Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Népszámlálás 2011-Jelentkezett valaki Számlálóbiztosnak? fórum

Népszámlálás 2011-Jelentkezett valaki Számlálóbiztosnak? (tudásbázis)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
279. herke85 (válaszként erre: 276. - Ágnes1984)
2011. nov. 16. 18:25

HÁT EZ ÉRDEKES...ÉN IS MAGAMNAK SZÁMOLTAM KI CSAK AZ ELSZÁMOLÓ LAPON MÁR KONKRÉT ÖSSZEGEKKEL.

AKKOR KELLEMES MEGLEPETÉS VOLT,H TÖBBET KAPTÁL!!!

DE SZÁMOLTAD MAGÁT A KIOSZTÁSOD IS?-MERT AZÉRT IS KAPTUNK.

REMÉLEM HAMAROSAN MEGKAPOM ÉN IS!!!majd írok,h mi lett

278. Zsuzsi56 (válaszként erre: 276. - Ágnes1984)
2011. nov. 16. 18:10
az elszámoló lap kötelező hogy legyen, azon van tételesen feltüntetve minden a-z-ig, megszorozva a 150, 175 és 310 forinttal, hozzáadva a 3.000 Ft. Az elszámoló lapot aláírja a felülvizsgáló és a jegyző. Ezt kapja meg a önkorminál a bérszámfejtő, kiszámolja a nettó összegedet, és azt kapod kézhez. Kérdezd meg a felülvizsgálódat, neked mennyi a bruttód, és onnan már tudsz kalkulálni, mennyit kapsz.
277. csera
2011. nov. 16. 11:29

Voltam ma az Önkormányzaton, azt ígérték, holnap számfejtenek és utalnak is!

Persze én örülni fogok a jövő hétfőnek talán, ahogy az önkormányzatunkat ismerem.

276. Ágnes1984 (válaszként erre: 274. - Herke85)
2011. nov. 16. 06:59
Nem volt elszámoló lap, csak a címjegyzéken kellett összeadni, úgyhogy én magamnak számoltam ki, hogy mennyit fogok kapni, én 65ezret számoltam, úgyhogy ilyen szempontból kellemes meglepetés volt. Mint ahogy már korábban írtam azt hiszem 132 címem volt, a személyekre pontosan emlékszem, az 210 volt, tehát nálad jóval kevesebb. Az oktatásért természetesen mi is kaptunk 3ezret, és így lett ennyi a vége (nem megyei jogú városban). Szerintem te nagyon szép pénzt fogsz kapni, bár gondolom meg is dolgoztál érte, ha ennyi embert összeírtál:) Tuti 100felett lesz, szorítok:)
2011. nov. 16. 06:43
Én is Baranyában lakom. Remélem, gyorsan megjön :)
274. herke85 (válaszként erre: 273. - Ágnes1984)
2011. nov. 15. 17:13

NÁLUNK ÚGY VOLT,HOGY VOLT EGY ELSZÁMOLÓ LAPUNK, ÉS AZON KELLETT MINDEN KISZÁMOLNI. NÁLATOK NEM ÍGY VOLT?

MENNYI CÍMED VOLT?

NEKEM 171,ABBÓL KB.147 CSINÁLTA MEG VELEM, ÉS KB.382 SZEMÉLY(NEM EMLÉKSZEM PONTOSAN)

PLUSZ KAPUNK AZ OKTATÁSRA 3E FT-OT.

TI IS?

273. Ágnes1984 (válaszként erre: 272. - Herke85)
2011. nov. 15. 14:17
Fogalmam sincs, hogy mennyi volt a bruttóm, számlára kértem a pénzt, a felülvizsgálóval utoljára 3-án találkoztam, és szerintem már nem is fogok. Azért bízom benne, hogy postán kiküldenek valami bérpapír szerűséget, hiszen az mindenképpen kelleni fog az adóbevalláshoz, és hát szívesen meg is nézném, hogy mennyit vontak le.
272. herke85 (válaszként erre: 271. - Ágnes1984)
2011. nov. 15. 12:19

szia,

én Pécsett voltam. Remélem nekem is hamarosan küldik!Azt megkérdezhetem, h akkor mennyit vontak le. mennyi volt a bruttó összeged?

előre is köszi

271. Ágnes1984 (válaszként erre: 269. - Csera)
2011. nov. 15. 09:38
Persze, hogy elárulom. Baranya megye.
2011. nov. 14. 18:42
Jaj de jó! Karácsony előtt jól jönne a pénz :)
269. csera (válaszként erre: 267. - Mona1201)
2011. nov. 14. 17:36

Hogy mennyit tudsz visszaigényelni, az az éves keresetedtől függ, bár azt is hallottam, hogy meg akarják szüntetni a visszaigénylést :(

Ágnes! Elárulod melyik megye?

268. csera (válaszként erre: 266. - Ágnes1984)
2011. nov. 14. 17:34

Köszönjük a jó hírt!

Jó költögetést :)

267. Mona1201 (válaszként erre: 266. - Ágnes1984)
2011. nov. 14. 17:29

Gratula!

Akkor végre elérkezett a nagy pillanat... Csak az a kár, hogy biztosan nagyon sok a levont adó:( Szerintetek ezt visszakapjuk majd májusban?

2011. nov. 14. 07:37

Sziasztok!

Gondoltam megosztom veletek, hogy ma átutalták a pénzt. Kellemes meglepetés, hogy ilyen hamar:) 135címre, 210emberre, nem megyei jogú városban 74.000Ft-ot kaptam (főállás mellett)Örömmel fogom elkölteni:)

2011. nov. 9. 20:10

Ezek szerint jól kifogtad a felülvizsgálódat.

A "gyorsaság"-ért nincs külön pénz. Nálunk még 31-én is ment a számláló, mert úgy jött ki neki. Nincs is ebből semmi. Sőt, a pótösszeírás alkalmából is igen sokan jöttek be a polgármesteri hivatalba, amit azután kellett még hozzámosni a többihez.

2011. nov. 9. 06:56

Az nem rossz...

Hát azzal verte ki a biztosítékot, hogy minősíthetetlen hangnemben beszélt velem,azért mert okt.27-re nem végeztem (mondván neki még millió dolga van a kérdőívekkel)130címből 15 volt hátra, nem is értettem az egészet, mondtam is neki, hogy az én tudomásom szerint a népszámlálás okt.31-ig tart, ráadásul van egy főállásom is. Nem is értettem az egészet. Ez csak egy dolog volt a sok közül, de ebből arra következtettem, hogy esetleg a gyorsaság miatt is jár nekik vmi plusz pénz. Tetszett neki nem, a fennmaradó 15 címet 3-án adtam le. Jegyzem meg előttem dolgozta fel, és mindössze az egyeztetéssel együtt 40percet vett igénybe (már majdnem sajnáltam). Tök jó lett volna ez a munka, de miatta alig vártam már, hogy vége legyen.

263. csera (válaszként erre: 262. - Ágnes1984)
2011. nov. 8. 17:00

Csak szóbeszéd, ne vedd fix X-nek, de úgy hallottam, hogy Számlálóbiztosok keresetének a 25 %-át kapják.

Miket várt el tőled a Felülvizsgálód, elárulod?

2011. nov. 8. 12:44

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy a felülvizsgálók, mi után és mennyi fizetést kapnak? Borzasztó kíváncsi lennék, mert olyan érdekes dolgokat várt volna el tőlem...

261. Zsuzsi56 (válaszként erre: 257. - Ministry)
2011. nov. 5. 19:33

Valami félreértés lehet nálatok. Személyi kérdőívenként jár a díjazás. Hogy abba mi van írva, az nem befolyásolja.

Címfelkeresésért szintén jár a pénz, akkor is, ha az mondjuk üres telek.

Ami a címlistán szerepel, az kerül át a monitoring rendszerbe. A címlistának és a monitorig rendszernek egyezni kell, s ami fel lett rögzítve, az után jár a pénz.

Egyébként az önkormányzattól függ, mikor fizet.

Ha jól tudom, az előre kalkulált összeg 70 százaléka már ott kell, hogy legyen az önkormányzatnál. Összesítés, bérszámfejtés, fizetés.

260. csera (válaszként erre: 259. - Ministry)
2011. nov. 4. 17:25

Jó lenne, valami központi szabályzat, amit a KSH oldalán érhetnénk el!

Igaz, azt mondta a Felülvizsgálóm, hogy berögzíti a rendszerbe az adatokat és szól, ha nem annyi, ezek szerint a rendszer is kiszámolja z 1 körzetre eső díjat.

Persze én még a szerencsések között vagyok

259. Ministry (válaszként erre: 258. - Csera)
2011. nov. 4. 12:31

Ez tök érdekes.

Én azokra a címekre nem kaptam semmit, ahol egyéb volt nyilvántartva, vagy üres telek, és megnéztem, most is ugyanaz-e. Sőt, arra sem, ami egyéb vagy üres telek volt, de már nem az, és nekem, kézzel kellett felírnom a lakáskérdőívre a címet.

Nekem is furcsa, hogy akkor miért kellett felvenni a személyi kérdőívet kétszer.... És ha mi felvettük, miét nem jár rá pénz?

258. csera (válaszként erre: 257. - Ministry)
2011. nov. 4. 09:21

Hát ez érdekes lenne, mert Te azokról is kitöltötted az ívet!

Nálam meg a másik véglet volt. Kézbesítésnél, még az üres és nem létező és körzeten kívüli címeket is, azaz a teljes címlistát számolta a Felülvizsgálóm, azzal, hogy én azt is felkerestem :)

A Személyi ívek számát, pedig nem a nemenkénti bontásból, hanem még a lakásívek száma utáni, összesenből szorozta.

2011. nov. 4. 07:37

Sziasztok!

Ti mit hallottatok arról, hogy csak azok után a személyek után jár pénz, akik állandóan laknak ott?

