Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Napi irányadónk a Hold! fórum

Napi irányadónk a Hold! (beszélgetés)

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
2868. tundek
2010. aug. 4. 05:58

jó reggelt nektek

4-én, szerdán, a Hold a Bika csillagjegyben halad. Ma is nehézkesebbnek érezhetjük magunkat, lassan szánjuk rá magunkat a tettekre. Inkább elméleteket gyártunk, de maradunk a megszokott úton. Ne kísérletezzünk új módszerekkel! Nem tudunk alkalmazkodni a változásokhoz.

Egészség:

Ma vigyázzunk jobban a torkunkra, még akkor sem célszerű túlságosan hideg italokat fogyasztanunk, ha úgy érezzük, hogy nagyon melegünk van. Ugyanígy kerüljük el a jeges édességeket. Nem ma van a jégkrémek, vagy a jeges kávé napja, - torokgyulladás lehet az ára!

Táplálkozás/diéta:

Fontos, hogy szervezetünk mindig megkapja a számára szükséges vitaminmennyiséget! A vitaminok a szervezet "biokatalizátorai", bizonyos életfolyamatok nem mennek végbe, ha nincsenek jelen. A C-vitamin, pedig mindig kapjon kiemelt helyet táplálkozásunkban!

Szépség:

Ma érzéki hangulatunkat legjobban az ajkaink tükrözhetik. Használjunk szájfényt, ami teltebbé varázsolja ajkainkat. Ezt a legeredményesebben akkor érjük el, ha világos, fénylő színeket használunk, ez optikailag megnagyobbítja az ajkainkat. Így lesz igazán szexi a hatás!

Munka/Pénzügyek:

Ma lassabban dolgozunk, viszont alaposabbak leszünk. Foglalkozzunk a precíz feladatokkal, amelyek több türelmet igényelnek. Megtehetjük, hogy végre rendet rakunk az asztalunkon, vagy a fiókjainkban. A nap alkalmas arra is, hogy a pénzügyeinkkel foglalkozzunk.

Szerelem:

Ma nem szívesen keveredünk konfliktusba kedvesünkkel, békések, türelmesek leszünk. Ha mégis veszekedésre kerül a sor, akkor erőteljesen mutatjuk ki a dühünket. Szerencsére erre csak nagyon szélsőséges esetben kerül sor, amikor már nincs más megoldás.

tipp a mai napra:

Ma élvezünk minden olyan tevékenységet, amellyel önmagunkat kényeztethetjük. Jólesik egy aromaterápiás fürdő, - nyugtató illattal, de örülünk egy finom illatú testápolónak is. A bőrünk a mai napon egyébként is érzékenyebb lehet.

Augusztus 4.

Fogyó Hold a Bikában

Ne feledkezz meg egy személy születésnapjáról, legalább egy SMS-t küldj neki. Hajlamos leszel a mai napon túlzásokba esni, és olyan dolgokat mondani, amelyekkel önmagadnak ártasz a legtöbbet és a legjobban. Fantasztikus formában leszel, már ami a fizikai teljesítményt jelenti, és az is előfordulhat, hogy mindezt az ágyban vezeted le, amivel a partneredet elkápráztathatod. Viszont közlekedj óvatosan az utakon, mert ezek a napok veszélyesebbek, mint korábban bármikor.

2867. szöszipanna (válaszként erre: 2863. - Tundek)
2010. aug. 3. 17:27

Na kép az már van, de az arcomat kivettem belőle. Hát én is 69kg-val éreztem magam jól, de a 75 a reális súly szerintem amit tartani tudok, mivel azt évekig tudtam. Akkor hajrá nekünk!! :)

Igyál sok vizet, és pihenj, csak ez segít ilyenkor.

2866. Szerencsésné (válaszként erre: 2863. - Tundek)
2010. aug. 3. 14:52

Hali!

Nagyon élvezem.Igyekszem gyors kajákat főzni ebédre,h minél kevesebb időm teljen a főzéssel,és többet lehessek a családdal.Tegnap bicaj-túrát szerveztünk 4-esben(amióta az eszemet tudom,nem nagyon voltak ilyen programjaink).Nagyon jól sikerült!A gyerkőcök egészségesen elfáradtak,nekem meg jól esett egykis light-os mozgás.Délelőtt a fia mekapta a 6 éves szuriját,és mivel hősiesen tűrte,ezért a jutalom egy vizipisztoly lett.(persze a kislány is kapott a békesség kedvéért)Délutánra már igéri a vihart,esőt,de még szép időnk van,úgyhogy addig sétálunk mejd egyet,ha felébred a Laura.Tehát szinte olyan,mintha nyaralnánk.Nagyon élvezem!!!

A ma reggeli mérlegelsem kimaradt,de szerintem majd csak jövő hét kedden állok mérlegre,ha addig kibírom:)

Tündi,akkor én is megyek olvasni!Puszi!

2865. gyöngyi
2010. aug. 3. 11:02

Na persze nem bírtam aludni a nyakmereítőben, úgyhogy levettem...Most rajtam van, napközben nem olyan gáz. A súlyom stagnál 72 kiló vagyok, hol több, hol kevesebb fél kilóval. Most, hogy többféle gyógyszert is felírtak leálltam a Hoodiával, mert nem tudom a hatását a többi gyógyszerre.

Pénteken megyünk nyaralni!!!!Egy hét Horvátország-már alig várom!

2864. Tündi66 (válaszként erre: 2861. - Szerencsésné)
2010. aug. 3. 07:14

Légyszi inkább a naplót nézd meg.Köszi.

Éjjel dolgoztam.Megyek aludni.Jó napot mindenkinek.

2863. tundek (válaszként erre: 2862. - Szöszipanna)
2010. aug. 2. 21:19

Sziasztok Csajok

Tündi mi van veled? Megyek gyorsan naplót olvasni.

Szöszi tök jó lenne végre egy kép magadról én valamiért azt hittem teljesen a mai estéig, hogy te olyan 50 valamennyi és 60 valamennyi között mozogsz. Elképzelésem sincs, hogy miért gondoltam ezt.

Szorítok hogy mindketten elérjük azt a bizonyos 75-öt bár én 70-73 szeretnék lenni nagyon.

Gyöngyi ne hagyd abba menj tovább.

Zsani élvezed a szabit?

Ma tuti napszúrást kaptam tökre hánytam és olyan vagyok mint a paprika

Szép estét mindenkinek és légyszi gyertek

2862. szöszipanna (válaszként erre: 2860. - Gyöngyi)
2010. aug. 2. 19:41
Nekem egy frontális baleset utána mondta egy fél tucat orvos, hogy csak azért fáj a jobb lábam, kezem, mert nagy volt az ütés. Egy évig senki nem hitt nekem, mondván csak izomláz. Majd rendbe jön. Szöszi erre ideges lett, mert sportol és tudta hogy ez nem ugyanaz. Jóképű dokibácsit megzsarolta, szöszisen és válasz az volt, hogy fizettél te már sok tb-t, jár neked egy mri és ct. Éééss lám, 2 gerincsérv. Masszírozás havonta, ha ez meg van, akkor nincs gond. Ha elmarad pénz hiány vagy egyéb dolgok miatt, akkor fél évente tb-s kezelések, amik jók különben. Szóval ha kell tanács, 2005 óta Szöszinek van tapasztalata. ;)
2861. Szerencsésné (válaszként erre: 2859. - Tündi66)
2010. aug. 2. 15:41

Akarod itt leírni,vagy inkább olvassam a naplódat,ha kíváncsi vagyok?

Puszika!

2860. gyöngyi
2010. aug. 2. 14:34
Én is ! A fél napomat az orvosoknál töltöttem.A reumán azt mondták némi vizsgálat után, hogy nincs semmi szervi baja a nyakamnak, menjek az ideggyógyászatra. Ott vártam másfél órát, utána alaposan megvizsgált a doktornő. Felírt egy csomó izomlazító gyógyszert meg erős vitaminokat, meg egy gallért amit otthon, meg alváshoz kell viselnem. Még nem tudom, hogy fogok ebben aludni??? Azt mondta 2-3 hét alatt ez rendbejön.Remélem....
2859. Tündi66
2010. aug. 2. 13:40

Sziasztok!

KIVAGYOK!!

2858. tundek
2010. aug. 2. 05:57

jó reggelt hold mára:

2-án, hétfőn, a Hold belép a Bika csillagjegybe. Ma már lassabbak leszünk, mindenre több időt kell szánnunk. A feladatainkkal is nehezebben készülünk el, de legalább, amit kiadunk a kezünkből, az kifogástalan. Kitartóan dolgozunk, de nem örülünk a váratlan eseményeknek!

Egészség:

Ma érzékenyebb lehet a torkunk, nem célszerű hideg italokat fogyasztanunk! Inkább válasszunk szobahőmérsékletű innivalót, így nem tesszük ki magunkat a torokfájás kellemetlen panaszának! Érdemes a füleinkre is jobban vigyáznunk, nem tesz jót, ha huzatos helyeken tartózkodunk.

Táplálkozás/diéta:

Ma érdemes répát, retket, zellert, karalábét, burgonyát fogyasztanunk, készítsünk ezekből a zöldségekből egy tápláló, ám könnyű salátát! Még jobb, ha a salátánkat egy kis fokhagymás öntettel ízesítjük, hiszen a fokhagyma segíthet immunrendszerünk szinten tartásában!

Szépség:

Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs. Ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a szakembert arra, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!

Munka/Pénzügyek:

Ma nehézkesebben fogunk haladni a munkánkkal, valahogy minden kétszer annyi idő alatt sikerül csak. Ha túlságosan szigorúak vagyunk önmagunkkal, vagy kíméletlenül hajtjuk magunkat, akkor szinte biztos, hogy feszült hangulatba kerülünk.

Szerelem:

Ma az érzékiség irányít minket, nemcsak a szexnek örülünk, hanem minden kényeztetésnek, ami az erotikával együtt járhat. Egy kellemes, meleg fürdő, vágykeltő vanília, vagy fahéj illattal, elvarázsolhat minket. A szexet most műveljük ráérősen, ínyenc módon.

tipp a mai napra: Ha szeretünk kertészkedni, és azt szeretnénk, hogy növényeink erős gyökérzettel rendelkezzenek, akkor érdemes a mai napon szaporítanunk őket. Ültessük el, a már kigyökereztetett kis növényt, vagy telepítsünk bokrokat a kertünkbe.

2857. Monee1986 (válaszként erre: 2850. - Béka09)
2010. aug. 1. 16:32
Jó néha "elsírni" a bajunk, így te is nyugodtan ránkzúdíthatod. Mindannyiunknak megvan a maga nyűgje, kinek miért, és ha mást nem is, de meghallgathatjuk egymást, olykor még tanácsokkal is ellátva a másikat!
2856. tundek
2010. aug. 1. 08:11

Béka reméljük így lesz.

Tündi igen elvégeztem a masszázs sulit, csak az a baj, hogy az embereknek nem nagyon van pénzük sajnos ilyen plusz dolgokra. Volt pár vendégem az elején sőt most is van 1-1 beesik de nem jellemző sajna, hátha egyszer majd jó hasznát veszem hogy elvégeztem.

2855. tundek
2010. aug. 1. 08:09

jó reggelt mindenkinek Hold mára:

Ma a fogainkkal lehetnek problémák. Nézzünk bele a naptárunkba, és gondoljuk végig, hogy mikor tudnánk elmenni fogorvosunkhoz, egy ellenőrző vizsgálatra. Ma ne fogyasszunk mértéktelenül sok kávét! Szemproblémáink fokozottabban jelentkezhetnek azokon a napokon, amikor a Hold a Kos csillagjegyben tartózkodik. A leggyakoribb ilyen jellegű panasz a kötőhártya gyulladás. Ez a kellemetlen betegség idegen, zavaró anyag, pl. por hatására lép fel.

1-én, vasárnap, a Hold a Kos csillagjegyben halad. Ma a fogainkkal lehetnek problémák.

Egészség:

Szemproblémáink fokozottabban jelentkezhetnek azokon a napokon, amikor a Hold a Kos csillagjegyben tartózkodik. A leggyakoribb ilyen jellegű panasz a kötőhártya gyulladás. Ez a kellemetlen betegség idegen, zavaró anyag, pl. por hatására lép fel.

Táplálkozás/diéta:

Ma gyorsabb lesz az anyagcserénk, s a csípősebb ételektől sem fájdul meg a gyomrunk. Azt tapasztalhatjuk, hogy éhesebbek vagyunk, hiszen szervezetünk hamarabb elégeti a kalóriákat. Jó választás lehet ma a paradicsom, paprika, hiszen szükségünk van a vitaminokra!

Szépség:

A mai arcmasszázs visszaadhatja arcunk tömörségét, határozott vonalait. A mozdulatokat mindig alulról, fölfelé, körkörös mozdulatokkal végezzük. Fontos a rendszeresség. A masszázst tápláló krémmel végezzük, így még jobb lesz az eredmény!

Szerelem:

Ma tüzes hangulatban leszünk, megnövekszik az igényünk a szexre. Ha tartósan kielégületlennek érezzük magunkat, akkor a mai napon türelmetlenekké válhatunk. Ebben az esetben szinte biztos, hogy összeveszünk párunkkal, és csúnya jelenetben lehet részünk.

tipp a mai napra:

Ma a tetterő napja van, minden erőnkkel meg szeretnénk mutatni, hogy mire vagyunk képesek. Fontos, hogy levegőre menjünk, kiránduljunk, vagy éppen a kertünket rendezgessük. Hihetetlen energiákkal rendelkezünk, amit le kell vezetnünk!

Szép napot nektek!

2854. Béka09
2010. júl. 31. 22:02

Köszi nektek!

Tényleg..csak sajnos és ilyen hülye vagyok..de majd biztos megoldódik..ahoyg minden..

Köszi!

2853. Tündi66 (válaszként erre: 2850. - Béka09)
2010. júl. 31. 15:01

Fontos,nekem legallábis,hogy valakinek ki tudjam önteni a szívemet.Te mindig olyan erős vagy,és helyre rázol minket!Ha úgy érzed,hogy ki kéne írnod vagy mondanod bármit szívesen meghallgat bármelyikünk.Sokszor az a legnagyobb segítség,ha meghallgatja valaki az embert.Mindenki más,de a legtöbb embert felőrli a magába folytott bánat.Akkor is van a bánat,ha leírom,de valahogy mégis könnyebb.Zúdítsd ránk nyugodtan!

Vagy kezdj titkos naplót.Ne csüggedj!A felhők mögött mindig kék az ég!CSAK MÁR LÁTNÁM!!!

2852. Szerencsésné (válaszként erre: 2845. - Tündi66)
2010. júl. 31. 14:14
Nekem ne ígértek ilyen szép fizetést,csak kb a feléről lenne szó,de ez igen nagy cég,1400 dolgozóval.Szóval egyenlőre totál ideális lenne.De nem élem bele magam,majd csak találok vmi mást.....:))
2851. Szerencsésné (válaszként erre: 2850. - Béka09)
2010. júl. 31. 14:13
Hát igencsak letörve olvasom,amit írtál!!!!Hiszen pnt te vagy az,aki mindenkiben tartja a lelket,és segít,ahogyan csak tud.Igenis írj naplót,vagy gyere ide és mondd el,hogy mi a baj.Látod,valamilyen szinten mindenkinek segít,ha kiönti a lelkét!!!!Nekem is segített,anno amikor padlón voltam.Sokat jelentettek a bíztató szavak,amit innét kaptam.Próbáld meg te is,ha nem is nyilvánosan,írj privit.Kitartás!!!!
2850. Béka09 (válaszként erre: 2849. - Tündi66)
2010. júl. 31. 13:03
Most látom ,hogy megint van naplód! Most olvastam végig..hát nem könnyű ott sem...de legalább kiírod..Most én is ezen gondolkodom,de én képtelen vagyok kiírni..sajnos...és ez baj,mert nem is mondom ki és nem is írom ki,csak gyötrődöm és néha úgy érzem,hogy megaszakad a szívem...
2849. Tündi66
2010. júl. 31. 12:09

Sziasztok!

Béka,nem sokat árultál el,hogy mi a baj.De jó,hogy újra írsz.

Én is inkább a naplóba írok sokat.Sok hülyeséget,de megzakkanok,ha nem adhatom ki magamból.

A férjem és a lányok Pesten vannak.Ott aludtak mégis férjem nagynénjénél.

Ma jönnek haza.

A Diesel clubba (ha jól írtam) szeretnének elmemmi a lányok valami japán együttes koncertjére szept.29-én.Milyen hely ez?Nem tud róla valaki?

Tisztára meg vannak veszve a japánokért.Meg akkor még ott az alvás probléma.Én a férjem rokonaihoz nem mehetek aludni,ugyebár.Nem tudom el tudok-e menni a csajokkal.

2848. Béka09
2010. júl. 31. 11:59

Sziasztok!

Nem is tudom mikor írtam utoljára! :(

Bocsi,de azért olvasok...

Nálam a héten csak a rossz történt és meg vagyok borulva eléggé,de nem hagyhatom el magam,úgyhogy próbálom a napokat és legfőképpen az estéket túl élni..azok a legrosszabbak..a héten gyarló módon csak egyszer edzettem..nem is tudom..és nincs lelkiismeret furdalásom.olyan fura..nah mindegy...mindenkinek szép napokat!

2847. szöszipanna (válaszként erre: 2846. - Tundek)
2010. júl. 31. 10:07
Köszi! Akkor óvatos leszek ma!
2846. tundek
2010. júl. 31. 07:36

Jó reggelt hold mára:

2010. július 31.

Fogyó Hold a Kosban

Meggondolatlan és lobbanékony leszel, ezért jó lesz, ha vigyázol, mert könnyebben balesetet szenvedhetsz. Szexuális étvágyad is az átlag fölötti lesz, és ennek hatására belemehetsz egy olyan kalandba, amibe nem kellene. Még ha egyéjszakásnak gondolod, akkor sem. Vagy ha „ezer éve” nem voltál senkivel, akkor sem, mert ennek a kalandnak nagy ára lesz…

31-én, szombaton, a Hold a Kos csillagjegyben halad. Ma már nyoma sincs bennünk a túlérzékenységnek, tetterőnk visszatér. Élünk, halunk a mozgásért, - érdemes egy jó nagy erdei kirándulást tennünk. Élvezzük a kertünkben való munkálkodást is.

Egészség:

Ma aktuális lehet a fejfájás. Ennek oka lehet, hogy többet vállaltunk a kelleténél az utóbbi időben. Jó lenne, ha a mai napot, - amennyire lehet – tehermentesítenénk. Fontos, hogy ma sok-sok tiszta vizet igyunk. A mértéktelen kávéfogyasztástól azonban óvakodjunk.

Táplálkozás/diéta:

Ma a Hold energiája segít nekünk abban, hogy a nehezebb ételeket is feldolgozza szervezetünk, és hasznosítsa a bennük található értékes tápanyagokat. Ilyen a bab, amelyet fogyaszthatunk főzelék formájában is, vagy akár csípősen.

Szépség:

Ma masszírozzuk át az arcbőrünket, de előtte fontos, hogy megszabaduljunk az elhalt hámrétegtől. A legjobb, ha a száraz bőrűek hetente egyszer, a zsíros bőrűek, pedig hetente kétszer radírozzák le az arcbőrüket. Ha már tiszta az arcbőr, akkor jöhet a masszírozás, tápláló krémmel.

Szerelem:

Ma szenvedélyes hangulatban leszünk, nem a romantika motivál minket a párkapcsolatunkban, inkább a nyers szexualitásra való igény lesz jellemző. Ha a rivalizálás sokszor megjelenik szerelmi életünkben, akkor ma biztosan le akarjuk igázni kedvesünket.

tipp a mai napra:

Vegyük ma szemügyre, hogy mennyire fehérek a fogaink. Ha úgy találjuk, hogy elszíneződtek, vagy fogköveket fedezünk fel, akkor gondolkodjunk el a fogfehérítő kezelésen. Sokat segíthet a fehérítő fogkrém is, de ezt rendszeresen kell alkalmaznunk.

Szép napot mindenkinek

2845. Tündi66 (válaszként erre: 2843. - Szerencsésné)
2010. júl. 30. 20:11

Szia!

Az nagyon tuti fizetés lenne!Remélem sikerül!!Nagyon kevesen alkalmaznak kezdőt.Talán csak a nagyobb cégek.De az egyre kevesebb.

2844. Monee1986 (válaszként erre: 2837. - Szerencsésné)
2010. júl. 30. 18:22

Drukkolok Neked!

Ez a gond, hogy mindenki több éves tapasztalattal rendelkezőt keres...de így sose lesz tapasztalatunk.

Pályakezdőként meg nekem, hogy is lenne több éves :S

2843. Szerencsésné (válaszként erre: 2842. - Tündi66)
2010. júl. 30. 14:46

Szia Tündi!

Jobban vagy már????

Itt ami környékünkön nagyon nehéz a meló-helyzet.Én most még elvagyok a munkahelyemen,de jobbat akarok keresni,mert havonta 60 körül kapok kézhez,ami gyakorlatilag semmire sem elég.Azért jártam a suliba,mert tudom,h ezzel a szakmával jól lehet keresni.A fickó,aki mellé keresnek munkavédelmist,ahol tegnap voltam brutó 400-at kap!!!!!Szóval azt gondolom,h tényleg ebben a szakmában kell keresgélnem.

Amúgy én a jövő héten leszek szabin.Ez lesz a gyerekek utolsó hete a szünetből.Már nagyon várom,h végre egy egész hetet velük lehessek reggeltől estig:))

2842. Tündi66
2010. júl. 30. 11:14

Sziasztok!

Nagyon szomorúan olvasom,hogy milyen nehéz munkát találni.Sajnos el kell fogadni mindent,amit ajánlanak.Sokszor belegondolok,mi lenne velem a munkahelyem nélkül.Ez az első ahol dolgozok.25 év.Belehalnék,ha változtatnom kéne.

Tünde,a masszázs tanfolyamot elvégezted.Azzal mi van?Nem találsz azzal munkát?Vagy nem jól emlékszem?

Ma megint torna.Heti 3 sok.Kell,azt tudom,csak időben beegyeztetni a programba.Most még oké,szabin vagyok,de hétfőtől újra meló.Azért próbálom úgy rendezni a napjaimat,hogy beleférjen.

2010. júl. 30. 10:59

Sziasztok!

Hát én még mindig betegen olvaslak benneteket. De látom milyen jól megy a fogyi nektek. Majd én is csatlakozom a jövő héten ismét, csak most az egészség az első. Remélem pár nap és a régi leszek megint.

2010. júl. 30. 07:05

Sziasztok:)

Olvasgattam visszafelé, és látom, nem csak én küzdök állástalansággal.

Én most voltam az egyik pénzintézetnél állásinterjún. Brutto 130ezer..... őszintén... ez mire elég?

hozzáteszem nyelvvizsgám és diplomám van. Egyszerüen hihetetlen......3 éves tapasztalat....

nemtudom mit várnak az emberektől.

2839. tundek
2010. júl. 30. 05:36

Hold mára nektek tőlem:

30-án, pénteken, a Hold a Halak csillagjegyben halad. Ma egyáltalán nem tudunk koncentrálni. Megpróbálhatjuk kierőszakolni magunkból a precíz munkát, de szinte teljesen reménytelen. A szerelem viszont fontossá válik, nagy igényünk támadhat a romantikára.

Egészség:

Ma a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti a Hold. Vigyázzunk jobban a lábainkra, lehetőleg kényelmes cipőt hordjunk. A reflexzóna masszázs pihentetően, méregtelenítően hat a szervezetre, és a könnyebb panaszokat teljesen megszűnteti.

Táplálkozás/diéta:

Jó, ha a mai napon főzelékfélét fogyasztunk, különösen kedvező a spenót, vagy a kelkáposzta. A gomba is kiváló lehetőség. Mivel a mai napnak jó a szénhidrátminősége, ehetünk kenyeret, vagy péksüteményt, de nagyon vigyázzunk a mértékre! Könnyebben hízunk, mint máskor.

Szépség:

Ma tarthatunk víznapot, ami jót tesz az alakunknak. Fontos, hogy egy naptól még ne várjunk csodát, hiszen ilyenkor csak a

felgyülemlett szöveti folyadék távozik el a szervezetből. Az igazi fogyáshoz kitartó és hosszabb munka szükséges. Változtassunk átgondoltan az életmódunkon!

Munka/Pénzügyek:

Ma már semmi kedvünk nem lesz a munkához, a leginkább pihenni szeretnénk. Elképzelhető, hogy reggel elalszunk, hiszen egyébként is több lazításra lehet szükségünk. Fontos, hogy ne akarjunk magunkból olyan teljesítményt kierőszakolni, amelyre nem vagyunk képesek!

Szerelem:

Ma érzékeny hangulatban leszünk, - gyengédségre vágyunk kedvesünktől. Érezni szeretnénk, hogy testileg és lelkileg is teljes mértékben eggyé válunk. Ha sikerül egymásra hangolódni, akkor szép élményekkel ajándékozhatjuk meg egymást.

tipp a mai napra:

A mai nap aktualitása az idősebb családtagjainkkal való törődés. Ha van idős rokonunk, - netán a szüleink, vagy a nagyszüleink, - akkor legalább egy telefonnal érdemes őket megtisztelnünk, de még jobb, ha látogatást teszünk náluk.

Szép napot mindenkinek!!

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook