Napi irányadónk a Hold! (beszélgetés)
Tündi! A fejem nekem is majd szét esik, és ez így van ideje, mióta ilyen változó az idő, sőt van, hogy annyira vacakul vagyok, hogy szédelgek meg hányingerem van. Általában mi is az időre fogjuk, remélem télleg csak az.
Szöszi! Olvastam a naplód, a múltkor februárban nekem is határeset volt a pajzsmirigyem, csak kicsit működött alul. Most voltunk bőrgyógyásznál, mert candidára is gyanakodtunk már anyuval, hogy így pár hónap alatt totál visszaszedtem ami egy év alatt lement. Azt mondta a doki, hogy ő nagyon felkapottnak tartja ezt a candidát, mert ugye kell is hogy legyen bennünk, meg durvának tartja a diétát is mert hogy minden nap kell szénhidrát mert az agynak szüksége van rá. A végére oda jutottunk, hogy egy életen át nem harcolhatunk a génjeink ellen, mármint, hogy ki milyen alkat, adottságú. Mondta, hogy az ő lánya is ilyen alkat mint én és sose diétázott, sose mondta neki, meg ilyenek, és happy meg minden. Jó neki, de én annyira nem.
Most majd ha szabadságról visszajött küld nekem beutalót vérvételre, mert szerinte a bőrnyűgjeim alapján is hormonálisan nem vagyok rendben.
Na én itt tartok most doki ügyileg.
Amit írtál dietetikus az biztos jó, de csak ha tényleg jó, mert például amikor velem az endokrinológián szemétkedett a doki, akkor csak odacsesztek egy szedett vedett kcal táblázatot meg egy pár napos mintát, és csókolom!
Amúgy én végül 3 dobozt is rendeltem, nem néztem itt herbáriákban, remélem jó lesz, meg csak nem koppincs :)
Szia! Sziasztok!
Jaj, de hát nem csak azt olvasom, sőőt annál már jobban szeretem a True Blood-ot, a Twilight most ezzel a könyvvel véget is ért, a TB meg vagy 10 részes :) Legalább páromnak sem kell törnie a fejét mit vegyem nekem, most is két könyvet kaptam az évfordulónkra. De amúgy nem csak ilyet olvasok, hanem múltkor megrendeltem az összes Fejős Évát, már egyet elolvastam, meg Coelhonak is volt most új könyve, meg még Musso is, szóval széles a paletta :)
A Tünde féle Hoodián vaciláltam, mert ugye nem két fillér meg még rájön az 1000 posta, kár, hogy nem lehet személyesen valahol átvenni Bp-n. De utána úgy döntöttem, hogy egye fene, már többet is kiadtam a fogyira, így végül rendeltem a 3 dobozos verzióból, így kicsit kedvezőbb is meg a posta is csak egyszer van rajta.
Én bízom benne, hogy jó lesz, mert eddig amit Tündével együtt próbálgattunk az nekem is mindig hatott, csak egy idő után valahogy elvesztette a hatását, mint a reduce weight is például.
Bocsi, hogy nem írok mindenkinek külön, de mindenkit olvasok itt a fórumon és mindenkire gondolok ha nem ír!!! :) tudom én se jövök túl sűrűn!
Vigyázzatok magatokra!
Pussszi
Tunde! a 3 kg-d a Hoo.val ment le?? Beraktam pár cikket erről a szerről, miután neked bejött, kutakodtam egy kicsit utána. Pár cikket beraktam a naplómba, meg a hírdetését és képét. Érdekes, hogy van több gyártó is, van aki nem forgalmazza, mert nem lehet valamiért. Erre vonatkozóan nem találtam semmit.
Nekem is kellene valami, de csak és kizárólag valami természetes, mert az allergiám miatt nem akarok megkavarni még jobban a szervezetem. Olvastam már itt a hoxán róla, de valahogy akkor nem keltette fel az érdeklődésemet, lehet mert sok volt a negatív tapasztalat!
Béka! Köszi!!
Sziasztok csajok!!!
