Napi irányadónk a Hold! (beszélgetés)
Köszi,körülnézek itt a neten.
Béka,te merre laksz Pesten?Mert a férjem megy minden péntek-szombaton piacozni a 8. ker-be,és valószínűleg valamelyik szombaton én is megyek vele,ha nem lesz suli.
Egy kis hold mára:
December 2.
Telihold az Ikrekben
Legyél óvatos a közlekedésben, mert a telihold miatt az égen lévő feszültség az autósokra is kihat. Este pihenj passzívan, a legjobb, ha ezt egy könyv társaságában teszed. Partnereddel lehetnek éles viták, és ha meggondolatlan vagy olyan dolgokat vághatsz a fejéhez, amit később nagyon megbánhatsz. A nap pozitívuma, hogy a tükörbe gyönyörűnek látod magadat.
Figyeljetek ma oda nagyon magatokra.
Sziasztok csajok
Moncsi jó, hogy jöttél szorítok majd
Zsani sok sikert a további vizsgákhoz és grat az elérthez.. Ne hagyd szerintem sem a dolgot annyiban
Béka ma kereslek bár holnap reggel megyek de időpontot nem tudok, nem tudom mikor végzek. Csak hogy 9-re megyek reggel. Még kell valami tömegközlekedést is keresnem a neten
Naa mi az Patri mi az a lehetőség, majd áruld el.
Patri nagyon ügyes vagy súlyilag tuti meglesz karácsonyig az a kevés
Dóri helyzet? Súly megvan?
Ez ismerős Gyöngyi nálunk is.Varázslatos éjszaka megvolt?
Hú Tündi akkor kérj felmentést a csempe mosásból...
Szép napot nektek
Sziasztok!
A héten még nem jöttem, csak olvastalak titeket!
Zsani! Grat a vizsgához! Ct magán úton... én ultrahangon voltam magán, mert nagyon sokára adtak volna időpontot, nyaki ultrahang asszem 3000-3500 Ft körül volt, de ct is van-e magán azt nemtudom, lehet neten rá kellene keresni, hátha kiad vmit róla!
Nem szabad annyiban hagyni!
Vigyázz magadra és pihenj amikor tudsz!
Tünde! Téged is régen hallottalak! Mizujs mindennel ?:)
Béka! Örülök, hogy jól sikerült a party! Egy ilyen már rám is férne...ma meg holnap is Nyíregyre hivatalos vagyok a barátaimhoz, de mivel már nincs diákom 10ezer lenne oda-vissza a vonat, és így karácsony előtt...kb ez az össz pénzem, de az is jelenleg páromnál van még kölcsönben.
Iwiw-en én is vagyok, Mitykó Mónika
Megyek, mert dec 12-én és 15én én is vizsgázok...vár az analízis :S
tundek sikerült elmenned melózni? csinálod a vállalkozást? nem akarom elkiabálni,de nálam is lehet lesz valami .............
majd írok bővebben ha már ott tartok
Én vagyok.
A nevem pedig itt van.Így hívnak konkrétan:Szerencsésné Szabó Zsanett.
Azt nem tudom,h magán úton mennyi a Ct,de gondolom horror ára van.Ha egyáltalán lehet úgy csináltatni,nem tudom.
Teljesen reális a 67 kiló!!!!
hétvégén a páromnak szülinapja volt kinde.. tejszelet sütit csináltam,isteni lett nagyon. aztán étcsoki tortát ilyen egyszerűbbet. Mostanában 70 felé ugrott a súlyom, tegnap nagyon keveset ettem, jobbára gyümölcsöt.ma is csak ebédre ettem kis sárgaborsó főzeléket,gyümilevest csináltam sárgabarackból,szilvából,almából,aztán összeturmixoltam,isteni lett nagyon. most még 1-2 napig gyümizek. ma reggelre a 70,6 kilóm helyett már csk 69,7-et mértem. karácsonyra megigértem magamnak, hogy a fa alatt 67-68 kilósan akarok állni, úgy érzem ez nem elérhetetlen.
közületek kik vannak az iwiwen?akkor jelöllek benneteket.
Persze,igazad van,csakhogy ez nálunk úgy működik,hogy kaptam időpontot a neurológushoz jan. 19-re.Ha esetleg sikerül kiharcolnom,h küldjön el valahova,akkor ő is kér időpontot,és mivel ez már januárban lesz,a vizsgálatra esetleg majd április körülre lesz időpont.Addiga pont el is patkolhatok.....
Ez az egészségügy....
Ez f*ság!!!
MI az hoyg nem küldenek el CTre vagy MRIre?????Hát szarul vagy és bajod van!!!!!! Ilyen nincsen...hogy nincs értelme!! Harcold ki magadnak!!! Aztán majd jól megborulsz!!!!!harcolj a jogaidért!! Nem azért fizeted a TB-t!!!!
Ez nem túl jóóó és nem hiszem ,h ne lehetne tenni ez ellen is valamit!!!
Vigyázz ,mert mikor nekem a szememben folt volt az szemfenéki trombózis lett és nem túl fini...hála időben észrevették..ennek már
13 éve,elvileg nem szabadna edzeni stb,de hát...sok mindent nem szabadna az életben aztán mégis :)))
Sztem sok mozgással,masszírozással azt a meszesedést meg lehet oldani ..nem?? Annyi sok minden van már...de sztem meg vérnyomás lehet,ha a hirtelen mozgásra szédülsz meg...szív felpörög a fej meg elpörög :)))
Nah ,nem vicc ,de azért ne temessük egymást már!!! Szép napot!!!
Sziasztok!
Egyébként mindenkinek köszi a segítséget.A gond az,hogy ez valóban nagyon zavar.Az egész napom ezzel telik,hogy olyan érzésem van,mint aki leszállt a körhintáról.Más tünetem már igazából nincs,nem is tudom,hogy ez pánikbetegség-e,mert az orvosok nem tudtak kideríteni semmit.
Vissza kell mennem január 19-én az ideggyógyászatra,de a háziorvosom szerint úgysem fog az ideggyógyász sem elküldeni CT-re,vagy MR-re,mert nincs értelme.
Próbáltam futni én is,hogy hátha a sport hiányzik,de akkor majdnem összecsúsztam(kb.100 méter)után.
A gond az,h nem tudom,hova forduljak ezzel....
Sziasztok!
Ez a szédülés általában van,vagy bizonyos cselekvés váltja ki?
Tudjátok,mint nekem a futás és gondolom a hasonló dolgok.Pár méter futástól,pl.át az uton,mert villog a zöld jelzés,úgy szédülök!!Próbáltam még futni a sok torna után,de most sem jobb.Nekem igaz nincs bizonyitva röntgennel,de 2 doki is azt mondta,hogy a nyaki csigolyák meszesedése okozza ezt a szédülést.És próbáljam erősiteni a nyaki izmokat,hogy segitsenek tartani azt a nagy fejemet.(Ezt a fejemre én mondtam).
A bal szemem előtt ugrál egy fekete folt.Rettenetesen zavart,de már jól megszoktam.Akkor őrülök meg,mikor a gyárban falmosás a feladat.A hófehér falat bámulni órákon át,na akkor zavar a folt nagyon.De a mütétnek nagyobb lenne a kockázata,mint a jó benne.
Szia!
Köszönöm ,igen...Vasárnap éjjel elszállt a hűtőm,arra ébredtem,hogy nagyon rosszul érzem magam,fáj a fejem,hányingerem van..Tegnap megszerelték 40ezerért!
Tök jó volt..így december elején! De minden úgy van jól ahoyg van!
Tunde csütörtökön majd mi az időbeosztásod?? Próbáljunk meg egyeztetni:)
Zsani: Nem biztos ,h pánik beteg vagy..bár abból is több féle van,de ezek nem anniyra típikus jelei...Van egy nagyon jó barátom (Ő pasi) és ugyanez a baja,már kezelték szteroidokkal is és nem múlik és a legrosszabb,h a sport az élete ,de nem tud sportolni,mert annyira szédül,meg jön utána a kép a szemében..szóval sajnálom és kezd belekattani....Ő depis lett nagyon ettől! Szóval jó lenne,ha mindkettőtöknél kiderülne ,h mi a baj és orvosolva lenne!!!
Dóri: iszonyatosan nagyon nagyon írigyellek!!!! Én is 58 akarok lenni.és most TE erőt adsz!!! Ügyes vagy ! Nagyon!
Sziasztok igen holnap telihold és csütörtöktől két héten át fogy a hold
December 1.
Növő Hold a Bikában
Ma kihozhatsz magadból mindent, amit csak szeretnél, mert a maximumon fogsz üzemelni. Dinamikus, és vállalkozó szellemű leszel. De ez nem azt jelenti, hogy minden áron gázolj át másokon, mert egy váratlan pillanatban fordulhat a kocka, és veled is megeshet. Cselekedj következetesen, akkor nem leszel nyugtalan, és nem lesz miért aggódnod. Szerelmeddel heves pillanatokat, és varázslatos éjszakát tölthetsz.
Sziasztok Csajok
Dóri remélem mára megvan az álomsúly.
Béka már rendbe jöttél?
Zsani lehet, hogy tényleg az vagy ha semmi más bajod nincsen. Csütörtökön megyek a suliba.
szép napot nektek
Tegnap moziztam a lányokkal.Újholdat néztünk.
Jövő szombatra betervezve a Rémségek cirkusza.
Mikor a szivemmel dokihoz jártam,holter vizsgálat,ultrahang,ekg semmit nem talált,azt mondta a kardiológus,hogy ezek pánik rohamok.Jellemző manapság,hogy mindenre azt mondják,stressz,pánik,idegi alapon.
Eddig ahányszor doknőmnek mondtam,hogy igy vagy úgy fáj a hátam azt mondja ezek idegfájdalmak.Nem,hogy továbbküldene valahova.
Most vettem be Gool port,hátha segit.Férjemnek irták,mikor fájt nagyon a háta.Csak ő mellette járt masszázsra,tornára meg fizikóra.
Azt hiszem a Rubint R.torna tett be neki.A 20 perc a felső testre.2 nap csináltam meg.Olyan gyorsan váltogat alig lehet követni.Biztosan az húzta meg.Másnap egy srác a gyár megmaszirozta,mert ugrál ott valami és ő tanult maszirozni.Na onnantól jobban fáj.
Visszatérve a pánikbetegségre,sógornőm le van százalékolva vele.Szerintem aki erős,az le tudja győzni,ne engedd,hogy eluralkodjon rajtad.Gyere sűrün,mesélj és mi segitünk,hogy legyőzd.Az a lényeg,hgy ki tudd beszélni magadból a fájdalmaidat.Mindig legyen akinek elmondod.Sógornőmmel nem lehet beszélgetni.Nem mond semmit magáról pedig már 19 éve ismerem.
Fel a fejjel.Ez persze magamnak is szól.
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk a napi hangulatot, közérzetet... 10tuti :) 1borzalmas :(
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- (Ne mindig csak a jót.) Napi rosszaságod!!:)))
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Valentin napi szerelmes sms-ek, idézetek, versek
- Szakácskönyv a Holdtól a Napig