Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
Csajok! A folpack hengere nagyon jó szalagok tárolására!
Feltekerem rá, a végét celluxal leragasztom. Az üregbe egy hurkapélcát raktok (eleve hosszabb, mint a henger) a két végére egy zsinórt köttök és meget a falra, a kamrába, vagy ahol tároljátok! Többet nem kell félni, hogy összegumancolódik!
Gyógynövénybe, és csak próba képpen csináltam, szerintem így is jó.
De aki a csíráztatótálra esküszik, csinálja azzal.
Más téma. A tejes stb db mire jó még! Félbe vágtam és virágot ültettem bele.
Igen? Azt hittem, hogy csak ebben az agyag tálkába/csíráztatóba szokták csak csíráztatni. :O
Milyen magokat lehet még erre a célra használni? És ugye bioboltba veszed?
Igen, a földbe is jó, csak le kell nyesni a tetejét. A bevásárló kp - ba ha vesz valaki, az is földbe van. Vékony a szára, azt is meg lehet enni.
Koriandert teszek, annak a levelét olvastam hogy szintén jó. A magja is.
Kiszanálásra ítélt nyolharisnya pl : festékszűrésre, vagy ha elég rugalmas még, hosszúhajúaknak hajgumi. Legalább 10 cm szélesen egy csíkot levágni.
Harisnyavirág szót írjátok be a keresőbe, nem másolnék be linket..
Megvan! És nem ing, hanem póló....:)
www.csaladinet.hu/hirek/szabadido/hobbi_kreativitas/13088/neked_is_omlik_a_ruha_a_szekrenyedbol_polohajtogatas_kreativan_es_konnyeden_videoval
Az! :) Elírtam, bocs!!! :DDDD Sokszor sietek és nem ellenőrzöm le amit pötyögök.
Házilag is elkészíthető nagyobb kartondobozból.
Mi az a "inghatogató"?
Talán az inghajtogató? Ha igen, akkor nem értem, mert az ingek kartonra vannak hajtogatva.
Varrásnál még rengeteg helyen használhatjuk.
Fel akarsz valamit pl : 2 cm szélesen hajtani, azzal ellenőrizzük.
Jó ötlet! :)
Ismeritek az inghatogatót? Azt is elkészíthető kartonból.
Bizony, bizony! A kartondobozok ezer dologra jók, legfőképpen sablonok gyártására.
Pl. mikor függönyt varrok (nem veszem meg a puccos behúzókat, hanem magam mérem ki a ráhajtásokat) kartonból készítek, a megfelelő méreteknél bejelölt, pontosabban ék alakban kivágott "vonalzót". Eszméletlen gyorsan lehet vele haladni. Néhány gombostű, s már mehet is a gép alá.
Már annyiszor szeerttem volna írni, de mindig elfelejtem (vénülök????):
Aki szeret kreálni és sablonokat gyárt hozzá nem kell kartont venni, jók a nagyobb dobozok is erre a célra! Pl. nesquickes, cornflakeses...stb. Csak oldlt kibontani és már lehet is darabolni!
Ha erősebb karton (vastagabb), akkor irodai papucsot gyártani jó, de ezt mintha írtátok volna. Ferdén levágni. Legegyszerűbb valami jópofa csomagolóval bevonni. A festés macerásabb és attól hullámosodhat a papír!
Eddig nem volt pzs tartónk,már régen szerettem volna venni,mert utálom ,ha a zacskóból kell szedegetni és nem valami dizájnos.
De jött az ötlet!
Kifogyott a kockacukros doboz(koronás),amit szét lehet szedni ketté és ebből lett a tartó.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Amikor minden öszeomlani látszik...
- Húsvéti tojásfestés - idén legyünk kreatívak!
- Mit jelenthet, ha minden terhességi teszten csak 30 perc elteltével lesz halvány, de kivehető második csík, aztán 1 óra után nem látszik?
- Régi matricafestéket mire tudnám használni üvegen kívül? Kreatívak előnyben :)
- A google keresőben miért nem látszik minden kép?