Nevelőszülők (beszélgetés)
jó kis eső kerekedett,így a déli órákban.éppen locsolni kellett volna.
kinél mikor lesz ballagás?
nálunk,11.én,de a lányomék,18.án mennek .hogy lehet,hogy a megye székhelyen egy héttel később van vége az iskolának.??????????,
igen készen van a játszótér az udvarban..
mindenkit szeretettel várunk,amikor rá értek.,csak előre jelezzétek,hogy mikor alkalmas?????
további szép napot kívánok mindenkinek..
Szép napot nektek!
Nálunk nagyon régen volt gyereknap. Egy gyönyörű" hideg esős szombaton...:(
Ma elöbb jönnek haza a srácok mert nem lesz napközi. Pedi elakartam menni a Bobimamihoz:( Nem indul valami jól a napom...
Kár,hogy messze laktok tőlünk ,mert szedhetnétek nyugodtan,elrakásra is.
Nagyon sok van a 2 fámon,a szomszédoknak ,rokonoknak mondtam szedjenek ők is,és rakjál el.
Ma cseresznye dzsemet készitek az érett cseresznyéből,de a hétvégére beérik a másik fa is,lehet szedni megint.
Nekünk meg eprünk nincs:(((
Szép napot mindenkinek.
nálunk ia érik a cseresznye, de a madarak úgy döntöttek, hogy inkább ők teszik el a begyükbe, már alig van rajta:))
viszonz van eper és nagyon fini....
Hát a gyereknapot nálunk elmosta az eső. De a bográcsozás azért sikerült, persze enni már a lakásban kellett. Kissé körülményesen ugyan, de elfértünk.
Kissé lelkiismeret furdalásom is van, hogy nem tudtam a gyerkőcöket elvinni semmi programra, mert vasárnap már apát kellett kivinnem a reptérre. Letelt a szabija sajna.
Ma viszont az oviban ment fel a pumpám. Közölték, hogy nem csak 4 hét leállás lesz, hanem egész nyárra. Mert kevés szülő jelentkezett, hogy igényt tart a gyerek elhelyezésére. Ugyanis a faluban a szülők többsége nem dolgozik, csak azért adja oviba a gyereket, hogy ne legyen gondja, s nem kell fizetni az étkezésért se, mivel segélyen vannak. Arról persze az önkormányzat elfelejtett gondoskodni, hogy erre az időre máshová lehessen vinni a gyerekeket. Most fogalmam sincs mit csináljak, mert a nagyokra vigyáz a dédi papa, de a kicsit nem vállalja. Ha nem találok megoldást, akkor szeptembertől már én is segélyre mehetek. Sajnos pont azoknak nem segítenek, akik nem segélyekért állnak állnak sorba, hanem megpróbálnak maguk boldogulni és dolgozni.
tényleg nagyon klaszat épitett"apa".:) gyertek el megnézni..:) (ugy beszélek mint ha én lennék a házigazda..:)
Kint voltunk a hétvégén a nyaralóba. A fiúk még fürödtek is. Tegnap délután eléggé hűvös lett. Ma fújt a szél de a változatosság gyönyörködtet..:)
Már nagyon számolnak a gyererekek..:)
A lányom elment napszámba kapálni. Nagyon fel volt dobva. Örülök neki, hogy szorgalmas. Hívta az öccsét is az azt mondta -még dolgozhat eleget nincs semmire szüksége mindent meg kap- pedig örülnék ha kicsit szorgalmasabb lenne. Ezt teszi a zsebpénz.....
nálunk még nem érik a cseresznye,és nincs is sok rajta.remélem a barack megmarad a fán és be érik.őszibarackom is lesz ,ha le nem veri a szél.
idén sok gyümölcsöt kell elrakni,mert megint jön a 4 szűk esztendő..
nálunk a faluban nincs gyereknap,mi majd magunk rendezünk,egy kis játékot a gyerekeknek.
készen lett a játszótér a gyerekeknek,hátul a kertben ,nagyon jó lett.sok játékot alkotott Apa a kicsiknek.most már nálunk is lehet talit tartani,ha rá értek.
mindenkinek további szép napot ,és kellemes gyermeknapot,a kicsiknek is ..
Nálunk érik a cseresznye,és a befőzésé a főszerep,most végeztem az első adag el rakásával,majd holnap szedjük a többit.
Szerencsére az idén jó sok cseresznye van a fán,nem úgy mint a tavalyi évben.
Ginaanyus,néha tényleg elég követnünk a gyerekeink mozgását,de ha nem lenne ez a nyüzsgés,akkor hiányozna biztosan az életünkből.
Minden nap olvaslak benneteket,de nagyon sok minden történt nálunk is,és ezért nem értem ide az irással.
Mindenkinek szép napsütéses hétvégét kivánok,mert a gyermek naphoz ez is kell.
Sziasztok!
Itt vagyok én is, végre van egy kis időm. A héten itthon van a párom szabin. De pihenés helyett jóformán csak szaladgálással telik az idő. Először kocsit kerestünk neki, ami megbízható, s tudna vele haza járni. Szerencsére elfogadható áron találtunk egy opelt, amit meg is vettünk. A gyerekek sorba járnak a sulival, meg az ovival kirándulni, már követni se igen tudom, ki hova is megy és mikor.
A Tegyeszes gyereknapra mi is mentünk volna, de nem is tudtam róla. Holnap itt a falunkban lesz gyereknap, persze a gyerkőcök oda szeretnének menni, de e mellett jönnek a saját gyerekeink is bográcsozni. Nekem meg készíteni kell az elvinni való kaját is a páromnak más napra. Egyenlőre fogalmam sincs, hogy fogok mindent végig csinálni, de valahogy majd csak lesz.
Mindenkinek további szép estét kívánok!!
húúú tiaztán tudtok élni..:)))
Tegnap volt a nagyfiamnak az éves felülvizsgálata..csodálkozom a kicsinek nincs..
Amugy minden rendben..:)
szép estét mindenkinek, bár már lehet, hogy a lefekvéshez készülődtök:))
holnap megyünk a tegyeszes gyereknapra , szombaton a falunban lesz és vasárnap nálunk lesz gyerekbuli... azért remélem pihenni is fogunk valamikor:))
hát képzeld el mit gondol most? Állandóan új emberek...
Miért voltak olyan sokan nálatok?
végre, hogy ide kerültél!..:)
Remélem mindenki jól van?
sziasztok.
kicsit most ráérek ,meg aztán most szabad a gépem.
gyorsan szalad az idő,mindjárt itt a nyári szünet..
túl vagyunk a zene vizsgákon.remélem jól sikerültek.
az évzárón kiderül.
mindenkinek jó pihenést,és kellemes estét kívánok.
igen mivan vele?
Legyen szép hetetek!
ma ünnepeltünk az egész család, a lánykánk elsőáldozó lett és olyan gyönyörű volt:))
majd rakok fel képeket.....nagyon szép volt a mai nap...ezekért a pillanatokért érdemes élni:))
Szép vasárnapot!
Telesirom az étert . . :( olyan marhaságot csináltam. . :(
Nagy fiókos fagyasztonk van. Na jol megpakoltam és az eggyk hús csomag hozzá fagyott na majd én azt késsel lekaparom. . . . . és puf beleszúrtam a gáz csőbe a gáz kijött. . . . :((na sikerült tönkre tennem a hűtőt. . :((( megprobálom megcsináltatni de lehet, hogy nem érdemes. . . :(
Hát igen,az tényleg nagy segítség!
Ami a hétvégét illeti,szülinapi maraton lesz! :)))
Ma a családi,holnap baráti
Erre a hétvégére ez a program. :)
Remélem holnap is kifogjuk a jóidőt,ma sikerült!
De jó! :O vagy nem?..:) Van aki segit neked ha mondjuk dolgod van és viszont. Nekem oriási gond, hogy nem tudom senkre hagyni a kicsit mert nemválalja el senki..:(
Mit terveztek a hétvégére?