Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt? (tudásbázis)
Azt írtad, hogy ma már egyet sem fogsz szívni! :) Ejnye-bejnye! :)
Hát úgy tűnik semmit nem tudok róla. :) Ez a töltögetés nem nekem való. Életemben harmadjára álltam neki, de vagy nincsenek meg a linkek, vagy nem tudom összerakni, vagy akármi probléma van, na nálam valamennyi létező felmerül, és általában egyszerre. :D Úgyhogy azt hiszem befejeztem az ezirányú próbálkozásaimat, továbbra is én leszek a 10-ből az az 1, aki illegálisan vásárol torna dvd-éket, hogy eltartsa a fittness ladyket és királyokat. :D
ja,főleg,ha kinyomom a szemét a lánykának!:-)
2 szál cigit szívtam a reggeli kávémhoz!:-(de azóta még semmi!:-)
mit nem tudsz a töltögetésről?
Pedig akkor milyen egyedi sminkeket tudnál csinálni! :D
Ma már nem gyújtottál rá, ahogy írtad, ugye?:)
Számos fórumban benézek - szerintem sokan vagyunk így, de inkább csak olvasok én is, keveset írok.
OK, azért írtam, hogy ha nem egy konkrét oldalról van szó, akkor talán lehetne,meg másnak is hasznos lenne,mert múltkor is voltak, akik itt is kérdezték a letöltést. Köszi a segítséget!
Ibuska! Fiatal létedre nagyon feledékeny vagy! :)
A naplódat nem olvasom, fórum hozzászólásodban olvastam. Különben szerinted mégis honnan tudnám? :)
Helló lányok!
Pihiztünk csak, nem csaviztunk. És ti Ibuska? Milyen volt a búcsú?
A mai torna tervem: Norbi Aerobzóna (40 perc)és RR 2. első 20 perce. És neked?
Ibuska, a Barbarás oldalról minden letöltés olyan szemcsés? Írta egy lány, hogy leszedte onnan a Czanik Hardcore aerocbic-ot, de, hogy elég pixeles. Lehet azt én is megpróbálom letölteni, mert az nincs meg, bár én nem vagyok egy nagy technikai zseni. :) Amiket te arról az oldalról leszedtél - tudom, Czanikos nincs köztük - azok milyen minőségűek?
Jó reggelt mindekinek!
melcseee merre jártál a hosszú hétvégén? Mozogsz ma valamit?
Beteg vagy? Mi a baj? Akkor talán vigyáznod kellene magadra.
Nem izzadsz a taposástól? Én mint egy ló, aki a csatából jön, annyira szakad rajtam a víz, de mindenhol, hogy szinte még élvezem a látványt utána a tükörben, látszik hogy vizes a hátam, a hasam, átázik a topom, a nacim, szóval az egész testem csillog az izzadtságtól. Ez kb. 20 perc taposásnál kezdődik, és így csinálom végig. Ma 65 perc, aztán 38 perc Réka.
Köszike mindenkinek! Hát úgy gondoltam,h. a ti dvd-s, hiper szuper tornátokhoz képest az enyém nem egy nagy durranás:D
Ma 20 percet bicajoztam csak, mellette taposás, LM, de így én mostanában nem izzadtam, biztos azért mert beteg vagyok.
Örülök hogy jól vagytok! Gondolom ha nyűgösebb, akkor többet kell vele foglalkozni.
Szerintem is elég Neked a heti 3 torna. Ügyes vagy!
Szia Ibus!
Te hogy haladsz? Még mindig fogysz? Folytatod ugyanúgy mint eddig? Nem olvastam hogy írtad volna mennyit tornáztál. ? A picurod jól van?
Szia! Tényleg sok volt a kaja tegnap, de megfogadtam, hogy soha többé nem leszek ilyen hülye. Ma azért vigyáztam, gyümölcs és joghurt volt a menüm.
Szerintem a 40 perc torna sem kevés, és egy kis pihenés Neked sem árt. Jó lehetett sokat aludni:)
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Izmos, formás alak Rubint Rékával
- Csinálja valaki a Kérj új alakot a Jézuskától programot Rubint Rékával?
- Rubint Rékával hasról fogyizók- tanácsra lenne szükségem:-))
- Alakreform Rubint Rékával! Edzés, ötletek, tanácsok...
- Aki már próbálkozott Rubint Rékával fogyni?