Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt? (tudásbázis)
Ibus: Nagyon, nagyon csinos vagy. Büszke lehetsz magadra. Igazán sokat dolgoztál az alakodért.
Annyira dicséred az RR3-at, hogy szeptemberben én is beteszem az edzéstervbe. Legalább a felsőtestet, hasból az RR5 a legjobb, és azt hiszem a popsiból is. Vagyis nekem a futás mellett bőven elég 20 perc erre a területre.
Anonima0611: Te is nagyon csinos vagy! Gratulálok!
Na ha már ennyire képeztek, én is alkotok holnap egy bikinis fotót :-)
Kicsipoo: Megint kitettél magadért. Hogy bírsz ennyi rengeteget tornázni? Van még szabadidőd?
Ahol szükség van a fantasztikus logikámra :-)
Az álmom az mindenképpen valami olyan hely, ahol kamatoztatni is tudom a tudásom, esetleg mint statisztikus, aktuárius, de a nyelvre még nagyon rá kell gyúrnom, mert mindehova tárgyalóképes nyelvtudás kell.
Sziasztok!:)
Nah végeztem mára, öhm hát 3 óra 15 perc lett a vége. De már most izomlázam van. :D röhej 1. óra Rubint Réka Add önmagad 2 dvd-je végig, 2. óra Rubint Réka Add önmagad 3. dvd-ből 30 perc hasizom500 LM kitörésekkel, terpesz rugóval, vádli erősítéssel, 3. óra Czanik Balázs Has-burning dvd-je végig, 15 perc Non stop farizom Béres Alexandrával. Ma nincs futás az holnap kezdődik. Veletek mi a helyzet???:) Megy Réka? Töltöttem le új Rékákat,hajaj.:D Most nézem őket,holnap meg lehet berakok egyet.:D Tök happy vagyok.:P:D Ez a torna csodákra képes.
Köszi a dicséretet,tényleg fogok venni bikinit,csak már nem az idén,mert nem tudunk menni sehová:(
Igen ,egy szörnyet hordoztam a hasam helyén.Mindent megtettem,hogy eltűnjön,még mindig húzodik vissza,illetve töltődik fel a megnyúlt bőr izommal.
Meg egy jó tanács aki babavárás előtt áll,mindent tegyetek meg,hogy tudjatok szoptatni,minden egyes szopás alkalmával görcsölt a hasam,még a szülés után 9 hónappal is,húzódott vissza a méhem,sőt a kötőszövet is.Ezen mondjuk csodálkoztam,de a nőgyógyászom szerint az oxitocin hatására nem csak a méh,de az egész hasszerkezet visszarendeződik.
Feszesíteni? Hol?
Én már fel sem merek rakni képet, ha erre azt mondod, feszesíteni kell..
Köszönöm szépen:)
Megküzdöttem érte,próbálok feszesíteni,de nagyon nehezen formálódok,rossz minőségű a kötőszövetem és nehéz kigazdálkodni az időt a tornára így gyerek mellett.
Te is nagyon csini vagy,Én is megnéztem már korábban a naplódat:)
Miért nem veszel fel bikinit???????????????????:)
Annyira jól nézel ki! Nekem az eddigi bikinis fotók közül ez viszi a prímet.
Hihetetlen, hogy azt írtad, hogy lógott régen a hasad!
Kész a naplóm:)De csak fotókból áll,írni nem fogok bele,esetleg néha töltök fel,fotót bele.
Amint látjátok,nekem a combommal vannak még problémák,de nem adom fel:)
Nekem csak 1 részes fürdő rucim van:)
De lehet webcammal kattintok egy bugyi melltartósat,végül is az már majdnem ugyanaz a hatás:)
És rögtönzök egy naplót Én is,amiben a kép lesz.
Sziasztok:)
Ejha Ibuska,nagyon csini vagy.Tényleg szép a karod.Én is nyomom az RR3-at hetente 1x megcsinálom,de nekem nagyon hiányzik a lábmunka súlyzózás közben
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Izmos, formás alak Rubint Rékával
- Csinálja valaki a Kérj új alakot a Jézuskától programot Rubint Rékával?
- Rubint Rékával hasról fogyizók- tanácsra lenne szükségem:-))
- Alakreform Rubint Rékával! Edzés, ötletek, tanácsok...
- Aki már próbálkozott Rubint Rékával fogyni?