Nevelőszülők (beszélgetés)
Remélem hamar oda érnek hozzátok! Még mielött bejön a nagy hideg..:(
Szerintem is feleleges a két fórum..
4 kapott a kisfiam a versre amit egész őszi szünet alatt tanultunk...)
ezek redőnyök,egybe építve a szúnyoghálókkal.
az a baj ,hogy nagyon megbízhatatlan,a mester..
sziasztok....
nem volna egyszerűbb összevonna a két fórumot, mindig kéthelyre kell leirni mindent és úgyis ugyanazok olvassák:)))
szép napot mindenkinek.
megint dühös vagyok,mert még mindig nem jöttek befejezni az ablakokat.szeretnék már végre hozzáfogni a nagytakarításhoz.
mi történt,?csak nem benned is bujkál ??vigyázz magadra,nehogy te is megfázzál.
jó éjszakát mindenkinek....
örülök,hogy a betegeink gyógyulgatnak és jobbulást mindenkinek.
Ma neki láttam a nagy takaritásnak,a lányok suliban,a fiuk miatt a csönd elviselhetetlen.
Nagyon üres a ház:((
ez igaz,hogy megértem.
nem tudom,mindenkinek ilyen öröm,hogy végre elkezdődött a suli.?????????????nekem az...
Remélem hamarosan kapsz babát..:)
Minden jót!
vigasztaljon, hogy te azt már megérted! az is öröm..:))
Szép napot elkezdődött a suli. Már ideje volt.
szép estét mindenkinek.végre készen vagyok a ,takarítással.
olyan sok csodálatos virágot kaptam,úgy megmutatnám mindenkinek,de sajnos nem tudom,hogy hogyan.nagyon boldog vagyok,.köszönöm nektek is a jó kívánságokat..az örömben az üröm az ,hogy egy evvel csak öregebb lettem.
Mi van a kis lányoddal,aki korházban van??
És a többiek gyógyulgatnak??
Te is nagyon vigyázz magadra nehogy ki készülj.Sok sok erőt kivánok neked,és nektek.
Sziasztok!
Sok szomorkodást olvasok a fórumon, ami azzal kapcsolatos, hogy időnként oda kell adni egy gyermeket az örökbe fogadó szülőknek. Ez biztos nagyon fájdalmas. Ezért én szívem szerint csecsemőotthonból fogadnék örökbe gyermeket, nem egy anyai kézből.
A nevelőszülőtől való örökbefogadásnak viszont van egy óriási előnye is. A Ti szeretetetek révén válik képessé az a gyermek az egy személyhez való kötődésre. Egy olyan alapot adtok annak a kisgyermeknek, aki tőletek elmegy, ami később az egész életét meghatározza. Ez megfizethetetlen!!!!
Jelenleg én is örökbefogadásra várok. Sok erőt kívánok Nektek!
Bobimami örülök az örömödnek..:)
Nettike remélem jóbban vagy már? A többieknek +kitartás holnap suli...Hurráááááááá..:))
köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat..
ma nekem is nagyon jó kedvem lett.
boldog vagyok,most tényleg az egész család hazajött..még a rég elveszett menyem is eljött a szülinapomra.....
jó éjt és jó pihenést mindenkinek.....
Isten éltessen sokáig!!!!
Ma voltunk a Kacsamamánál..:) Nagyon jól éreztük magunkat. Kicsit pótoltunk a multkoriból. A gyerekeim is nagyon jól érezték magukat.Jó nap volt a mai..:))
most megyünk,a templomba,mert holnap ünnepeljük a szülinapomat, arra kell főznöm,így nem érünk rá elmenni,
a gyerekeknek ,meg kötelező.
Sziasztok
nanettike,nagyon vigyázz magadra és gyorsan gyógyulj meg.Menj el az orvoshoz minél elöbb,mert megyek és elviszlek.
sziasztok...
hát lányok és nagyon szarul vagyok, nem tudom mi lesz a vége , de nem nagyon javultam, hétfőn megyek vissza a dokihoz:(((
elhiszem,hogy hiányoznak.
lehet,hogy nálunk is szaporodik a család..még nem biztos,mert még csak az elején tart az elhelyezés.
mindenkinek jó hétvégét ,és jó éjszakát.