A felülvizsgálóm kérte, az időszakosan hazajárókat ne számoljam össze, mert azokért nem jár pénz :(

2011. nov. 4. 07:35
Januárra??? Na azért remélem, hogy ez nem fedi a valóságot. Mindenképpen jól jönne még karácsony előtt, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Az is kicsit furcsa, hogy befejezel egy munkát október 31-én és másfél hónapra rá kapod meg érte a fizetésed:(
255. csera (válaszként erre: 254. - Ágnes1984)
2011. nov. 3. 15:20

Most kaptam e-mail-t a felülvizsgálómtól, hogy kellene az adószámom, meg a címem, a számfejtéshez!

Gyorsan érdeklődtem, hogy akkor ki és mikor fizet?

Közölte, hogy majd az Önkormányzat és valószínű, hogy nem viszik át januárra, hanem még december közepén :(

Hát kicsit lelombozott!

2011. nov. 3. 14:57
Köszönöm válaszod, ez így már valóban nem lenne olyan rossz. Mindenesetre kíváncsian várom:)
253. csera (válaszként erre: 252. - Ágnes1984)
2011. nov. 3. 09:36

Na, azért annyira ne legyél elkeseredve!

110 eFt-nak a 90%-a, 99 eFt, annak a 70%át kapod a levonások után. plusz a 10%-ot tisztán.

99.000*0,7= 69.300.- + 11.000.- = 80.300.-

Nem tudom pontosan, de szerintem se megy le a 30 %.

Ha sikerül beszélnem a pénzügyessel, akkor majd írok megint.

Azért is meg kell keresnem a pénzügyest, mert a fiamnak az éves keresete, nem éri el a 100.000.- Ft-ot se. Szerintem tőle semmit se kell vonni, de majd kiderül.

2011. nov. 3. 08:24

Sziasztok!

Végre vége:) Fárasztó volt, de szerencsére az én körzetembe nem volt problémás eset. Tegnap adtam le az utolsó darabokat és a felülvizsgálóm azt mondta, hogy mivel kész van az egész körzet, így ő lead mindent és utána utalják is a pénzeket. Én eddig úgy tudtam, hogy decembernél előbb nem kapjuk meg. Ti tudtok erről valamit?

Egy korábbi fórumozó azt írta, hogy a bruttó 90%ából 30 %ot vonnak, remélem ez nem igaz:( főleg akik főállás mellett csinálták.Így a 110ezres buttómból kb.65ezer maradna. Ennél azért egy picit többre számítanék....

251. csera (válaszként erre: 250. - Ministry)
2011. nov. 2. 19:11

Hát, Te sem vagy túl szerencsés a körzeteddel :)!

Én kaptam egy levelet a Felülvizsgálómtól, amiben az állt, hogy többszöri megkeresésemre és értesítőmre se reagált a "tisztelt" lakos, legyen szíves befáradni a Polgármesteri hivatal, XY irodájába és ott egyen eleget adatszolgáltatási kötelezettségének, nov 8-ig. Ha addig ennek nem tesz eleget, akkor 50.000 Ft-ig büntethetik.

Na, erre már mindenki jelentkezett és készségen beengedett!

2011. nov. 2. 07:31

Sziasztok!

Hát én úgy örülnék, ha befejezhettem volna, de nem, még mindig van pár lehetetlen alak. Volt olyan címem, ahova az istenért sem jutottam be. Szombaton elutaztunk férjemmel kicsit feltöltődni. Erre 31-én reggel 6 körül hív az egyik, hogy akkor ma megyek? Kérdem, eddig hol volt? Erre a válasz: otthon, de alaposan utána akart nézni, hogy rendben lesznek-e az adatai, és mire használják fel. Mondom, az oké, de én szombaton elutaztam, kedden megyek haza. Múlt hét szerdán mindenkihez dobtam be egy levelet, hogy elutazom, legkésőbb pénteken hívjanak. Erre ne tudjátok meg, milyen lecseszést kaptam, hogy mi jogon utazom el, amikor nekem népszámolni kell! Nagyon kiakadtam, nehogy már egy ilyen barom miatt maradjak otthon. A másik pedig továbbra sem akarja kitölteni a lapot, csak neten, de a központba se akar bemenni, mert ott is lelesik az adatait. Ja, és váltig állítja nem kapott csomagot, de a borítékról nézte le a nevem. No comment. Most várom a felülvizsgálóm hívását, velük kell-e még valamit csinálni. Ha nem akkor vége :)

Egy másik aranyos pedig hétfő este 9 körül hívott, hogy nem látott még a szomszédban, és ő beszélt velük, és panaszkodtak rám, és kérték, hozzá adjak be 10 üres személyi lapot. A lakás egyébként üres az utcában lakó több személy szerint is. Mondom, ok, ha felhívnak a szomszédok. Erre jött egy mese, hogy nem tudnak beszélni, meg sosincsenek otthon. Mikor rákérdeztem, mire kell nekik ennyi üres kérdőív, lecsapta a telefont. :S

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook