Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nagyon szeretem a rántott hagymát! Segítenétek, hogy ti hogyan csináljátok? fórum

Nagyon szeretem a rántott hagymát! Segítenétek, hogy ti hogyan csináljátok? (tudásbázis kérdés)


10. alyz79
2010. szept. 14. 20:37
én simán csak liszben forgatom meg de persze elötte besozom és lecsöpögtetem egy kicsit és forró olajban azzonal sütöm nyami! most neki is állok:D
2010. szept. 14. 20:35
Picit megsózom, utána papírszalvéta, liszt, tojás, morzsa. A panírba még lehet tenni törött borsot, szezám magot, reszelt sajtot.
8. 2f8d4f38f0 (válaszként erre: 6. - Andi6020)
2010. szept. 14. 20:32
Ha vastag szeletekre va'gja,e's mindja'rt suti,akkor beso'zhatja.E'n u'gy csina'lom,e's nem esik ossze.
2010. szept. 14. 20:30
Én kétféleképpen szoktam csinálni, az egyik, hogy kb. fél cm-re vágom a hagymát a szakállas, gyökér részétől a föld feletti rész felé, /mindha félfőre vágnám, de persze egész a hagyma/ igy panírozom, a másik, ami mutatósabb, hogy bő 1 cm vastagra vágom, és két gerezdjével kitolom a kőröket, így panírozom. Macerásabb, de vendégségnél megéri, mert nagyon mutatós. Nagyon finom, ha a tojásba tejfölt teszek, vastagabb a bunda. Ez húsnál is jó. Zöldpaprika karika is finom így kirántva
6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2010. szept. 14. 20:24

Ne sózd, mert összeesik.

Elég, ha a tojást sózod.

2010. szept. 14. 20:23
Vastagabb szeletekre vágod, panírozod, forró olajban kisütöd. Jó étvágyat! :-))
2010. szept. 14. 20:21

Ez engem is érdekel, úgyhogy rákerestem a mindmegettében. Kettő is volt...


[link]

2010. szept. 14. 20:21

Vastagabb szeletekre szeld a hagyma't.Beso'zod,e's panirozod,mint a kira'ntott hu'st,e's kisutod.

Jo' e'tva'gyat!!!

2010. szept. 14. 20:19
Elnézést, természetesen nagyon SZERETEM!
2010. szept. 14. 20:18
Nagyon seretem a rántott hagymát! Segítenétek, hogy Ti hogyan csináljátok?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook