Nem jön meg a menzeszem (beszélgetés)
Ja, hogy néha alig volt neki.
Pcos-nál ez elég gyakori sajnos. Sikerült neki teherbe esni? vagy még nem akar babát?
Biztos fog elsőre sikerülni, azért még szerencsére Ők vannak többen, akiknek hamar sikerül.
Néha volt, néha nem. Hónapokig nem volt, aztán megjött stb.
Nem gondolok a legrosszabbra, de lassan már minden második nőnek gondjai vannak. Korábban soha nem gondoltam bele, hogy ez is egy akadály, azt hittem, aki gyereket akar, annak lesz, ha csinál. Jó lesz elkezdeni próbálkozni, nehogy még kiderüljön, hogy valami nem ok. :S
Persze, lehet. De mi az, hogy a húgodnak alig a falig volt? mire gondolsz?
egyébként ne gondolj a legrosszabbra, mindig csak pozitívan:)
Amig szoptatsz a ciklusaid ossze-vissza lehetnek (21-35 napig vagy meg nagyobb intervallumban) szval, azt sem tudhatod pontosan,mikor van/volt peteeresed.
Sztem, kesobb tesztelj majd ujra :)
Több mint egy éve szültem,és azóta csak egyszer,a múlt hónapban,azaz 03.24-én jött meg először.A kisfiam még mindig szopik,bár már ritkábban.
Babaprojekten lennénk,tehát nem védekezünk. Elméletileg tegnap kellett volna megjönnie,de semmi.Fájni fáj a méhem.A teszt negatív lett.
A kérdésem az,hogy lehetséges e az,hogy a szoptatás újra meg gátolta,hogy meg jöjjön,vagy pedig ha már egyszer megjött szoptatási időszak mellett,akkor továbbra is meg fog? Ha igen,akkor most miért nem jött még meg?
További ajánlott fórumok:
- 8 napja lett vége a menzeszemnek és most köztes vérzésem van. Mitől lehet?
- Fogamzásgátló abbahagyása óta nem rendeződött a menzeszem és 90 napnál is több idő óta semmi. Most pár csepp. Mi lehet ez?
- 2 hete nem jött meg a menzeszem és nagyon attól tartok, terhes vagyok, mit csináljak, hogy biztos legyek abban, mi a helyzet?
- Szeptember 13-án megjött a menzeszem, már amit lehet annak nevezni...
- Az tényleg normális, ha márciusban szültem (császároztak), és még nem jött meg a menzeszem?
- Szeretném a tanácsotokat kérni! Legutolsó menzeszemnél folyamatosan fájt a fejem, és darabos volt. Mi lehet az oka?