Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Natúr csirkemell - liszttel vagy anélkül? fórum

Natúr csirkemell - liszttel vagy anélkül? (tudásbázis kérdés)


12. Napsugár8 (válaszként erre: 10. - Globus)
jan. 23. 10:10
Olyankor szoktam csíkokra vágni, és lisztbe forgatva hirtelen kisütöm. Akár lecsó alapot készítek és abban átforralni, vagy bármilyen mártásba (gomba, sajtmártás, hasonlók) beleforralom. Úgy jobban szeretem én is a csirke mellett.
11. tumbo2
jan. 23. 09:42
én azt hiszem liszttel csinálnám,ha szeretném.egyedül rakott csirkemellet csinálok,szalonnával kirakott jénaiban.a mell lisztben,tojásban megforgatva,rá sajt,a a tetejére tejföl.a többit,meg a gombás,zöldségeseket is jobban szeretjük combból,meg a rántottat is.a csontból lesz a leves.
10. globus (válaszként erre: 1. - Loretta16)
jan. 23. 09:34

Egy-egy szelettel próbáld ki mindkét változatot, melyik ízlik jobban.

Mi nem kedveljük a csirkemellet, bármilyen ízesítéssel is jellegtelen marad. Esetleg ha szafttal készül, amiben van hagyma, gomba, zöldségek...

9. Myra
jan. 23. 09:29
Én sosem készítem liszttel. Natur, fűszerezett csirkemell a legfinomabb, sokféleképpen fűszerezhető, mindig más más ízvilággal és sütőben készítem el.
jan. 23. 09:22

Attól függ, hogy mit szeretnél készíteni.


Ha flekkent, akkor klopfolás->fűszerezés->paprikás lisztbe forgatás-<sütés


Én natúran sosem sütöm, mert nem ízlik, így mindig kiklopfolom, hogy ne legyen vastag, fűszerezem, fedő alatt párolom, majd lesütöm, hogy piros legyen.

Azt szeretem legjobban, ha az így készítettre teszek curry is, de teszek rá erős Pistát is, mert a sárga húst nem szeretem;)


Vagy a só, bors mellett még mustárt is teszek rá.


Vagy hagymát, paradicsomot, paprikát.

jan. 23. 08:52

Ebben a percben olvastam: [link]

Ebből megtanulhatod hogyan kell sütni a csirkemellet.


Én vagy kirántom a lentebb említett módon, vagy fűszeres apróhúsként készítem el. Finom, puha és omlós.

6. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Loretta16)
jan. 23. 08:34

Ha szeletben sütöm, én sem forgatom lisztbe, csak fűszerezem.

Vízszintben szeld le róla azt a részt, amitől az egyik oldala kicsit vastagabb lesz, mint a többi része. Mind a kettőt kicsit klopfold meg, ahogy Dafke írja. Finom lesz.

jan. 23. 08:08
paprikás liszt só, bors, hirtelen kisütve
4. LionQueen🦁 (válaszként erre: 1. - Loretta16)
jan. 23. 08:07

Liszt nélkül, sóval, borssal, meg mikor milyen fűszerekkel. Gázon olívaolajon, fedő nélkül kisütöm.

Mi a vékony szeleteket szeretjük, az már ízlés kérdése. :)

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Loretta16)
jan. 23. 08:00

Így csináljad! [link]

Bár ez nem csak lisztben van forgatva hanem rendesen kirántva, de vajpuha, szaftos és omlós.

jan. 23. 07:47
Én nem forgatom lisztbe. Csak fűszerezem, és ha vastagnak találom, klopfolom (nem mindig). Vajon sütöm, fedő nélkül, hirtelen. Ha túl sokáig sütöd, akkor lesz kemény csak, mert kiszárad.
jan. 23. 07:43
Ha csirkemellet sütök, beforgassam lisztbe, vagy ne? Szeretném, ha puha, omlós lenne. Fedő alatt csináljam, és a végén levegyem? Ti hogy csináljátok?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook