Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt? (tudásbázis)
A kistesóig miért nem választatsz addig más módszert a tabi helyett?
Amúgy meg még mindig jobb ruha alatt csíkosnak és vékonynak lenni, hiszen azt kevesen látják, viszont a ruhában kövéret sokan. :) Ennél nagyobb bajod ne legyen!
Sok feladod neked sem lehet, ha állandóan itt lógsz a neten.:D
Mit dolgozol?
Hát csajok,nekem nagyon rossz minőségű a kötőszövetem,de már kezdek megbarátkozni a csíkokkal.Semmit nem tudok csinálni neki ez így van.Egyenlőre nem lesz kistesó,mert még nem álltam vissza hormonálisan,egy kissé felborult a hormonháztartásom,és ezt helyre kell billenteni.
Ezért is kezdtem el a tornát,hogy ne hízzak meg a tablettától,de mára már annyira megszoktam.
Pontosan 17 kilót,és 11 kiló maradt rajtam,ami 16hónapig semerre sem mozdúlt,hatalmas lila striáim voltak,hiába kentem a hasamat pocakosan annyit ért mint halotnak a csók.
Nagyon reménytelen volt,de Réka néni segített:)
Szerintem az is jó,ahogy Te csinálod!
Én csak azért nem tudok egyhuzamban 80 percet végigtornázni,mert nem hagy a lányom.
Köszi aranyos vagy:)
Igazából ott már nem vagyok annyira húsi,inkább csak a bőrőm nem húzódott vissza.Az akkor készült mikor már nem szoptattam.8 kilót fogytam 2 hónap alatt.Nálam meg pont a fordítottja volt,szoptatás alatt,hiába mozogtam semmi fogyás,mikor abbahagytuk 8 kiló lement minuszba,a bőröm a hasamon a szeméremcsontig lógott.
Húha!
Nagyon ügyi vagy!!!A napi 20 perc Önmagadért címűn van 20 perc has.Nagyon jó! 1 hete csinálom és már van eredmény,1 nap pihenőt azért hagyok.
Mindenféleképpen szerezd be ezt a dvd-t!
Én is szorgalmas voltam.Tegnap a napi 20-percből volt a felsőtest utána RR2.Este meg 20 perc hasizom.Összesen 80 percet tornáztam.
Ma is ugyan ez lesz.
Sziasztok!
Töltöttem fel fotókat.3 darabot.Találtam egy tavaly szeptemberi fotót,ott olyan 57-56 kilós vagyok,nem voltam kövér súlyra.Na de kinézetre....:(
Az a gáz,hogy 3 hónappal ezelőtt mikor elkezdtem a tornát,csak cicifix-bugyis képet csináltam,ide meg nem akarom feltölteni.Szemérmes vagyok(szégyellős arc smile).
De azért remélem így is látszik az eredmény valamennyire:)
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Izmos, formás alak Rubint Rékával
- Csinálja valaki a Kérj új alakot a Jézuskától programot Rubint Rékával?
- Rubint Rékával hasról fogyizók- tanácsra lenne szükségem:-))
- Alakreform Rubint Rékával! Edzés, ötletek, tanácsok...
- Aki már próbálkozott Rubint Rékával fogyni?