Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék (beszélgetés)
Azt azért tudod, hogy miattad nem megyek ma angolra.
Nem engedtél tanulni....:D
Nem most keltem ám :DDD
Megjártam Tokajt, végre van új jogsim :D az ideiglenes pár nap múlva lejárt volna :) Jó magasan van a Tisza, pedig elméletileg már apad. Gyönyörűen süt a nap, minden happy :)))
:D jó kutyák :D
Én is kinéznék a Világkiállításra, ha közelebb lenne :D de Gödöllőn meg egész nap verseny, nem tudok elmenni a kiállításra is....
Jaj tényleg! A lányodat mondtad egyszer amikor a műsor ment!!!Gratulálok neki!
Bocsi a fejfájásért, nem szándékos volt:)))
Pá - pá!:)
Meglepődnél?:D
Itt már már az a ciki, ha valaki nem ezt teszi ... :DDD
Anyám, ezen aztán most kellett gondolkodnom,hogy mi az a Maaunikánál:D Meg is fájdult a fejem:D
Adrika, számíthatsz rám!:) Már kíváncsian várom:)
Sziasztok
Szia:)
Hát muszály ilyen rugalmatlannak lenni, hogy csak oda írunk, amit szeretünk?:)))
Én azt hallottam a Maaunikánál, hogy az ufok csak a nőket viszik el, hogy jóól teherbe ejtsék őket :D
Joe - val valami más történhetett ...
Egy nap nem voltam csak:) De azért nő a májam,nem mondom! :P
Volt sok dolgok Adrika, meg elutaztunk rokonokhoooo.De minek...! Horgászni nem szeretek.
Mi van azzal a fórummal,he? Érik már?
Köszönöm szépen! :)
Akitákat tenyésztettem, és bordeaux-i dogokat.
Mopsz alom is volt, de nem az volt a fő irány, hanem az akita és a bordói.
Már évek óta nem voltam kiállításon, de most a Világkiállításra kimegyek körülnézni a kutyás haverommal. és júniusban lesz egy kiállítás a Strázsa kki területén. Ez egy érdekes nap lesz, nem csak kiállítás, de kirakodóvásár is egyben és művészek és énekesek is fellépnek, ha jól tudom. Azt is megnézem majd. :)
Lányom hip-hop-ot táncol, már 8 éve. Legutóbb a TV2 Nagy duett műsorában léptek fel a tánckarban. :)