Nálunk nem jön be a TV2 és az RTL Klub és nagyon bosszantó! Mitől lehet? (tudásbázis)
Nálam is néha rakoncátlankodik.. Eleve a hegyek bezavarnak, az RTL klub be sem jön, meg ha fúj a szél, vagy esik az eső, akkor a "csiga2" is sistereg...
Van ilyen tetőre rakható nagy antenna, azért csak egyszer kell fizetni, nekem is olyan lesz.. (miután az e.on hajlandó lesz végre az áramom rendbetenni)
Nem kötelezhetnek semmire és nem is fognak.Annyira igen, hogy 2011 után csak digitálisan lehet majd venni a földi antenákkal is az m-1,m-2,tv-2.rtl-klub adását.Sokkal jobb lesz a minőség és több adást is el tudnak juttatni a nézőkhöz.Az u.n. "setup box"-t kell majd beszerezni, de erre bőven lesz idő nem kell kapkodni vele.
Más országokban pl. német o.-ban már működik ez a fajta tv-rádió adó sugárzás.
Szia!
Nálam működik rendesen.
Nekem a T-HOM-nál van kábel tv,de az csak egy tv-re van,az meg a hálószobában van.Itt a nappaliba és az ebédlőbe nekem is olyan antennáról jön a műsör,de jól működik.
Amennyiben földi sugárzásra gondolsz, akkor egy ideje elkezdődött a műszaki átállás a digitális(dvb-t) műsorszórásra.Amit ha minden igaz akkor karácsonyra be is fognak indítani.
Ezért addig zavarok várhatóak a földi sugárzás teljesítményében.Csökkentett teljesítménnyel sugároznak az adók így érintett az RTL klub a Tv-2, is, valamint a rádióadók pl. a Slágerrádió is.
Erről tájékoztatott pár hónappal(a munkálatok megkezdése előtt) ezelőtt a m-1 és m-2 is, hogy zavarok várhatóak a vételt illetően és ezért a nézők szíves megértését kérik.Bővebben olvashatsz a m-1 TXT 320. oldalán.Ha jól tudom, akkor nov. 15-ig tartanak ezek a munkálatok, hacsak el nem nyúlnak vele és ha minden a terv szerint megy.
További ajánlott fórumok:
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni!
- Mit lehet tenni, ha az ember nagyon fél a gyerekvállalástól?
- Mitől lehet, hogy egy 1 hete húzott fog még mindig nagyon fáj, és egyre csak rosszabb?
- Kinek van Pannon 3G internete? Nálunk nagyon lassú, máshol is ilyen?
- Szeretnék vízszűrős zuhanyfejet venni, mert nagyon klóros nálunk a víz, tud valaki segíteni, milyet vegyek?