Narancsbőr és szolárium (beszélgetés)
Másik dolog a narancsbőr.
Azt hallottam, hogy sok sporttal eltűntethető. Illetve sok zöldség, gyümölcs.
van valakinek tapasztalata.
Nekem van némi narancsbőr a popsimon ,meg a combimon.
Sportoltam ,akkor nem volt ilyen csúnya. de abba kellett hagynom.
Én sem vagyok pesti, Székesfehérváron élek:). Ha jól tudom, ez Megasun gép, ird be a Google-ba, hátha találsz oldalt, ahol össze vannak szedve a márkaképviseleteik és talán lesz a közeledbe is egy:).
Egyébként Én is fehér börű vagyok ( világos haj-világos szem) de azért egész jó szinem van. Viszont szinte mindig állóba járok, jobban szeretem, higénikusabb, és valóban jobban barnít általában.
Nem lehet baj,max rózsaszín leszel nem barna:D
Szerintem ha járni akarsz ne egyből 15 percre feküdj be hanem 5-10 percekre.Heti 2-3 alkalom bőven elég.
De ha normális mennyiségben csinálom, akkor baj nem lehet.Ugye?
nem megyek minden nap, sőt életemben 3-szor 4-szer voltam, de az is már vagy 2 hónapja volt.
mivel így jártam, nem mentem többször.
nekem szükségem lenne rá, nagyon fehér vagyok.
Sokan mondták már, hogy menjek szoliba, attól lesz egy kis színem.
Lilura,
Én szívesen kipróbálnám, de nem vagyok budapesti.
Nyíregyházi vagyok, de most debrecenben élek.
Itt nem tudsz a környéken ilyen szolit?
:D
nem próbáltam még ilyen gépet.
A házi gépekről meg csak annyit, hogy én is házhoz jártam.
Egyszer ,az utolsó alkalommal észrevettem, hogy maradt egy vonal a fenekemen, magyarul nem cserélte ki a csövet.
Állóba még nem voltam, nem mertem a bőröm miatt, mert sokak szerint az nagyon erős.
De szeretném kipróbálni.
Hamarabb barnít?
És ami érdekes nálam, hogy az arcomon van néha 1-2 pattanás, arra hat. A hátam viszont mindig leizzad, mire vége a 15 percnek, és tiszta pattanás lesz.
Miért??
én általában hetente egyszer, 15 percre jártam fekvőbe. (bár az utóbbi időben nem, meg is látszik).
Ha most fehér a bőröd, kb. 3-4 alkalom, mire észreveszed, hogy barnulsz.
EBBEN A KÉT TÉMÁBAN SZERETNÉK CSEVEGNI.
Én nagyon fehérke vagyok, de szeretnék barna lenni.
Elmentem párszor szoliba, fekvőbe, de semmi. Meg sem látszik, én magamon picit látom, de mások nem veszik észre.
Hány alkalom után látható? Fehér bőrrel egészséges 1-2 alakalom hetente, 10-15 perc???