Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Német fasírt recept

Német fasírt recept

Elkészítési idő 30 perc

A Német fasírt hozzávalói:
1/2 kg darált hús
2 db tejben áztatott zsemle
2 db tojás
1 kis fej hagyma apróra vágva
2-3 evőkanál ketchup
só és bors ízlés szerint
1 kiskanál ételízesítő


A Német fasírt elkészítési módja:
A hozzávalókat összekeverjük, aztán rudakat, vagy golyókat formázunk. Zsemlemorzsába forgatjuk, és kisütjük.

A fasírt sokkal finomabb lesz, ha a sütés előtti este bekeverjük, és éjszakára a hűtőbe rakjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A német fasírt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook