Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Napi irányadónk a Hold! fórum

Napi irányadónk a Hold! (beszélgetés)

❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
2009. dec. 2. 16:33

Köszi,körülnézek itt a neten.

Béka,te merre laksz Pesten?Mert a férjem megy minden péntek-szombaton piacozni a 8. ker-be,és valószínűleg valamelyik szombaton én is megyek vele,ha nem lesz suli.

1277. Dóra. (válaszként erre: 1275. - Tundek)
2009. dec. 2. 13:18
57,10 ... ma megittam az utolsó porom, este edzés.. hátha holnapra 57 kg :))
1276. tundek
2009. dec. 2. 12:26

Egy kis hold mára:

December 2.

Telihold az Ikrekben

Legyél óvatos a közlekedésben, mert a telihold miatt az égen lévő feszültség az autósokra is kihat. Este pihenj passzívan, a legjobb, ha ezt egy könyv társaságában teszed. Partnereddel lehetnek éles viták, és ha meggondolatlan vagy olyan dolgokat vághatsz a fejéhez, amit később nagyon megbánhatsz. A nap pozitívuma, hogy a tükörbe gyönyörűnek látod magadat.

Figyeljetek ma oda nagyon magatokra.

1275. tundek
2009. dec. 2. 12:25

Sziasztok csajok

Moncsi jó, hogy jöttél szorítok majd

Zsani sok sikert a további vizsgákhoz és grat az elérthez.. Ne hagyd szerintem sem a dolgot annyiban

Béka ma kereslek bár holnap reggel megyek de időpontot nem tudok, nem tudom mikor végzek. Csak hogy 9-re megyek reggel. Még kell valami tömegközlekedést is keresnem a neten

Naa mi az Patri mi az a lehetőség, majd áruld el.

Patri nagyon ügyes vagy súlyilag tuti meglesz karácsonyig az a kevés

Dóri helyzet? Súly megvan?

Ez ismerős Gyöngyi nálunk is.Varázslatos éjszaka megvolt?

Hú Tündi akkor kérj felmentést a csempe mosásból...

Szép napot nektek

1274. Monee1986
2009. dec. 2. 10:42

Sziasztok!

A héten még nem jöttem, csak olvastalak titeket!

Zsani! Grat a vizsgához! Ct magán úton... én ultrahangon voltam magán, mert nagyon sokára adtak volna időpontot, nyaki ultrahang asszem 3000-3500 Ft körül volt, de ct is van-e magán azt nemtudom, lehet neten rá kellene keresni, hátha kiad vmit róla!

Nem szabad annyiban hagyni!

Vigyázz magadra és pihenj amikor tudsz!

Tünde! Téged is régen hallottalak! Mizujs mindennel ?:)

Béka! Örülök, hogy jól sikerült a party! Egy ilyen már rám is férne...ma meg holnap is Nyíregyre hivatalos vagyok a barátaimhoz, de mivel már nincs diákom 10ezer lenne oda-vissza a vonat, és így karácsony előtt...kb ez az össz pénzem, de az is jelenleg páromnál van még kölcsönben.

Iwiw-en én is vagyok, Mitykó Mónika

Megyek, mert dec 12-én és 15én én is vizsgázok...vár az analízis :S

2009. dec. 2. 07:47

tundek sikerült elmenned melózni? csinálod a vállalkozást? nem akarom elkiabálni,de nálam is lehet lesz valami .............

majd írok bővebben ha már ott tartok

1272. gyöngyi (válaszként erre: 1266. - Patrícia2000)
2009. dec. 1. 18:01
És még hízlal is! Én parlagfűallergiás vagyok, minden ősszel hízok a szteroidos gyógyszerektől.
1271. Dóra. (válaszként erre: 1258. - Béka09)
2009. dec. 1. 17:47
Csak ennyire legyek ügyes abban is , hogy megtudjam tartani.
1270. Szerencsésné (válaszként erre: 1269. - Patrícia2000)
2009. dec. 1. 17:27

Én vagyok.

A nevem pedig itt van.Így hívnak konkrétan:Szerencsésné Szabó Zsanett.

Azt nem tudom,h magán úton mennyi a Ct,de gondolom horror ára van.Ha egyáltalán lehet úgy csináltatni,nem tudom.

Teljesen reális a 67 kiló!!!!

2009. dec. 1. 17:00

hétvégén a páromnak szülinapja volt kinde.. tejszelet sütit csináltam,isteni lett nagyon. aztán étcsoki tortát ilyen egyszerűbbet. Mostanában 70 felé ugrott a súlyom, tegnap nagyon keveset ettem, jobbára gyümölcsöt.ma is csak ebédre ettem kis sárgaborsó főzeléket,gyümilevest csináltam sárgabarackból,szilvából,almából,aztán összeturmixoltam,isteni lett nagyon. most még 1-2 napig gyümizek. ma reggelre a 70,6 kilóm helyett már csk 69,7-et mértem. karácsonyra megigértem magamnak, hogy a fa alatt 67-68 kilósan akarok állni, úgy érzem ez nem elérhetetlen.

közületek kik vannak az iwiwen?akkor jelöllek benneteket.

2009. dec. 1. 16:55
Zsani, most nézem milyen fiatal vagy. ne hagyd magad, magánúton nem lehet ct vagy mr-t csináltatni,vagy az nagy húzós úgy?
1267. patrícia2000 (válaszként erre: 1260. - Szerencsésné)
2009. dec. 1. 16:53
sztem pszihiátert kérdezz meg,ő mit mond. bár előtte érdemesebb lenne a ct vagy mr. a dokidat beszéld rá írja ki neked,az többet mutat.
2009. dec. 1. 16:51
a szetroidokkal vigyázzatok,egyik kedves ismerősöm most jár a fogorvoshoz, a szteroidok tönkre vágták a fogait, és ráadásul jól megszenved velük, törnek szét a fogai,ahogy húzza neki a fogdoki. neki nem mondták, hogy ez lesz,ha szedi. ráadásul alleriás is csomó mindenre,így érzéstelenítést sem nagyon kaphat.
1265. patrícia2000 (válaszként erre: 1258. - Béka09)
2009. dec. 1. 16:49
jó sokat elkértek a hűtődért, a férjem is háztartási g.szerelő. max a legdrágábban amit csinál 25 ezerért csinál,igaz ez falu, vidék.
1264. Szerencsésné (válaszként erre: 1263. - Szerencsésné)
2009. dec. 1. 13:32
Ja,és hát (bár mondani nem mondják)a CT,és az MR vizsgálat is drága!Azt éppen lesz...ák,hogy mióta fizetek Tb-t,és kórházban csak a szülésekkor voltam!
1263. Szerencsésné (válaszként erre: 1262. - Béka09)
2009. dec. 1. 13:27

Persze,igazad van,csakhogy ez nálunk úgy működik,hogy kaptam időpontot a neurológushoz jan. 19-re.Ha esetleg sikerül kiharcolnom,h küldjön el valahova,akkor ő is kér időpontot,és mivel ez már januárban lesz,a vizsgálatra esetleg majd április körülre lesz időpont.Addiga pont el is patkolhatok.....

Ez az egészségügy....

1262. Béka09 (válaszként erre: 1260. - Szerencsésné)
2009. dec. 1. 12:08

Ez f*ság!!!

MI az hoyg nem küldenek el CTre vagy MRIre?????Hát szarul vagy és bajod van!!!!!! Ilyen nincsen...hogy nincs értelme!! Harcold ki magadnak!!! Aztán majd jól megborulsz!!!!!harcolj a jogaidért!! Nem azért fizeted a TB-t!!!!

1261. Béka09 (válaszként erre: 1259. - Tündi66)
2009. dec. 1. 12:06

Ez nem túl jóóó és nem hiszem ,h ne lehetne tenni ez ellen is valamit!!!

Vigyázz ,mert mikor nekem a szememben folt volt az szemfenéki trombózis lett és nem túl fini...hála időben észrevették..ennek már

13 éve,elvileg nem szabadna edzeni stb,de hát...sok mindent nem szabadna az életben aztán mégis :)))

Sztem sok mozgással,masszírozással azt a meszesedést meg lehet oldani ..nem?? Annyi sok minden van már...de sztem meg vérnyomás lehet,ha a hirtelen mozgásra szédülsz meg...szív felpörög a fej meg elpörög :)))

Nah ,nem vicc ,de azért ne temessük egymást már!!! Szép napot!!!

2009. dec. 1. 12:02

Sziasztok!

Egyébként mindenkinek köszi a segítséget.A gond az,hogy ez valóban nagyon zavar.Az egész napom ezzel telik,hogy olyan érzésem van,mint aki leszállt a körhintáról.Más tünetem már igazából nincs,nem is tudom,hogy ez pánikbetegség-e,mert az orvosok nem tudtak kideríteni semmit.

Vissza kell mennem január 19-én az ideggyógyászatra,de a háziorvosom szerint úgysem fog az ideggyógyász sem elküldeni CT-re,vagy MR-re,mert nincs értelme.

Próbáltam futni én is,hogy hátha a sport hiányzik,de akkor majdnem összecsúsztam(kb.100 méter)után.

A gond az,h nem tudom,hova forduljak ezzel....

1259. Tündi66
2009. dec. 1. 10:57

Sziasztok!

Ez a szédülés általában van,vagy bizonyos cselekvés váltja ki?

Tudjátok,mint nekem a futás és gondolom a hasonló dolgok.Pár méter futástól,pl.át az uton,mert villog a zöld jelzés,úgy szédülök!!Próbáltam még futni a sok torna után,de most sem jobb.Nekem igaz nincs bizonyitva röntgennel,de 2 doki is azt mondta,hogy a nyaki csigolyák meszesedése okozza ezt a szédülést.És próbáljam erősiteni a nyaki izmokat,hogy segitsenek tartani azt a nagy fejemet.(Ezt a fejemre én mondtam).

A bal szemem előtt ugrál egy fekete folt.Rettenetesen zavart,de már jól megszoktam.Akkor őrülök meg,mikor a gyárban falmosás a feladat.A hófehér falat bámulni órákon át,na akkor zavar a folt nagyon.De a mütétnek nagyobb lenne a kockázata,mint a jó benne.

1258. Béka09 (válaszként erre: 1253. - Tundek)
2009. dec. 1. 10:33

Szia!

Köszönöm ,igen...Vasárnap éjjel elszállt a hűtőm,arra ébredtem,hogy nagyon rosszul érzem magam,fáj a fejem,hányingerem van..Tegnap megszerelték 40ezerért!

Tök jó volt..így december elején! De minden úgy van jól ahoyg van!

Tunde csütörtökön majd mi az időbeosztásod?? Próbáljunk meg egyeztetni:)

Zsani: Nem biztos ,h pánik beteg vagy..bár abból is több féle van,de ezek nem anniyra típikus jelei...Van egy nagyon jó barátom (Ő pasi) és ugyanez a baja,már kezelték szteroidokkal is és nem múlik és a legrosszabb,h a sport az élete ,de nem tud sportolni,mert annyira szédül,meg jön utána a kép a szemében..szóval sajnálom és kezd belekattani....Ő depis lett nagyon ettől! Szóval jó lenne,ha mindkettőtöknél kiderülne ,h mi a baj és orvosolva lenne!!!

Dóri: iszonyatosan nagyon nagyon írigyellek!!!! Én is 58 akarok lenni.és most TE erőt adsz!!! Ügyes vagy ! Nagyon!

1257. gyöngyi
2009. dec. 1. 09:29
Várom a varázslatos éjszakát!!!!
1256. tundek
2009. dec. 1. 09:09

Sziasztok igen holnap telihold és csütörtöktől két héten át fogy a hold

December 1.

Növő Hold a Bikában

Ma kihozhatsz magadból mindent, amit csak szeretnél, mert a maximumon fogsz üzemelni. Dinamikus, és vállalkozó szellemű leszel. De ez nem azt jelenti, hogy minden áron gázolj át másokon, mert egy váratlan pillanatban fordulhat a kocka, és veled is megeshet. Cselekedj következetesen, akkor nem leszel nyugtalan, és nem lesz miért aggódnod. Szerelmeddel heves pillanatokat, és varázslatos éjszakát tölthetsz.

1255. Dóra. (válaszként erre: 1253. - Tundek)
2009. dec. 1. 08:30
A mai mérésem 57,1 kg :) szóóóval még 10 dkg :)
2009. dec. 1. 07:13
sziasztok, csütörtöktől kezdődik a fogyó hold?????????
1253. tundek
2009. dec. 1. 06:49

Sziasztok Csajok

Dóri remélem mára megvan az álomsúly.

Béka már rendbe jöttél?

Zsani lehet, hogy tényleg az vagy ha semmi más bajod nincsen. Csütörtökön megyek a suliba.

szép napot nektek

1252. gyöngyi
2009. nov. 30. 16:24
Mikor lesz telihold? Holnap?
1251. Tündi66
2009. nov. 30. 09:53

Tegnap moziztam a lányokkal.Újholdat néztünk.

Jövő szombatra betervezve a Rémségek cirkusza.

1250. Tündi66 (válaszként erre: 1246. - Szerencsésné)
2009. nov. 30. 09:52

Mikor a szivemmel dokihoz jártam,holter vizsgálat,ultrahang,ekg semmit nem talált,azt mondta a kardiológus,hogy ezek pánik rohamok.Jellemző manapság,hogy mindenre azt mondják,stressz,pánik,idegi alapon.

Eddig ahányszor doknőmnek mondtam,hogy igy vagy úgy fáj a hátam azt mondja ezek idegfájdalmak.Nem,hogy továbbküldene valahova.

Most vettem be Gool port,hátha segit.Férjemnek irták,mikor fájt nagyon a háta.Csak ő mellette járt masszázsra,tornára meg fizikóra.

Azt hiszem a Rubint R.torna tett be neki.A 20 perc a felső testre.2 nap csináltam meg.Olyan gyorsan váltogat alig lehet követni.Biztosan az húzta meg.Másnap egy srác a gyár megmaszirozta,mert ugrál ott valami és ő tanult maszirozni.Na onnantól jobban fáj.

Visszatérve a pánikbetegségre,sógornőm le van százalékolva vele.Szerintem aki erős,az le tudja győzni,ne engedd,hogy eluralkodjon rajtad.Gyere sűrün,mesélj és mi segitünk,hogy legyőzd.Az a lényeg,hgy ki tudd beszélni magadból a fájdalmaidat.Mindig legyen akinek elmondod.Sógornőmmel nem lehet beszélgetni.Nem mond semmit magáról pedig már 19 éve ismerem.

Fel a fejjel.Ez persze magamnak is szól.

1249. patrícia2000 (válaszként erre: 1246. - Szerencsésné)
2009. nov. 30. 07:22
én azzal küzdök jelenleg, 2,5 évig el voltam gyógyszer nélkül. most szedem a pánikra a gyógyszert,attól is fogytam. 1-et alvásra szedek,egy gyengét,1-et pedig nappalra,de ez is gyenge. szeretnék kineziológushoz menni januárban,az állítólag sokat tud segíteni. itt a keresőbe beírod, hogy pánikbetegség vagy kineziológia,sok oldal foglalkozik a témával.
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook