Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nem jött haza a cicám fórum

Nem jött haza a cicám (beszélgetés)

1 2
2012. szept. 24. 13:36
Ja, és ő is kandúr:)
2012. szept. 24. 13:36
Múlt héten, vagy előtte héten cicánk, aki bár kinti cicus, de bejöhet néha, elveszett, vagy 3 napig nem jött elő, már lemondtam róla, hogy viszontlátom, 4. nap reggelén megérkezett!:)Semmi baja nem volt. Szóval még nagyon nyugi!!!!
8. inta
2012. szept. 24. 13:35
Az enyém már a szüleimnél lakik, ilyen eltűnésekkor általában két nap alatt előkerül, de ő nem benti cica, csak napközben bejöhet. De volt, hogy egy hétig sem jött haza, bár szerintem az nem volt szándékos részéről, eléggé le volt fogyva, mire előkerül. Remélem, a tied is meglesz.
7. bd55e3f068 (válaszként erre: 1. - 3716f68b4c)
2012. szept. 24. 13:33
Nincs igazi szezon, de kandúroknál ilyenkor is megesik, hogy elbóklásznak. Ne ess pánikba, valószínűleg nincs baja.
2012. szept. 24. 13:33
Anyukám cicája, fél év után ment haza! Szóval van remény!:)
2012. szept. 24. 13:31

Érdemes kiragasztani pár szórólapot fényképpel!

Egyébként 2 hétig reménykedhetsz.

2012. szept. 24. 13:31
Remélem előkerül!! ;) :)
3. 3716f68b4c (válaszként erre: 2. - Sopianae)
2012. szept. 24. 13:29
Nem tudom... Abban reménykedem h véletlenül bezárhatták valahova. A környéket bejártam és elütve nincsen. Am elég kis vadóc macska...nem engedi h bárki is simogassa vagy ilyesmi.
2012. szept. 24. 13:28
Ha még él és éhes lesz hazamegy, hacsak valaki nem fogadta be azóta.
2012. szept. 24. 13:27
Van egy félperzsa kan cicánk. Benti cica de kiszoktuk engedni minden nap pár órára. Tegnap este viszont nem jött haza :( Lassan már 1 napja nincsen itthon. Ilyet még sosem csinált. Most akartuk ivartalanítani mert nemsokára betölti az 1 évet. Nagyon tanácstalan vagyok. Mennyi ideig reménykedhetem h még hazajön? Hol keressem?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.