Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)
Felétek vannak lehetőségek?
Most elkezdtem nézni eddig csak jogát meg úszást találtam...Úszni nem tudom még lebegni sem:D és a vizet sem szeretem annyira hogy medencézzek, sőt még egy részes fürdőrucim sincs:D
Jóga meg olyan fura:S azt a sztárok szokták hogy hajlékonyak legyenek...én sose voltam hajlékony:S miért most kezdenek az lenni:S
Jajj, én norbival is úgy vagyok mint te rékával...messzire elkerülöm még a termékeit is a boltban:D
Biciklizni egyedül lusta vagyok, páromat meg nem lehet rászedni:(
Futópadunk van de azt meg nem akarok mert félek tőle...
Tvben vannak kismama tornák de azok csak nagy hasúaknak...
Lehet majd jobban körülnézek kicsit a közelben hátha van vmi kismama club...:S:D
Á már annyira nem.MOst 72-72,5vagyok!Még ez is sok, de februárban miko kezdtem 82-83ról indultam.MÉg leírniis rettenet.
Igen mindjáárt itt az esküvő, már kicsit agódom minden oké legyen.
Nászút most biztos nem lesz, hacsak nem szad ránk a bank.Talán majd ősszel, anyagiaktól függően, na és a meddőségi procedúrától.
Általában kazira, dvdre.Norbi kich box, kiképzés, leslie walk aerobicjai.De ezek nem kismamiknak valók az fix.Még esetleg a walk 2 mérföldes talán.
Sétálgass, tekerj picit, hmmm??
Sok kell a 70hez? Jujj olyan jó hogy esküvőd lesz:D
mentek nászútra valamerre?:D
Te miket szoktál tornázni? Kazira? vagy van egy saját kis edzésterved?:)
Kéne nekem is mozogni hogy ne fásuljak be...már csak a vízszintes helyzet a legkényelmesebb:S De még a kismami tornákkal várni akarok 2-3 hónapot!
Én is februárba kezdtem!Tök jó.Én norbit választottam, nekem bejött nagyon!!
Így ehetek bármit, csak az időkorlátokat kell figyelni.
Hidd el le fognak menni azok a fránya kilók!!
Én azesküvővel húztam magamnakk határt, 70alá kell mennem addig.És már csak bő 2 hét.Ajaj...
Én már február óta fogyni akarok,mert vége lett a vizsgaidőszaknak. Viszont néha betartottam az elhatározásomat néha nem. Lement 5 kg még a bővös 69 is megvolt,de elhanyagoltam. És erről a 71-ről nem akar mozdulni.
Úgy hogy mást taktikát választottam. Délig csak gyümölcs(most görög,sárga dinnye) ebédre alacsony kalóriás étel(gastroyaltól) és este 6 ig is csak dinnye,persze mértékkel. Minden nap kivétel hétvégén mozgás.Ma éppen bicikliztem,de otthon még szoktam LegMagicezni.
3 hét a nyaralásig úgy hogy kell a mínusz.
Na én sem drasztikusan csinálom.Az nem célravezető, és veszélyes.Ezt a módszert akár terhesség alatt is végig lehet vinni, ami lement eddig az lenn is van, és nem megerőltető.
Én tuti terhesség alatt is foko vmit mozogni.Van egy csomó kismami torna, választék az van bőven.Mondjuk Rékacica kilőve, a hangjától már iver a víz!:))
Na akkor már ketten vagyunk fogyozó babára vágyók:))
Látod ezzel én is így vagyok.
Tornázom és kevesebbet eszem,de rendesen,hogy lejöjjön az a -8kg. És ha összejön a baba majd meglátjuk,hogy lehet tornázni. Amúgy is tegnap olvastam a Fitt-Mamát(kaptam kolléganőmtől) és ott írja hogy igen is lehet tornázni terhesség alatt.
Szia! Szerintem ezt nagyon jól teszed!
Koncentrálj elsőként a fogyásra, tornázásra.
Én is sokkal lazább voltam már mikor összejött.:-D
Sziasztok.Látom babáztok:))
Ésa kiló..Én most tornáztam egyet a +10 ellen.
Közben pedig piroska is beköszöntött.De eldöntöttem tegnap megpróbálok, nem görcsösen akarni semmit.A babát sem.Hagynom kell, minden menken a maga útján, és ha készén állok rá, úgyis jönni fog.Addig pedig megszabadulok a felesleges kilóimtól:))
Kap azért eleget a babuci:-D
Ok.
csak a baba jól lakjon mindig:D
Rászánom magam mert el vagyok lustulva:S
kb fél óra és megvagyok vele :D
én azért próbálok figyelni a súlyomra is mert eleve 10+-al kezdtem a terhességet.
Jó ténykedést:-D
Egyél te is jó sokat, oszt majd ráérünk utána leadni a felesleget...:P
Na nekiállok mázolgatni, meg rendet rakni az udvaron az esti vihar után:S
Ha ilyen vékony vagy akkor nem is baj ha hízol:-D
Nekem is volt nemrég két olyan napom amikor egséz nap enni akartam:-D
Köszönöm! Optimista leszek:)
Kezdek egyre több kaját megkívánni:D olyan boldog vagyok:D
Végre jöhet a hízás:D Férjem örülni fog mert amúgy is hízó kúrán voltam mielőtt teherbe estem:D
Bár tegnap megjegyezte hogy kint vannak a bordáim de a hasam gömbölyödik és ez nem lesz így jó...télen nem lesz annyi munkájuk és hízó kis kancát csinál belőlem:D:D
Nézd én igazán elmondhatom magamról hogy ha valamit nagyon akartam akkor az valamiért meghiúsúult, de úgy érzem ebben az évebn minden jóra fordult.
Higgy benne hogy , most minden rendben lesz! Nem szabad a rossz dolgokra gondolni!
Ott a babuci a hasadban és már túl vagy a veszélyes időszakon gond nélkül!! Gondolj erre!
Jó lehet annak plüssnek:-D
Jó dolog ám ilyeneken gondolkozni:-D És nagyon nagyon természetes.
Jó hogy ennyire belelkesültél:-D
Tudom igazad van, csak hiányzik:(:D
Jövőhéten megyünk dokihoz majd megnyugtat:D
CSak nekem az életben ha akartam valamit nagyon akkor ha össze is jött az utolsó pillanatban mindig történt valami ami miatt meghiusúlt...
Köszönöm!!Elfér:D:D Remélem összejön és megkapjuk:P
Tegnap reggel felkeltem és heverésztem még és van egy plüs oroszlánom amit a férjemtől kaptam a kapcsolatunk elején és azzal alszok mostanában mert vmit kell szorongatnom de meleg van és a párom nem bírja ha odabújok:P
Szóval ott volt a plüsöm betakarva persze hogy ne fázzon és így ránéztem és eszembe jutott hogy pár hónap és egy gyerek lesz a helyén, aki ott fog szuszogni nekem:D
Ennyi:D és rájöttem hogy tényleg babát várok:D
Aztán kitaláltam hogy legyen a szoba, írtam egy listát mit kell venni és mi mennyibe kerül és milyen legyen a fal színe és a kiságy színe meg minden:D
Elvoltam nagyon magamban:P
Szilvi! Ne legyél pesszimista és hidd el attól hogy nincsenek tünetek attól még nincs baj. Ez így természetes. Az első három hónap után elmúlnak.
Mit mondjak én aki sose hánytam és csak kósza hányinegreim voltakl néha???:-)
Szélesség (cm): 77
Hosszúság (cm): 173
Magasság (cm): 108
Fekvőfelület mérete: 70x113x6
Fekvőfelülete három magasságba állítható
Átalakítható: heverővé és szekrénnyé 70x170x6
Az nagyon szupi ha kaptok ilyet:-)
Párodnak igaza van:-D Mi döbbentet rá hogy babád van?
Jó hogy ilyen lelkes vagy:-D