Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)
De keves vagy!!
Na igen ez a zsepi ügy már megfordult a fejemben.De azt hiszem apáromnál lesz, ő legalább kéznél van mindig!Remélem legalábbis!!
Nos úgy fogom felvenni, hogy az ő vezetékneve+né és az én teljes nevem.Mindenféleképpen ragazkodtam hozzá, hogy akeresztnevem valamilyen formában megmaradjon, mert az számomra is kellemtlen, ha nem tudom megszólítani az adott hölgyeményt, mert mondjuk Nagy Péterné.
Tehát nálam ez alap volt.
Kicsit izgulok már, hogy minden rendben legyen, de ez szerintem tök természete.
Nyugalom fogok én mesélni nektek, csak győzzetek olvasni majd!!
Amilyen peches vagyok, tutira majd elcseszek vmit, vagy bmi őrültséget művelek!Na nem fogok megszökni, bénázásra gondoltam!:))
Ja és mindenki úgy tudja kosztümöm lesz, ez lesz a meglepi, főként apukámnak!!És az öcsémnek, mert ő mindig arról álmodozott már kicsi gyerekként, hogy majd milyen jól fog festszíteni majd mellettem az esküvői fotóimon!Hát eljött az ő ideje is:))
Remélem mindenki jól fogja magát érezi, és persze hatásos lesz a meglepink is!!
Tök jó hogy lassan itt az esküvőd:) olyan szuper, úgy hozzá mennék a férjemhez énis még párszor hogy átéljem:D Egy nagyon hasznos tanács tanulva az én hibámból: tegyél magadhoz egy papírzspit valahova, vagy kérd meg a tanúdat hogy legyen nála...én már az elején amikor kinyílt az ajtó és elindultam előre bőgtem és naná hogy senkinél nem volt zsepi egyik tanunál sem, még az anyakönyvezetőnél sem:D szvl vicces hogy látszik az egész felvételen végig szipogok hogy ne cseppenjek el:D:D
Felveszed teljesen a férjed nevét majd? jujj tükre várom hogy megházasodj és gyere mesélni majd utána:D:D
huu az nagyon j, mármint a görög szigetek. Vagyis jó lehet, mert még nem voltam, de ami késik nem múlik:D
Isis, éhes is vagyok, meg jól is esik, meg kell is:D úgy minden egybe...csak ma rossz kislány voltam és nem reggeliztem csak délben és ezzel tönkre tettem az egész napot:( pocsékul vagyok és fáj a fejem:( lazítok most a ventillátor előtt:) azért vagyok aligalig...
Szió!Hát sajna nyaralni nem fogunk menni, pedig jó lett volna.De nincs rá keret!!
Hát mivel hol tartok?Mensi ügyileg, hétfőn jött meg, de már előtte péntek óta pecsételgetett.
Nos doki bácsi még kb 1,5 hét múlva jön vissza szabiról, akkor felhívom, megmondja progi eredményem, majd egyeztetünk időpontot, mert mennem kell hsg-re.De szerintem csak szeptemberben.
Esküvő ügyileg pont mához 2 hét, és feleség leszek.De fura!!
Egyébként most egész jól vagyok!
A falási rohamok szerintem ternmészetesek, próbálj meg minél több gyümölcsöt, tejterméket enni, azok kellenek a babócának is!!
Kefalonia szigetére megyünk(görög sziget).
Már alíg várom!!!
Hát neked ez az több evés nem igazán jó. De amúgy azért eszel mert kell vagy éhes is vagy?
igen köszi mondhatni teljesen elmúltak, márcsak az evést kell beállítani mert tényleg óránként kell rágnom valamit és két három óránként valami nagyobb tartósabb kaját...nehéz mert nem voltam soha sok evő és mostmeg már néha fáj az állkapcsom a folyton evéstől...lefáraszt:)de tényleg:D
Nálad mi újság? hol tartasz most? Mentek nyaralni?:)
Sziasztok!Gondoltam benézek mindenkivel minden rendben van e.Tegnap nem volt időm írni csak olvasgattam, mikor ideértem.
Onikita!Kell is egy kis kikapcsolódás!!Biztosan jól fogod magad érezni!
Exnight!De jóó, hogy újra itt vagy!
Szilvi, rosszullétek?Múlnak már?
Köszi szépen aranyos vagy.
Ja és ma befizettem a nyaralást. Úgy hogy tuti 2 hétre megyünk! Már nagyon várom!
Én szorítok mindenképpen!! Ha épp nem mondja valaki akkor mindenkinek aki szokott feljönni!!!
Hátha ér valamit:)
3. az igen!! Te jó ég:(((( nem akarok ítélkezni, de szégyelje magát az ilyen ember!!!
Nagyon sajnálom, de így van, egyszer már siekrült, szvl tuti nincs baj:) már csak a megfelelő időpont hiányzik:) gondolj arra hogy így legalább nem télen születik és az jobb:D
Fel a fejjel!!!
Jó éjt! Puszi nektek
De, sajnos igen. :(
Most viszont nem borultam ki,mert tudtam, hogy most nem sikerült.
Ez van... Az egyik ismerősömnek ma volt a 3. abortusza... Nekünk meg nem adatik meg...
Jó éjt mindenkinek!
Gondoltam benézek hozzátok lefekvés előtt, de látom nem irtatok:(
Exnight!! Mi újság? Ugye nem??
Jó éjt, álmodjatok szépeket, hisz végre hüsibb van, és lehet nyugodtabban aludni:D
Pápá
Nah közeben megjött az uram meg ebédeltünk most meg kirángatom bútorokat nézegetni vhova:D
Jók legyetek!
Ja igen, hallottam az ilyenekről. Nem biztos hogy ez legjob otthoni meló. De valami hasonló biztos jó lenne.
Az jó van családi támogatás, az nagyon sokat tud érni.
Párom is nagyon meggondolja mire mennyit ad ki, kivéve ha rólam van szó:-D És én is igyekszem.
Igen, és az a baj hogy még így bedolgozást se tudok vállalni mert mindig rózsaszín csekket kérnek előbb meg hogy utaljak el ennyit meg annyit és utána...
Nem vagyok én palimadár:S:D
A gyedem a családival nem lesz vészes, átlagos jövedelemmel felér majdnem:) nem aggódok, meg a szülői támogatás mögöttünk áll, csak azért próbálunk az utolsó pillanatig a saját lábunkon megállni...:)Szerencsére én is és a párom is elég spórolósak vagyunk és fukarak is ha olyanról van szó:D:P általában ha megtetszik valami amire szükségünk is van, de sokba kerül, hiába akarjuk nagyon alszunk rá 1-2-t és csak utána döntjük el végleg hogy megvesszük-e tényleg:) Még ha bőven bele is fér a keretbe akkor is:)
És elég sokszor volt már úgy hogy jó volt mert utána láttunk ugyanolyat olcsóbban vagy rájöttünk hogy annyira nem is fontos :D
Sajnálom, nem lehet kellemes pont most munka nélkül.
Remélhetőleg nem okoz majd gondot anyagilag.
Igen tavaly nekem is nagyon ó volt télen a keresetem, csak év elején a válság utolérte a munkahelyemet is...most kicsit félek hogy mi lesz, bár tudom hogy be vagyunk biztosítva egyre jobban:S de mindig történhet valami amire nem számít az ember:S
Nah megyek csinálok brassóit sült krumplival...talán kibírom a fokhagyma szagát:S
Hát nálunk nem volt edig gond anyagilag, de most nem tudom hogy lesz, hogy végig táppénzen leszek/vagyok.
Az eső itt is esett megint!!
hűha nyuszika??:(:( szegénykém:(((
hát ezt nem fogadom meg:D
Én csak pipit eszek mert abból úgyis sok van a világon:D semmi más husit:S
Hát ez nem mindennapi kaja, nyuszi lett sütve. Apósóm tenyészti őket és szoktunk kapni.
Meg muffint is.
Igen, mi is azt szeretnénk ha mindig dolgozna hisz akkor mindig biztos lenne a hátterünk nem úgy mint most. Bár még fiatal a kapcsolatunk mondhatni, de eddig jól bírjuk a teleket is, és most sem lesz gondunk:)
Közben elkezdett gyönyörűen esni az eső:D olyan jó eső illat lett:) Oda vagyok érte, imádom az őszt és olyan érzésem támadt:) már csak a hulló sárguló falevelek hiányoznak:D No meg ha jön az ősz, akkor elkezdhetek cumókat venni a babának(babonás vagyok és még nem akarom:P)
Van amugy valami jó innivaló tippetek lányok?
Unom az összes üditőt amit kapni, unom az ásványvizet is és a limonádé is a könyökömön jön ki:S tegnap teáztam de azt meg nem szeretem:D
valami jó kis házi recept?:D
Christineee, mit főztél ebédre? vmi tipp kéne hogy mit csináljak:D
Hát januárban mindenképpen lesz itthon szerintem a baba miatt. De most is február óta nem volt szabin, csak egy egy napra.
Hát ha olyan területen dolgozik ahol télen pihi van az ilyen sajnos.
Ő mindig dolgozik. télen-nyáron.