Nem akarok tovább élni ! (beszélgetés)
A fenét! Azért van nyugi, mert nincs itt! :oDDDDDDDD
Igen,Egy kapualljban kell be menni ahol az udvarban több üzlet is van.
Ja!!!!De dolgozom is ám benne,főleg most,hogy anyum tüdőgyulladással küszködik,szegény ágynak dőlt teljesen.
az ítélkezés miatt....de szerintem lapozzunk, mi már túl vagyunk rajta...
??? dehogy!!! mer ingyenélő vaaagy!!:DDDDDDDDDDDD ingyen gomba, ingyen saláta a mai világban? pfúúúj)))) nem szeretlek ,-)))))))))))))
Te én a Bakayn vettem az 1kg marcit most 1800Ft.a cukrász nagykerben.Nézz oda be,mert van minden,még mandula is nagyon kedvező árban.Fúú!Tényleg minden,Én is megyek vissza,mert sokmindent kinéztem(habzsákok,formák,cukrász csoki stb...)
Egyébként nem értem, hogy az elején miért kaptátok fel a vizet, az első hsz-e: 208, nem volt gáz, csak leírta a véleményét, ami történetesen nem egyezett a többiekével. Kérdem én: miért probléma ez? Rögtön lehurrogta valaki, utána olyan lett a stílusa, amit alá adtak a többiek.
És most várom a baseball ütőt ... :o))))))))
Miért is???Ja a helyes írás!!!Érthető!!
a múltkor olvasgattam itt egy mandulás fórumot, voltak okos ötletek, de szegeden nem találtam 3e alatt mandulát((( az pedig nagyon silány volt, ami normálisnak tűnt 3500nál kezdődött((
Húú!!Ezt jól meg fogalmaztam!!
na, most ezért a bejegyzésért nagyon utállak!:DDD
tudod: kijött belőlem az állat, úgyhogy jobb ha a sötét utcasarkot kerülöd ;-))))))))))))
Most vettem,mert nem találtam mandulát jó árban,de pl a menyasszonyinál tortánál én csináltam.Sokkal finomabb a házi szerintem.
Hálisten nekem nem kerül suskába,mert anyum fóliázik,így van,sőt gombát is termesztünk,ami már nekem a könyökömön jön ki.:-))))
Hogy mit is akarsz ezzel az utsó sorral? Nem teljesen vágom! :o)
tisztában vagyok vele...sorry mindenkitől bepöccentem...de ez is én vagyok)))) most már legalább tudod, hogy éjfél után kerülöd a társaságom,-))
nekem is egy utam a zöldségeshez a salátáért, nálunk is az lesz...megígértem a gyereknek, de már bánom, 180-nál kezdődik egy fej, nem lesz egy tesco gazdaságos ebéd így(( ha tudom, nem jártatom a számat, de úgy megörült az ötletnek, hogy már nem akarom azt mondani, ott a csemegeubi helyette(
Nem, de itt azért volt olyan hsz-d, ami nem passzolt hozzád!
dehogyis!)) én meg az öldöklés! olyannak ismersz?)))
ez érdekes... akkor tippem nincs sajnos, ételszínezékben, és piktorságban nem vagyok jó:D
Azt néztem viszont, hogy valódi marcipán, vagy aromás? annyira szép munka, hogy nem tudom megállapítani((
Mi lenne, ha lenyugodnátok? Szerintem nincs nagy szakadék a véleményeitek közt, csak kicsit vehemensek vagytok. Inkább azon gondolkozzatok, hogy miért érint benneteket ilyen mélyen ez a dolog, hogy képesek vagytok ölre menni érte.
pacalpöri lesz bográcsban,pipi leves,ja és fejessali(ezért még holnap lesz egy utam anyuhoz)fött krumli,és sssüüüütttiiiiiii!
tudod: ideges ember nincs, csak bolond;-))
egyébként meg nyugi, azt hiszem azon a társalgási formán túl vagyunk, csak sajnos most jött meg az üzenet))) elhiszem, hogy megadnád, de nem szoktam ütre-főre hívogatni másokat)) ettől függetlenül írtam választ)) nyugizzál)) ne idegeskedj, árt a szépségednek ;-))
Tettem hozzá,és az árnyalat változott csak,de a sötétsége nem világosodott ettől.
Berágtam!!!!
Érthető!
Nem gané dől belőlem!
És ha kíváncsi vagy vagyok olyan vagány, hogy számot adjak!!!
Nem kell Nyomozni!
Mi vagy te ???
Rendőr? :)))))
lehet, hogy ha egy kicsi pirosat teszel hozzá világosabb lesz...vagy butaságot gondolok?
További ajánlott fórumok: