Nagyonbaba vonalzó: megváltozott! Tudja valaki, hogy miért? (tudásbázis)
a regit akaroooom visssszzzzaaaa...a mackosat!!!
:-((
szavazóban van rá a válasz:
mostantól csak egyéni vonalzót készíthetsz...
sajna
Nekem issssssssssss
de miert?!?!!?!?
Kedves Hoxa!
Hamar elkészült a vonalzóm és nagyon tetszik!
Jobban mint a régi, pedig reggel megijedtem mikor csúnyát láttam a helyén :)
KÖSZÖNÖM szépen Neked!
Egyetértek veled!
Sajnos ilyen világban élünk, ahol a legtöbb ember nem is gondol arra, hogy néha meg kellene köszönni, amit kap!
Nekem nagyon is tetszik a vonalzó, amit kaptam és meg is köszönöm :)
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Kedves Hoxa!
Nagyon rendes Tőled, hogy az egész napodat a vonalzók pótlására szánod. :) Biztosan sok munka van benne, hisz nem varázsütésre készülnek. Köszönjük szépen. :)
Én csak sajnálom a régi vonalzóimat. Szerettem őket. De ha ez van, ez van.
Ha esetleg valahogy tudtál volna előre figyelmeztetni vagy értesíteni a minket, valószínűleg más reakciók lettek volna.
Köszönjük még egyszer a sok munkádat. :)
Nekem nagyon tetszenek,amiket készítettél!:-)
Amit írtál,azon pedig nem lepődök meg.Magyar mentalitás....Az emberek többsége úgy érzi,h neki minden alanyi jogon JÁR!Na,no comment.
Jó munkát!
Sajnálom. Én nagyon szerettem azt, ami eddig volt. Mindegy, ennyi volt:)
Egyedi...elhiszem, hogy gyerekképekkel cuki, de nyilván saját képemet nem fogom rábiggyesztetni, az már olyan komikusnak tűnik, egy felnőtt fotójával...
Köszönjük!
Én megértem, csak rosszul esett!
Remélem, hogy a hoxával nemfog hasonló történni. Gondolok itt a naplókra, mérlegerőkre, képeslapokra. Több naplóm is van, évek óta vezetm őket, nagyon szomorú lennék, ha egyszer csak eltünne..... Jó lenne valami biztonsági mentés....
Kaptam pár levelet, bevallom több megértésre számítottam. Nem fogok részleteket közölni arról, miért kellett levennünk a vonalzókat, kényszerűségből tettük és cserébe ezerrel csinálom mindenkinek a sajátot, aki kéri.
Sokan nem értik meg, sajnos sokszor az emberek nem látják, hogy mekkora munka van egyes dolgok mögött az interneten. Csak igénybe veszik, nem is gondolkodnak arról, hogy az esetleg fáradtságos munkával jött létre.
Remélem azért sokaknak tetszik, amit csinálok. Ma lepasszoltam a gyerekeket, hogy teljes erőmmel a kárpótláson dolgozhassak, minél többen kaphassanak nekik tetsző vonalzókat. Egyedieket, szépeket. :)
Én is küldtem 2 képet!
Előre is KÖSZI!
Levél: info kukac nagyonbaba.hu
Offolás: amikor nem konkrétan a nagyonbaba vonalzókról írnak, hanem másról beszélgetnek.
Nagyon béna vagyok, tudom, és félve kérdezem: mit jelent az, hogy "ne offoljatok más témával"?
Bocsi a tudatlanságom miatt. :(
Patriké mindjárt kész.
Ahogy ma az időm engedi, folyamatosan dolgozni fogok a vonalzókon.
Légyszi itt ne offoljatok más témával, szeretném a kérdezőket tájékoztatni a helyzetről. Köszönöm.
Igen, én csinálom a vonalzókat a nagyonbabán.
Dehogy lesz fizetős!
Kénytelenek voltunk leszedni a képeket, nem jókedvünkből tettük!
Küldjetek saját választott képet és akkor megcsinálom nektek újra a vonalzókat.
Hoxa
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Nem tudja valaki, hogy mi van a babafalvás vonalzókkal?
- Ki tudja, hogy az adatlapra feltett baba vonalzók időről időre miért cserélődnek?
- Tudja valaki, hogy hol kell intézni a babára gyest meg a családit, ha megváltozik a vezetékneve?
- Ki tudja megmondani nekem hol kell intézni Debrecenben a családi pótlékot? Megváltozott a bankszámlaszámom, szeretném bejelenteni.
- SMS jött, hogy megváltozott a Dominó üzléetszabályzata. Konkrétan miben, tudja valaki?