Nem értem, mit szeret abban a csúnya, kövér, beteg nőben. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A világon minden rezgésekből áll, a gondolatok, a szavak, a tettek, a kívánságok, az érzések által képes vagy a teremtésre.
Minden rossz gondolat egy energetikai támadás önmagad ellen.
Ezért nemsokára lehetsz te is csúnya, beteg és kövér.
...mert a világodat te magad teremted meg, mégpedig a saját gondolataid által!
Szerintem szarni a statisztikara. A nagyszleim hazassaga sem volt mindig ragyogo. Az anyos-vej, anyos- meny viszony sem volt mindig fenyes nalunk.
Tizenevesen azert voltam mindig kialvatlan, mert a szuleim orditoztak egymassal, es el akartak valni, es mikor majdnem 30 voltam, megint a kuszoben voltak. De megoldottak. Ez nem csoda, hanem szeretet.
Egy kozombos emberre nem is lehet haragudni.
36 eves vagyok, szingli, es szar helyzetben. De az elet nem ert veget.
En sem leszek szebb vagy jobb. De meg nem mondanak le magamrol.
Az anyukam egy atlagos, vekony sportos no volt, az apam meg egy baromi sportos faszi, aki 16 evesen kezdett kopaszodni.
Kb. 40 evvel kesobb se nem szebbek, se nem egeszsegesebbek. Ok osszetartoznak.
Cseppet beképzelt vagy.
És ez nem vet rád igazán jó fényt.
Kétlem, hogy itt bárki igazat ad majd neked.
Kedves vallomástevő!
Az első hozzászólásom az volt, hogy a vallomásod nagyon sokat elárul rólad.
Nem fejtettem ki, rádbíztam, hogy magadba szállj kicsit, nem tetted.
Elmondom hát, hogy szerintem egy kicsinyes, rettentő felszínes és irigy ember képe rajzolódott ki, aki a belső értékeket nem érti, nem becsüli és fel sem fogja.
A külcsín sokszor csak látszat, nem takar semmi pluszt.
Hála az Égnek, hogy van még olyan férfi ( vagy nő), akinek a hozzáadott belső értékek is fontosak és nem mások véleménye alapján választ társat.
Ezt valóban nem lehet 'logikával' magyarázni, és ezt nem is fogod megérteni soha.
Azért én mondjuk a FI-t is megnézném....
Meg ügye nem mindenkinek ugyan az a szép!
Érdekes vallomás amúgy.
Vajon hány csúnya, kövér, beteg nő van, akinek van párja?
Milyen kicsi a világ.
Meglehet, hogy amikor megismerte azt a nőt, még náladnál is szebb, karcsúbb, ragyogóan szexi nő volt.
Azóta megismerte benne azt a belső szépséget is, amit idegen sohasem fog látni... és most már valójában azt az angyalt szereti benne, a lelkét, és ezáltal már nem látni, hogy közben elszálltak az évek a test felett.
Ha nincs logika, keresd a pénzt.
Ha már nőként az asszony érdemtelen..
Persze, hogy nincs.
Csak úgy, minden ok nélkül agyalsz azon, hogy egy számodra nem fontos idegen férfi, miért szeret egy szerinted külsőleg, arra érdemtelen nőt.
Merthogy nem logikus.
Nem csak a szőlő savanyú.. hanem az összes gyümölcs.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Érdekesség! Véleményeket szeretnék! Nem értem a viselkedését..
- Kozmetikus után csúnya az arcom. Mit tegyek, hogy gyorsabban lenyugodjon a bőröm?
- Mi a teendő abban az esetben ha a menyasszony katolikus, a vőlegény pedig nincsen megkeresztelkedve sem és katolikus esküvőt szeretnénk?
- A házunk elé szeretnék fekvőrendőrt. Tud valaki segíteni abban kihez kell fordulni az engedélyeztetéséért?
- Meg lehet szeretni egy csúnya férfit?