekik.
Lúdanyó azért büszkén elujságolhattad volna az unokád szülinapját.
Nagyon sok boldog szülinapot kivánunk neki.
Elárulom,hogy 1 hét múlva lesz az én unokám is 2 éves.:))
jollymama,A helyettes szülői/nevelőszülői alkalmasság feltételei
Helyettes szülő/nevelőszülő az a huszonnegyedik életévét betöltött, cselekvőképes, büntetlen előéletű személy lehet, aki a nála elhelyezett gyermeknél min. 18, max. 45 évvel idősebb. A törvény által meghatározott felkészítő tanfolyamon eredménnyel részt vett. Személyisége, egészségi állapota (háziorvos igazolása) alapján alkalmas a nála elhelyezett gyermek kiegyensúlyozott fejlodésének biztosítására és a családjába történő visszakerülésének támogatására, valamint megfelelő befogadó környezettel rendelkezik (száraz, világos, jól fűthető lakás, a befogadó szülőktől külön szobában történő elhelyezéssel, min. 6 m2 személyes élettér biztosításával.) A helyettes szülő/nevelőszülő saját eltartásra szoruló gyermekeit is beszámítva, legfeljebb 5 gyermek gondozását végezheti.
A
helyettes szülı/nevelıszülı saját eltartásra szoruló gyermekeit is beszámítva,
legfeljebb 4 gyermek gondozását végezheti.
Ezt a fészek honlapjáról másoltam ,már ott is módosították! Nem tudom merre jártál a honlapon
De ha most kezd bele a nevelő szűlőségbe,akkor ez a szabály.
A kivétel akkor van,ha már van ott a családnál másik testvér,csak akor helyeznek ki kivételesen több gyereket.
Szia
A saját gyerekeidel eggyüt lehet összesen 4.
(ebben már a gondozott gyermeknek is benne kell lennie)
kellemesen eltöltött napot kívánok mindenkinek
akkor csak kúrálgassad magadat,Lúdanyó...
Járjuk a fürdőt du. megtanulunk 1000-rel...
De nem fázok!
Sziaztok!
JObbulást minden betegnek.Az én volt oszt.társam is azért mondta le a mai találkát ,mert hány meg megy a hasa az ovis kisfiának. Ma megint eseménydús volt a nap,tegyesztől jött a levél hogy küldjünk képeket meg szakvéleményeket a kismanóról.Már egyre közelebb az elválás ideje.Karácsomyozni már nélküle fogunk ez biztos.