Moneee örülök,hoyg hallottam felőled..hogy hányszor eszembe jutsz amikor reklámozzák a twighliht sokadik részét... :))) ne tudd meg!
A Tunde féle éhségcsökkentőt én is szerintem kipróbálom,ha valóban olyan jó ahoyg Tunde írja..és miért ne lenne???
Gyöngyi ! Nagyon ügyes vagy és irigylésre méltó.hogy a 4 kiló pluszodat észre veszed és azonnal teszel érte...Nagyon nagy gartuláció ezért!!Én is ma dinnyét eszem csak... ;)
Panna neked a naplóhoz írtam :)
Tundi66: Nem jó olvasni,h mi van veled ,de ami a legrosszabb azok az iszonyat mennyiségű frontinok,és félek ez az adag szám csak nőni fog,mert egyre jobban szokod!!! Szóval!! Én is olvsalak,de szívem szerint odamennék és leülnék veled beszélni,mert Te "belülről" nagyon másként látod szerintem ,mint mi "kívülről".VIGYÁZZ MAGADRA!!!!
MIndenkinek szép napot és aki nem írogat (pl Kata óvónéni..hol vagy?) Az írogasson!!!
Süt a Nap!
Púúúússszza
Olvaslak mindig, és összeszorul a szívem. Nagyon drukkolok neked, hogy úgy menjenek a dolgok ahogy szeretnéd!
Nekem ilyenkor a torna tesz jót, kikapcsol, de tényleg. Most kacérkodom valami táncos órával is, ha össze jönne!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ÉN IS!
A lelkem elég szarul van.Ma bevettem eddig 4 frontint.Őriben koncert volt.LORD!Ittam egy jégert aztán irány az eleje.A második sorban tomboltam ki magamat.De itthon már újra rossz a kedvem.
De most dolgozni sem akarok bemenni.Nem tudom hova legyek.
Szia!
Örülök ha jó, és lehet most belém is lelket öntesz ezzel, és én is beruházok rá, hátha segít! Már én is láttam ezt neten, meg mindenféle adok veszek oldalon, de már annyi de annyi mindent kipróbáltunk így együtt, hogy azt a kevés kis pénzem, amit egyébként én is abból gyűjtögettem, hogy eladok felesleges dolgokat nem akartam elkótyavetyélni. De most erre rálesek komolyabban!
Most megyek is tovább, de olvaslak titeket mindig! És örülök, hogy Tünde rólad is hallani!
Velem nem sok ezért sem szoktam írni, munka még mindig semmi csak küldözgetem. Egy éve lesz 30-án hogy regisztráltak a munkaügyibe, nem tudom elvileg ilyenkor már majd csak járna vmi, mert eddig totál feleslegesek voltak...
Puszi nektek és szép estét, itt nagyon ramaty az idő, és így az egész hangulatom is :S
Muszáj megint nekifognom a fogyinak, felszedtem 4 kilót és különben is szarul vagyok.
Pont ma állapítottam meg, hogy amíg fogyóztam, ittam a gyógyteátés bicajoztam minden este százszor jobban éreztem magam. Igaz, hogy sokat dolgozok mostanában meg elég sok negatív dolog történt velem, de ennyire rosszul nem kéne éreznem magam!
Hétfőn és kedden méregtelentek, aztán nekifogok megint a 90 naposnak.
TUNDE!!!!!!
A JÓ ISTENKE ÉLTESSEN TÉGED NAGYON SOKÁIG!!!
Boldog születésnapot!!!
Púúússszzzaaa!!!!!
sziasztok csajok nem akarok és azért ismertek már annyira, hogy nem vagyok hazudós vagy valami fellengzős, de ez a bogyó nekem nagyon szupi mai mérlegelésem mutatja az eredményességet és az, hogy Apa hétfőn elment és tegnap estem megkérdezte mikor haza ért Anya te fogytál? Annyira boldog vagyok, mert végre elindultam a fogyás útján remélem, de az igazi siker akkor lesz ha végre 8-al aztán 7-el kezdem a mérlegelést.
Tudjátok, hogy nem egyszerű a melóm kemény fizikai és mégsem vagyok fáradt, vagy gyenge ugyanúgy végzem mint eddig. Mindenféle kertelés nélkül nekem sokal jobb mint a red volt.
Béka drága ott a link nem titkolom én is a neten találtam rá két hete és rendeltem megjött és hétfő óta szedem először napi 3-at szedtem de most már csak napi kettőt szedek belőle mert annyi bőven elég. Lehet később napi egy is elég lesz belőle
Gyöngyi ma van telihold és holnaptól fogy ezerrel!!
Remélem mi is szép napot mindenkinek!!!!
TUNDEEEE!!!!!!
ÉÉÉS nem osztod meg velünk,hoyg MI az!!!!!????????
Helloka...nekem is étvágycsökkentő kell ,mert redet most nem tudok szerezni!!!!!
Tundeee lécccííí!!!
Pusza!
sziasztok drágáim azt hiszem megtaláltam a red sokkal szuperebb utódját. Tényleg nagyon tuti de most komolyan pont mint a red. Már 5 napja szedem és enni már a második naptól nem kellett. Mellékhatás néminemű nem alvás de nincs szívdobogás, hidegség, éhség az meg főleg csak szomjúság. Holnap benézek. Ja és képzeljétek kaptam egy tetkót apától a szülinapomra megelőlegezte. A régi folytatása ami a vállamon van.
Puszi mindenkinek. Úgy érzem most sikerülni fog a dolog, letudok fogyni legalább 75 kilóra és akkor úgy fogok rá vigyázni mint egy drágakőre.
Szép napot CSajok
Sziasztok!
A táncos óra jó volt.Kikapcsolt és dőlt rólunk a víz.
Munkatársnőm kisfia sajnos nem tudott táborba menni,mert a víz,egy kis patak miatt nem lehet.Aztán egész nyárra nincs hely,hogy más időpontra tennék.
Itthon a helyzet változatlan.Már mindenhol útálok lenni.A gyárban sem jó meg itthon sem.Hova legyek?
Nah jó ,írtam egy litániát ide és szétkapcsolt a gépem,szóval nem jött át nektek..most se időm se kedvem ezt megismételni,talán estefelé..a nem létező összes tököm ki van...ááááááááááááááááá
Jó hogy süt a Nap...szép napot!
pusza csajok!
Sziasztok!
Végre megvannak az elveszettek is!!!
Kitartás mindenkinek!!
Most a csajok kitalálták,hogy hétfőn,szerdán és pénteken legyen torna,mert most üres a terem.Szerdán valami szambás torna szerűséget akarnak tartani.Kiváncsi leszek.Lelkileg is feltölt,hogy eljárok oda.
Sziasztok!
Voltam fújatni, nagyon jó volt. Fizu után megint megyek, mert tényleg néhány kg mínusz rögtön. :)
Már nem görcsölök semmin, csak próbálom okosan csinálni, mert nagyon kell. A tükröt is szeretem már.
Ennyi esőt itt a homok sem bír már! Ez se jó, de a 40 fok sem. Jó lenne ha már eldöntené az időjárás mit akar.
Dóra: nagyon ügyi vagy!!
Béka: és mennyi ment le cm-ben? Mert ugye az látványosabb? Lehet egy pajzsmirigy vérkép sokat mondana. Nekem 4 havonta nézi a doki, biztos ami biztos alapon.
tundek: gyere sűrűbben! És ne add fel, látszani fog az!
Zsani: bacik?
Táboroztatok..brrrr! Ma egész nap bent kellett lenni, az idő miatt. Amúgy is utálom már ezt a sok esőt, de most még inkább!
Párom a visszérműtét után nagyon lassan gyógyul, fájdalmai vannak, amire nem készítette fel az orvos...Amúgy is nyűgös pasiból van...
Szia
Élek :))
58 kg-val :S :)
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk a napi hangulatot, közérzetet... 10tuti :) 1borzalmas :(
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- (Ne mindig csak a jót.) Napi rosszaságod!!:)))
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Valentin napi szerelmes sms-ek, idézetek, versek
- Szakácskönyv a Holdtól a Napig