Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Napi irányadónk a Hold! fórum

Napi irányadónk a Hold! (beszélgetés)

❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
2010. jan. 29. 08:07
Sziasztok!Képzeljétek,nincs hangom!Hogy fognak örülni ennek a gyerekek:)
1817. tundek
2010. jan. 29. 07:11

Egy kis hold nektek tőlem:

29-én, pénteken, - délutánig - a Hold a Rák csillagjegyben halad. Ma vigyázzunk, nehogy megbántsuk érzékenyebb lelkű munkatársainkat, családtagjainkat. Ha feszült a légkör, akkor inkább vonuljunk el egy kicsit. Ma a veszekedéseknek sértődés lehet a vége.

Egészség:

Ma gyomrunk lesz érzékenyebb, - érdemes átgondolnunk, hogy mit eszünk. Részesítsük előnyben a könnyebb ételeket. Ne együnk egyszerre sokat, inkább kisebb adagokat válasszunk. Többször is fogyaszthatunk kekszet, zöldségeket.

Táplálkozás/diéta:

Ma ehetünk salátákat, vagy káposztát, kelbimbót. Ezek a zöldfélék értékes alapanyagai lehetnek a zöldsalátának. Jó jöhet az uborka is. A salátát ehetjük sovány hússal, feldobhatjuk néhány pirított zsemlekockával is. Az öntettekkel vigyázzunk, nagyon kalóriadúsak lehetnek!

Szépség:

Ma a melleink szépségével foglalkozhatunk, aminek van egy nagyon egyszerű, házilag is kivitelezhető módja. Kézi zuhanyozóval, váltott - hideg, meleg - zuhanyozással megedzhetjük a bőrünket. A kezelés látható eredményt hozhat, feszesebbek lesznek a melleink.

Munka/Pénzügyek:

Ma érzékeny hangulatban leszünk, nem megy a pontos, precíz munka. Elkalandoznak a gondolataink, lassabbak vagyunk. Könnyű nyugtalanság uralkodhat el rajtunk, ami még jobban megnehezíti, hogy odafigyeljünk. Tartsunk időnként szünetet a munkánkban!

Szerelem:

Ma szeretetre, cirógatásra vágyunk kedvesünktől. Értékelnénk, ha valóban figyelne ránk. Ha nem kapjuk meg tőle a gyengédséget, akkor megsértődünk, megfagynak az érzelmeink. Képesek vagyunk teljes egészében elzárkózni.

HarmoNet tipp a mai napra:

A mai a mosás egyik legeredményesebb napja, a ruhák fehérebbek lesznek, kevesebb mosóport kell használnunk. Ma a növényeinket is megöntözhetjük, a locsolás jót tesz! A szobanövények télen kevesebb vizet igényelnek!

VASÁRNAPTÓL FOGY A HOLD!!!!!!

1816. tundek
2010. jan. 29. 07:09

Sziasztok

Béka jó tanulást

Többiek jobbulást nekem is fáj két napja a torkom.

2010. jan. 28. 20:34
sztem pár nap múlva fogyó hold lesz.már én is azt várom. most betegen kevesebbet eszem.sok teát iszom.
1814. gyöngyi
2010. jan. 28. 18:14

Mikor kzd már fogyni a hold??

Ma van a 25. napom, ma megmérem magam!

1813. Monee1986
2010. jan. 28. 10:47
Ouh akkor látom beállok a sorba, csak én meg szokásosan felfázósan érzem magam :S, így meg még ülni is rossz :S
2010. jan. 28. 08:50
Nekem is fáj a torkom,a fülem:(éjszaka már vettem be gyógyszert.
2010. jan. 28. 07:12
sziasztok,na szépen összeszedtem valami nyavalyát. fájdogál a torkom,nyomott vagyok. Patti elmegy a suliba utána visszafekszem.pedig ma takarítani akartam,na azt sem fogok.. kamillatea meg ilyenek. viszont jó hír, hogy nincs étvágyam...
1810. Béka09 (válaszként erre: 1809. - Kata óvónéni)
2010. jan. 27. 19:11
:DDDD
2010. jan. 27. 14:46

Ennyi évesen??:)ha mégyegyszer hangoztatod,hogy milyen öreg vagy,úgy szólítunk majd hogy Béka anyó:)

Csak pihenj és regenerálódj!

1808. Béka09
2010. jan. 26. 20:55

:))

Köszi!

Összeszedem magam..csak olyan fáradt vagyok,pedig készülök választ adni Tundének is! Mag Kata óvónéninek.....

2010. jan. 26. 20:48
VÁRUNK MAJD VISSZA BÉKA!!!!
1806. Béka09
2010. jan. 26. 20:34

Sziasztok!

Hulla vagyok..a héten nemleszek itt túl aktív...ne haragudjatok! Reggel 8-17ig oktatnak ami ennyi idősen már megterhelő ;)

Pláne ,h nem is nagyon érdekel a téma ,csak szükségem van a végzettségre :))) ÁÁÁÁÁ

Jók legyetek,azért olvaslak titeket!! Púúúsza

2010. jan. 26. 19:03
móni,igen a lányok kicsit többe vannak,mint a fiúk. de ez egy fontos nap és megérdemlik a fodrászt,kozmetikust. a lányom elsőáldozására már most készülök,írogatok, mit hogy akarok. a fodrász ha jól megy minden ide jön hozzánk házhoz, a lányomon kívül még a 2 kis barátnője haját is meg fogja csinálni. már most irkálok,hogy mindennel képben legyek. nem lesz könnyű,minden apróságot fel kell írnom,itthon lesz tartva kb 25 ember lesz vendég, a sótartótól kezdve,szalvétatartó,meghívót én akarok készíteni egy egyszerűbbet,még kitalálom és megszerkesztem.
1804. Monee1986
2010. jan. 26. 12:48

Sziasztok!

Tünde! Van egy anyuról, ahol Hugival vannak, majd felteszem. Csak olyan gagyák voltunk, nem lett csinálva olyan amin mind a 4-en rajta vagyunk. Anyu nem volt hajlandó feljönni az állófogadásra, merthogy nem lett meghívva mint tanár, mert ugye ő alsósokat tanít, de hát én se voltam hívva csak a kamerázás miatt mentem, mert az kerül rá a hivatalos videóra...bonyolult ez is, eléggé :)

Amúgy 100Ft egy meghívóért, hát az szinte ajándék!

Itt a Hugi szalagavatóján a meghívó 600Ft volt fejenként a rokonoknak, nekem 400Ft, mert én úgynevezett "öregdiák" vagyok, hogy ott érettségiztem.

Ők is adtak 1-1 szál rózsát, ami mire a műsor véget ért már haldoklott.

Az esküvői ruha kölcsönzése 15ezer volt/ruha.

A lányok szoknyája, amit most meg még a ballagáskor vesz fel, meg talán érettségire az 5200Ft volt, pedig nem egy nagy szám.

Meg ehhez jöttek a fodrász, kozmetikus, amit ugye ki tagadna meg tőlük, hát olyan szépek voltak mind!

A sok kicsi sokra megy...

Ajj, ma még mindig semmire nem haladtam :(

Nektek azért szép napot! Itt süt a nap, de inkább csak fénye van, hideg van...

1803. gyöngyi
2010. jan. 26. 08:22
Na a mai evési intelmeket be tudom tartani! Gyümölcsnapom lesz...fúúj! Nagyon nehezen bírom.
1802. Tündi66
2010. jan. 26. 07:36

Jó reggelt!

Remélem gyermekeim pár percen belül elmennek a suliba és lefekhetek.

Tegnap este a torna szuper volt.Sokkal erősebb is mint múltkor és jó hangulatú.

Megyek szundizni.

Szép napot!

1801. patrícia2000 (válaszként erre: 1798. - Tundek)
2010. jan. 26. 07:27

ismerős,ismerős a helyzeted. mondjuk a mi osztályunk annyira nem fura. én ma délután megyek szülőire.

de elsőáldozásra készülünk és vannak kivételes személyek,akiknek semmi sehogyan nem jó,mindenbe belekötnek. nálunk az lesz, hogy a hitoktató és a pap kap 10 ezer forint értékű könyvutalványt. kell majd a templom díszítéséhez vagy 80 szál szegfű+a bevonuláshoz a gyerekeke kezébe kála, 15 szál. mi erre 500 ft-ot szedünk, gyerekenként 400ft-ot. lesz még videós,az nem tudom mennyit fog elkérni.a mise után pedig reggelizni megyünk át a plébániára,vagyis csak a gyerekek és szülők. ott a gyerekek kalácsot és kakaót kapnak. a kakaófőző asszonyoknak,akik ellátják őket ,2-3 asszonynak olyan 1000ft-os csomagot kell összeállítani, 1 raf...bonbon,és 1 kisméretű csomag kávét beletéve. még ezen ráérek idegeskedni,május elején lesz az áldozás.

elég mások rigolyáját kibírni.

1800. tundek
2010. jan. 26. 07:20

Jaj Moncsi szuperek a képek Apukád nagyon jó képű, de anyukádról miért nincs kép?

Nagyon csinik vagytok szépek a pároddal a hugod olyan kis szerény lány? A képeken úgy fest, nagyon csinik voltatok.

Majd teszek fel a fiam képei közé egyet ami szombaton készült mikor mentünk a központira.

1799. tundek
2010. jan. 26. 07:18

Egy kis hold mára:

26-án, kedden, a Hold az Ikrek csillagjegyben halad. Ma frissen ébredünk, gyorsan elkészülünk reggel. Napközben is érezhető, hogy rugalmasabbak vagyunk, szívesen fogadjuk az újdonságokat is. Tanulékonyságunk alkalmat adhat arra, hogy új feladatokkal birkózzunk meg a munkahelyünkön.

Egészség:

Ma érzékenyebb lesz a mellkasunk, fontos a friss levegő. Ha dohányzunk, akkor mérsékelhetjük az elszívott cigaretták számát. Dohányos családtagjainkat, pedig megkérhetjük, hogy ne a jelenlétünkben dohányozzanak. A passzív dohányzás ugyanolyan káros!

Táplálkozás/diéta:

Ha hízni szeretnénk néhány kilót, akkor ma együnk magasabb zsírtartalmú ételeket, jobban hasznosulnak a zsírok, olajok szervezetünkben. Ha viszont hízékony alkattal rendelkezünk, akkor jobb, ha a mai napon csak zöldségféléket fogyasztunk.

Szépség:

Ma a kezeinket érdemes tápláló krémekkel kényeztetnünk, alkalmazhatunk pakolást, amelyre, éjszakára pamut kesztyűt húzunk. Levághatjuk a körmeinket, de ne okozzunk sérülést, hiszen a kéz sebei ma nehezebben gyógyulnak.

Munka/Pénzügyek:

Ma szeretnénk tisztázni a munkahelyi ügyeinket, de figyelmetlenné válunk. Jól tesszük, ha reggel összeírjuk, hogy mi kellene elintéznünk. Így talán van esély arra, hogy nem felejtünk el semmi fontosat. Ha üzleti tárgyalásra megyünk, akkor előre gondoljuk át, hogy mit szeretnénk elérni!

Szerelem:

Ma nem leszünk fogékonyak kedvesünk erotikus csábítására, közömbösek lehetünk a szex iránt. Örülünk viszont annak, ha kettesben megnézhetünk egy jó filmet, vagy szerelmünk megosztja velünk érdekes gondolatait. Beszélgessünk a barátainkkal is!

tipp a mai napra:

Ma megnőhet a mozgásigényünk, egész nap könnyű nyugtalanságot érzünk. Ha aprólékos munkákkal foglalkozunk, akkor időnként tartsunk szünetet, így hosszabb ideig tudunk majd odafigyelni a munkánkra. Bevezethetjük a munkahelyi tornát!

1798. tundek
2010. jan. 26. 07:16

Sziasztok Csajok

Kata nem lehet az a baj, hogy sokat mozogsz és inkább átalakulsz mint fogysz? Rengeteg a mozgás nálad.

Itt vagyok csak a fiammal 3 körül értünk haza a dokitól. Arcüreg gyulladás

Utána 5-től este fél 9-ig szülőin voltam.

Hát ez van. Ez a ballagás már kikészít annyira egy fura osztály hogy csak na. Mindenki tiszta gyagya.Példa: a 100 forintos darabonkénti ár a meghívóra nem drága, holott más megcsinálná mondjuk 50-60-ért jó nem olyan csicsásat, de a 120 forint egy szál virágra amit odaad a gyerek a ballagáskor az anyjának esetenként az apjának egyfajta köszönés képpen ami olyan szép gesztus, és nagyon jó érzés (már a nagyfiamék is adtak) az túlzás és fölösleges DRÁGA kiadás. Hát full kivagyok tőlük.

Röviden ennyi. Full kikészültem

Csajok szép napot nektek legyen olyan a napotok amilyennek szeretnétek.

Nagyon hideg van kint.

2010. jan. 25. 20:42
Ma 6 km-t futottam és mellette általában van egyéb mozgás:rengeteg gyaloglás vagy torna dvd-re....a pulzusom az tuti fenn van futás közben,mert egyben futom le,pihenő nélkül.Nem mondom,hogy veszett gyorsan,ráállok egy tempóra és úgy végigcsinálom.
2010. jan. 25. 19:44
béka,köszi. majd lesz valami...de már jó lenne minél előbb
1795. Béka09
2010. jan. 25. 19:33

Jól kirobbantottam a cigi témát! :)))) hahaha

De dobjuk szerintem! ;)

Moneee nagyon csinik vagytok,szépek,elegánsak! Gratulálok! Amúgy a level nagyon nehéz ,ezt én mondom,pedig én általában mindent tartok és bírom,de nekem sem "jön" be,főleg ennyi sok edzés mellet.Én speckó számolom a kalóriákat és odafigyelek,hogy "jót" egyek!

Kata óvónéni: nem tudom miért nem megy a súlyod,ha VALÓBAN odafigyelsz a táplálkozásra,mondjuk 2-3 hét kell,hogy beinduljon minden fogyás..nem tudom hogyan bringázol vagy futsz és mennyit...mert bizony a kardióedzés a leg hatásosabb,de csak és kizárólag akkor,ha MINIMUM 40 percet csinálja az ember,annál kevesebb semmit nem ér!! Ezek tények..Én annyit edzek az elmúlt 2 hétben int egy állat és legfőképpne kardiózok,napi másfél órát és 1100 kalória a minimum amit elégetek egy edzésen,és még minidg nem indult el igazándiból a súlyom és bizony eléggé magam alatt vagyok emiatt,de tudom,hogy ez van..Futni nem tudok,mert félek a torok fájástól meg a karácsonyi betegségem nagyon kiakasztott ezért taposógépezek,meg a futópadon nyomom,meg a box (bár ma ahhoz sem volt kedvem)Én is centiket fogytam eddig egyértelműen a ruhákon érzem,de engem ez nem "boldogít" igazándiból,szóval ne add fel és nyomjad rendesen,de a kajára nagyon nagyon oda kell figyelni és a nassizásra,hogy jajj csak egy falatka volt ez vagy az ,mert az a falatka nagyon sok egy fogyózónak ;)

És rengeteg szénsavmentes folyadékot kell inni egy nap! Rengeteget!!!!!

Tündi66! ne hagyd magad az orvosok néha olyan idióták tudnak lenni...Komolyan..amit velem is műveltek,mikor vért köptem és közölte,h karácsonykor nem orvoshoz kell szaladgálni,hanem fájadlomcsillapítót bevenni...Nagyon szerncsés volt,hoyg k.o. voltam,mert lehet őt K.o.-ztam volna meg ,ha nem... :)

Jobbulást a lányodnak és komyolan nyomasd neki nagyon a vitamint!!!!És a foyladékot és ha tudsz infralámpát szerezni azt!

Tundek? Hol?

Peti remélem kapsz már hamarosan munkát,a társaságba meg hamar belerázódsz az tuti! ;)

Gyöngyi te se izgasd magad..nem szabad rágörcsölnünk,"csak" akarnunk kell és akkor hatásos lesz..Ezért kell és szabad csak heti egyszer mérni a súlyt!

2010. jan. 25. 18:23

kata óvónéni, én belefulladtam tavaly, hogy 3 hónapi szobabicózás után nem fogytam csak 2-3 kilót. hiába formásodott a combom,akárki akármit is mond,az sztem jobban hangzik, hogy fogytam 12-18 kilót,mint az ,hogy lement a combomról 8 centi. azért vagyok most is a diéta híve,az engem sokkal jobban ösztönöz,mint az, hogy 1-2 centi lemegy innen-onnan.

móni, szép az arcod.csini vagy. és te így vagy szép. lehet soványan az arcod sem olyan lenne. neked így szép az arcod.

tündi66,éjszakás leszel? jó munkát!

gyöngyi, szépen haladsz azért.

ma jóval kevesebb kaja volt, sok gyümölccsel..

holnap kíváncsi leszek a mérlegre

valami lappang bennem,az már biztos.aluszékony vagyok,fáradt és bágyadt.

1793. Tündi66
2010. jan. 25. 18:02
Mindjárt megyek a tornára.Utána meg dolgozni.Na reggel én leszek a mosott szar.Már bocsi.:))
2010. jan. 25. 15:27

Monee!Néztem a képeket!Két vonzó,szép lányt láttam:)

Tunde,sokat voltál eszembe a hétvégén,hogy mi lehet veletek,reméltem,hogy minden jóra fordul!Puszi nektek!

2010. jan. 25. 15:24

Sziasztok!

Itt vagyok,nem vesztem el,én mostanában olyan háttérolvasó vagyok.Ritkán írok,de mindennap olvaslak benneteket!Drága Béka!Nem tudok én rád haragudni:)Újfehértón élek,szinte a hajdú határon...Adj már nekem tanácsot,légyszi!Mit rontok el?Szinte minden nap futok már,van közben más mozgás is,nincs kenyér,nincs kóla meg ilyenek,de mégsem fogyok?Miért???Brühühü

1790. gyöngyi
2010. jan. 25. 13:07
22. -rosszul számoltam.
1789. gyöngyi
2010. jan. 25. 13:07
Sziasztok! Ma van a 21. napom eddig minden héten lement legalább egy kiló! Nem ma fogm mérni magam, mert ma szénhidrátnapom van és ilyenkor mindig több vagyok.Majd a gyümölcsnap után.Űgy örülök ennek a 79 kilónak, minha szép vékony lennék...milyen hülye vagyok hogy megint hagytam így elszaladni a súlyomat...de hát ez így megy 20 éve!
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook