Neten rendelhető "csodaszerek" (beszélgetés)
Ezek legtöbbje szerintem átverés, a legjobb esetben is bőven alulmarad az eredmény a vártnál.
De tényleg nagyon ígéretesnek tűnnek. Azt mondom, ha nem sajnálod rá a pénzt, akár ki is próbálhatod, csak ne éld bele magad, hogy tényleg csodát tesz.
Meg a másik probléma a reklamációknál szokott előfordulni. Hiába ígérnek pénzvisszafizetési garanciát, valahogy nem sok embernek sikerül eljutni odáig, hogy ezt érvényesíteni tudja.
Én se rendelnék csodaszereket.
Ha megfigyeled, akkor a lefogyott ember az előtte-utána képeken ugyan abban a bikiniben/ruhában van lefotózva és semmivel sem áll rajta rosszabbul, mint a nagy fogyás előtt:)
Pedig, ha valaki lefogy 20 kg-ot, akkor ugyan az a bikini pl. tuti nem lesz rá jó.
A fiatalítószereket jellemzően olyanokkal reklámozzák, akiknek nincs is szükségük rá. Zoltán Erikával is reklámoztak valami csodaszert, de neki ugye nem sok ránca van, így elég nehéz kisimítani.
Volt már kozmetikum, amit neten rendeltem, de előtte alaposan utána olvastam az összetevőinek. És persze a kiszerelést és az árat is szem előtt tartva döntöttem.
A csodaszerekben nem hiszek. Nincs olyan, hogy egészségkárosodás nélkül valaki 20 kg-ot fogy egy hónap alatt. Vagy este felkeni a pakolást és reggelre ő lesz Hófehérke. Nőjünk fel! Ezek a pénzről szólnak.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Caralluma MaxSlim - Béres Alexandra csodaszere
- Az új fogyókúrás csodaszer
- Milyen a minőségük az alábbi, interneten rendelhető új babaruháknak?
- Szedte már valaki a neten rendelhető Afrikai Mangó étrendkiegészítő kapszulát?
- Mi a veleményetek a neten rendelhető, drága meghívókról?