Nem akarok tovább élni ! (beszélgetés)
Egyet értek!
Nem letolni kell a másikat,mert eljutott egy krízis helyzetig,és ez miatt nem látja a kiutat,hanem segíteni kell ezt a helyzetet túlélni,és folyamatosan tartani benne alelket-erőt.A Támogatás-együttérzés nyújtása még nem fájt senkinek sem,és ettől mi magunk is jobb-kiegyensúlyozottabb emberek lehetünk.
Az elejét minek írtad????? Ne mondj ítéletet mások felett!!!
Bizony van,aki nehezebben viseli a kudarcot,bajt,de nem belerúgni kell,hanem támogatni!!!!
Most olvasom és el vagyok hűlve...
Mi lesz a gyerekeiddel? Mi lesz a férjeddel?
Ennyire ÖNZŐ vagy? Nem szégyeled magad? azt hiszed másnak nincsennek nehéz időszakai?
rövid sztori...
1986-ban tetőtér beépítést kezdtünk el, hogy nekem és a bátyámnak legyen külön szobája én 11 éves ő 15 éves volt, anyu kapott egy komoly hasnyálmirigygyulladást, majdnem ráment, 86 telén egy gerincsérvvel műtőtték, a lebénulás széléről hozták vissza, dolgozni járt, otthon vart az építkezés a tűzfalhoz jutott 87 őszén, anyut leszázalékolták 46 évesen, mert a lába nem teljesen jó...
87 szepztemberében meghalt apukám ott maradt az építkezés a két gyerek, 12,16 éves...
A ház kész lett megcsináltuk, betonoztam vakolatot vertem, bátsám szerzett 2 diplomát én technikumot, emberek lettünk, anyu 65 évesen ugy néz ki, mint egy 50 éves, le a kalappal!
Tudod a feladatok azért vannak, hogy megoldjuk, nem azért,hogy megfutamodjunk...ja és boldogok vagyunk :)
azt hiszed soha nem lesz jobb? 40 éves vagy, előtted az élet, a csöpséget ki fogja felnevelni? 3 ember életéd tennéd tönkre, mert gyenge vagy?
:DDDDDDDDD
koszi ,draga vagy :)
Nagyon örülök neked drága Kriszti!!!
Szervezz találkozót,nagyon jó ötlet,és csinálj bármit ami elvonja a figyelmedet a bajokról!
Puszi a kislányodnak,és a férjednek sok sikert az
álláskereséshez!!!
Gyere amikor csak tudsz,mert izgulok értetek!
Ha tudok valamiben segíteni kérlek írj privit!
De gondolod, hogy kihagynánk Téged, csupán azért, mert nem Pesten laksz?
Sosem :))
Igyekszem, csak nehéz, de nekem sem nehezebb mint bárki másnak, aki ilyen helyzetben van(
Mit szólnátok, ha figyelemelkerülés végett:))), megszerveznék egy HOXA-s találkozót?
ne sirj Kriszti , mi is eltunk mar at nehez idoszakokat,es sajnos minden bizonnyal meg fogunk is.
ne idegeskedj,minden jora fog fordulni, csak ne add fel, mutasd meg a vilagnak, csak azert is talpra allsz
Nos, tegnap olyannyira összevesztünk a párommal-persze a semmin, hogy az éjszaka a kocsiban aludt:( Én voltam a hibás. Pedig Isten látja lelkem, nem Ő rá haragszom, hanem a helyzetre, de arra nagyon.Most elment megnézni egy állást, de az nem hiszem, hogy összejön, mert itt el kellett őszintén mondani, hogy miért jött el a munkahelyéről, és még ezt meg kell bezsélniük Cégen belül, hogy így tudják-e alkalmazni. Mert az önéletrajza alapján odavannak érte:)Most még egy autómosóba ment jelentkezni.
Oviba később megyek, amikor a férjem hazajött.
Sziasztok !
Istenem , megint sírok, de most azért / is/, mert ennyi JÓ EMBER van itt. Nagyon- nagyon köszönöm Nektek !!!!!!!
Sziasztok!
Én is itt vagyok és már ezerszer benéztem ma a fórumra,és nem akarom elhinni,hogy Kriszti nem jelentkezik!Ezt nem lehet velünk csinálni!!!
Kérlek csak egy pár szót írj Kriszti!!!
jo reggelt,Kriszti draga, sikerult e megnyugodnod egy kicsit?
nekem is szornyen telt a tegnapi napom, el se tudom mondani mennyire,de olvass bele a naplomba,es ra jossz, nekem is van rengeteg bajom, problemam,es en is nagyon sokszor elvesztettem mar a remenyt is meg mindnet,meg bizonyara mar mas is ,nem csak itt a forumozok kozott, hanem sokan masok is..
de bizom benn, kaptal, vagy kaptok segitseget, hogy atveszeljetek ezt a nagyon nehez idoszakot.
Kedves Kriszti!
Amig ennyi segítőkész,veledérző EMBER van itt a fórumon(ezt köszönöm nektek lányok!)addig igenis
érdemes tovább küszködni,de főleg a családodért!
Nagyon szépen kérlek ne add fel!!!
Holnap itt várlak a fórumon!
További ajánlott fórumok:
- Szoktad ugy erezni, hogy nem megy tovabb, nem birod tovabb cipelni a terheidet es talan fel is adnad szivesen?
- Szexuális zaklatás a családban: hogy lehet így tovább élni?
- Stressz nélkül akarok élni...
- Őket jobban...nem bírom tovább, el akarok menni!!
- Hogyan kezdjem el az életem? Élni akarok!
- Katona nő? Szertenék katonának menni, olyan iskolába akarok tovább tanulni