Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nemdohányzó nő cigarettával - egy érdekes leszokás története fórum

Nemdohányzó nő cigarettával - egy érdekes leszokás története (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Nemdohányzó nő cigarettával - egy érdekes leszokás története

2017. jan. 27. 01:53

A dohányzás szenvedélybetegség, így nehéz leszokni róla. Mellé még a dohánygyárak is készítik az alacsonyabb kátránytartalmú, ízesített, sőt ma már a füstmentes cigarettákat, ami akár meg is nyugtathatja a dohányosokat.

A leszokásnak egyetlen módja van, az elhatározás és kitartás. Nem kell hinni a tapaszokban, gyógyszerekben, meg mindenféle kutyafülékben.


birgi74 nagy dícséret, ügyes vagy!

12. birgi74 (válaszként erre: 11. - Lonna4)
2017. jan. 27. 00:54

Az én szüleim nem is akarják. Pedig most már szorgalmaznám. Annyira menő dolog lenne. De nem fognak. Pedig ha csak a fele fájdalomtól megszabadulna pl.anyu az izületei miatt...már bőven megérné.

Örülök, hogy valamin változtatni tudtam,valami olyan dolgon,ami az elmúlt 42 évemet eléggé megjatározta. Mivel mibdkét szülőm dohányzott már amióta az eszemet tudom... elég jelentős volt a mintaadás... szerintem ezzel a leszokással, elég nagy lehetőséget kaptam 😊

11. Lonna4 (válaszként erre: 1. - Birgi74)
2017. jan. 26. 14:54
Le a kalappal. Apum szokta mondani nem nehéz leszokni a dohányzásrol nekem is már vagy hatszor sikerült. Nem tudta letenni sajnos...
10. 3aa914ed63 (válaszként erre: 9. - Birgi74)
2017. jan. 26. 14:42
Nekem is :)
9. birgi74 (válaszként erre: 2. - 3aa914ed63)
2017. jan. 26. 14:01
Granada a kedvenc városom :)
2017. jan. 26. 13:45

Gratulálok!

Férjem is leszokott, közel 30 évnyi dohányzás után egyik napról másikra elhatározta, hogy nem vesz többet. Szerinte csakis így lehet. Egyéb módszerek nem működnek, önámítás. Kemény akarat és ha lehet, a bűzrudacskát ne is lássa.

Ő pár kilót felszedett utána, talán azért, mert sokkal jobban érez ízeket, az ételek finomabbak :) Nem fullad, nem krákog, ruhája tiszta illatú mindig.

2017. jan. 26. 11:29
Sziasztok! Annyira szégyelltem magam egy idő után a dohányzás miatt, hogy bár sokat dohányoztam, de többnyire, amikor nem látták. Se a gyerekek, sem pedig mások. Úgy értve, idegenek. Más anyukák. Például azt nagyon idegennek éreztem mindig is, hogy utcán rágyújtsak menet közben, vagy babakocsit tolva... na annyira sosem tudtam volna kívánni a cigit. Kissé képmutató dolog volt persze, de azt hiszem, a szégyenérzet nagyban hozzájárult. Ez amióta a gyerekek megszülettek, azóta volt így, előtte nem érdekelt. Döntésnek nem mondanám, és anyukámnak is mindig azt mondom, hogy nem kell büszkének lenni rám, mert én tényleg semmit nem tettem ennek érdekében. Nem határoztam el, nem tettem lépéseket... magam sem értem. Annak tényleg örülök, hogy a gyerekek nem ezt fogják látni. 3 és fél és 5 évesek, már nem lehetne előlük dugdosni. Szerencsére, már nem is kell. :)
2017. jan. 26. 11:19
Ugyanezt emelném én is ki: a gyerekeid már nem azt látják, hogy anya mindig cigizik. Így talán nagyobb az esély arra, hogy ők se legyenek dohányosok. Nagyon jól tetted, hogy letetted, de vigyázni kell, mert könnyen vissza lehet esni. Voltam én is dohányos, bármikor vissza tudnék szokni. De figyelek, hogy ne történjen meg.
2017. jan. 26. 11:12

Apám 40 év dohányzás után tette le ugyanígy. Neki is megmaradt fél dobozzal, de már nem kellett neki. Nagyon tisztelem emiatt. Téged is. Ilyen fokú függőségnél ez már nem egyszerű ügy.


Jómagam annyira meggyűlöltem gyerekkoromban apám miatt a füstöt, hogy szerencsére sosem szoktam rá.

A gyermekeid már nem ezt fogják tőled látni, az egészséged mellett ez a legnagyobb dolog még a leszokásodban.

2017. jan. 26. 11:02
Köszönöm a cikket! Remélem, okulnak belőle sokan. Vannak jó páran, akiknek szükségük lenne rá.
2017. jan. 26. 10:47

Nagyon jó cikk volt! Abszolút átjön a kényszeresség.

Remélem a férjeddel jó maradt a kapcsolatod!

2017. jan. 26. 10:36

Örülök neki, hogy jól érzed magad, és mindannak ellenére, amivel megpróbált az élet, ilyen összeszedett és jó kisugárzású tudtál maradni.


Boldog életet kívánok neked, szeretteid körében!

2017. jan. 26. 10:20
Mindig is szerettem dohányozni. Nem fogalmazódott meg bennem túl sűrűn, hogy le kellene szoknom. Egy nap mégis úgy alakult, hogy abbahagytam. Önszántamból tettem-e, tudatos volt-e a döntés? Döntés volt-e egyáltalán? Kiderül a cikkből. Annyi biztos, hogy most jól érzem magam, bár kissé fura, hogy nem dohányzom.

Ugrás a teljes cikkre: Nemdohányzó nő cigarettával - egy érdekes leszokás története

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook